Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
Volumul 11 - Darul lui Dumnezeu este viata vesnica
SKU:
Fii primul care scrie o recenzie
Pretul de vanzare cu reducere
15,00 lei

De-a lungul veacurilor, oamenii au pus mereu întrebări cu privire la moarte. Există viață după moarte? Dacă da, unde vom experimenta această viață? Cuvântul lui Dumnezeu ne oferă răspunsuri la toate acestea, cât și la alte întrebări cu privire la viața veșnică.

De-a lungul veacurilor, oamenii au pus mereu întrebări cu privire la moarte. Există viață după moarte? Dacă da, unde vom experimenta această viață? Cuvântul lui Dumnezeu ne oferă răspunsuri la toate acestea, cât și la alte întrebări cu privire la viața veșnică.

DARUL LUI DUMNEZEU ESTE VIAȚA VEȘNICĂ ne prezintă istorisirile unor oameni și experiențele trăite de aceștia. Se vorbește de asemenea despre anumite sisteme de credință falsă pe care oamenii le-au dezvoltat pentru a-și exprima propria lor opinie despre viața după moarte. Oameni de știință, academicieni, teologi și specialiști de tot felul au continuat cercetările cu privire la misterele necunoscute și au căutat chei pentru a deschide ușa înțelepciunii și înțelegerii mai profunde cu privire la viața după moarte.

Cu toate acestea, Cuvântul lui Dumnezeu este singurul care ne comunică adevărul lui Dumnezeu și planul Său pentru cei care cred - darul Său este viața veșnică. În timp ce vei răsfoi aceste pagini, adevărurile biblice vor prinde viață și vei realiza faptul că Biblia nu este doar o altă carte de istorie. Este despre cum putem învăța din trecut pentru a evita dificultățile din viitor. În zilele acestea de pe urmă, întâmpinăm tot mai multe provocări. Studierea, atât a Vechiului, cât și a Noului Testament, îți va furniza dovezi, bazate pe adevăruri biblice, care te vor ajuta să depășești orice nelămurire pe care o vei întâmpina.

Acesta este motivul pentru care această carte oferă exemple atât din Vechiul, cât și din Noul Testament, precum și mărturii din zilele noastre, astfel încât ele să constituie pentru tine dovezi foarte clare. După ce vei examina tot ce cuprinde această carte, vei dobândi noi strategii prin care să înțelegi moartea și darul lui Dumnezeu - viața veșnică.

 

Număr de pagini: 84

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!