Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
Volumul 12 - Îngeri și demoni
SKU:
Fii primul care scrie o recenzie
Pretul de vanzare cu reducere
15,00 lei

ÎNGERI ȘI DEMONI ne oferă revelații la unele întrebări pe care le au oamenii cu privire la manifestările supranaturale de pe tărâmul spiritului. Pe măsură ce studiați Biblia și cartea aceasta, veți afla lucruri despre lupta spirituală care se desfășoară pe pământ și în ceruri.

ÎNGERI ȘI DEMONI ne oferă revelații la unele întrebări pe care le au oamenii cu privire la manifestările supranaturale de pe tărâmul spiritului. De-a lungul secolelor, oamenii și-au manifestat interesul față de îngerii Domnului, față de Satan, de îngerii căzuți și de demoni. Pe măsură ce studiați Biblia și cartea aceasta, veți afla lucruri despre lupta spirituală care se desfășoară pe pământ și în ceruri.

Noi știm din Cuvânt că Satan a căzut din cer, dar au mai existat și alte bătălii și înfrângeri pe care le-a suferit. Când el și adepții lui s-au împotrivit cu înverșunare, multe din fortărețele și principatele lor s-au spulberat, iar împărățiile lor au fost răsturnate una după alta. În această carte, vom urmări înfrângerile succesive ale lui Satan, izgonirea sa, în primul rând din cer, din locurile cerești, întemnițarea de care acesta va avea parte în viitor, în groapa fără fund, și în cele din urmă condamnarea sa veșnică în iazul de foc.

Războiul care a început ca urmare a răzvrătirii lui Satan a fost cumplit, în timp ce el și-a răspândit căile rele pe întregul Pământ. Chiar și astăzi, conflictul nu a fost pe deplin rezolvat. Se apropie ora în care acest război din ceruri se va sfârși.

Care este responsabilitatea noastră în această luptă spirituală? Dumnezeu îi cheamă pe bărbați și pe femei să fie războinici în rugăciune în această mare bătălie a veacurilor. Poporul lui Dumnezeu trebuie să lupte neîncetat, în măreața și puternica rugăciune pentru înfrângerea și îndepărtarea lui Satan ca Prinț al puterii văzduhului. Am ajuns să înțelegem că noi suntem Biserica victorioasă a lui Isus Hristos, și că vom domni cu El în cer în mod glorios.

Provocările acestor vremuri de pe urmă par a fi din ce în ce mai mari. Diavolul continuă să încerce să oprească planul lui Dumnezeu pentru cei sfinți. Studierea cuvântului lui Dumnezeu ne oferă strategii care ne ajută să depășim orice probleme, nu numai din sfera naturală, dar și din punct de vedere spiritual.

 

Număr de pagini: 94

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!