Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
Scoala internationala de echipare pentru slujire (ISOM)
SKU: P-001
Fii primul care scrie o recenzie
Pretul de vanzare cu reducere
100,00 lei

ISOM este un program de ucenicizare pentru a ajuta pastorii și liderii locali să transforme bisericile în centre de echipare pentru slujire.

Cel mai răspândit program video de instruire biblică, disponibil în 60 de limbi și acum în limba română, SIDEPS este un program de ucenicizare pentru a ajuta pastorii și liderii locali să transforme bisericile în centre de echipare pentru slujire.  Ca profesori au fost aleși unii dintre cei mai respectați oameni la nivel internațional: Jack Hayford, Joyce Meyer, John Bevere, T.L. Osborn, Reinhard Bonnke, A.R. Bernard, Ray Comfort, Marilyn Hickey, Willie George și Brian Houston, care împărtășesc din experiența lor de viață și slujire.

Beneficiarii acestui program sunt grupurile de casă, grupurile de studiu biblic, departamentele educative din biserici sau orice persoană care dorește să urmeze în mod personal programul. Cursurile acestui program pot fi urmate într-unul dintre următoarele moduri: pe canalul Alfa Omega TV (în fiecare zi de marți de la ora 22:30 cu reluare miercuri, ora 13:30), pachetul de studiu (conținând manualul de studiu și DVD-uri video) sau pe platforma online. Pentru mai multe informații și înscrieri în acest program, navigați la adresa www.alfaomega.tv/isom

Pachetul ISOM conține 8 DVd-uri cu 32 sesiuni a câte 55 minute/sesiune și manualul de studiu.

 

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cele mai noi produse

x

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din toamna 2016, ne concentrăm pe generația tânără, dezvoltând proiectul de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Ajungem la mulți copii cu Evanghelia, prezentată prin desene animate, prin televiziune, prin site-ul www.carteacartilor.tv, prin resurse tipărite și prin evenimente. Să investim împreună în generația de mâine!. Urmărește reportajul!