Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
Volumul 2 - La inceput
SKU:
Fii primul care scrie o recenzie
Pretul de vanzare cu reducere
15,00 lei

La început, Dumnezeu a creat Pământul și omenirea. Aceata carte ne oferă răspunsuri la întrebările despre creaționism și credința strămoșilor noștri, patriarhii.

La început, Dumnezeu a creat Pământul și omenirea. Aceata carte ne oferă răspunsuri la întrebările despre creaționism și credința strămoșilor noștri, patriarhii. 

  • De ce ar trebui să privim îndeaproape și să studiem viețile patriarhilor?
  • Care este adevărul despre evoluție? De ce este ea o înșelătorie incredibilă?
  • În a cui asemănare a fost creată omenirea?
  • De ce a fost Enoh răpit la cer, fără să moară sau să fie îngropat?
  • Cum a știut Noe cât de mare să construiască arca? Cum a distrus marele potop totul, în afara corăbiei și a familiei lui Noe?
  • Care au fost prietenii lui Dumnezeu?
  • Cum a primit Solomon înțelepciune?

Această carte începe cu Geneza, însă include și mărturii biblice care au fost scrise de istorici din vechime, de femei și bărbați ai lui Dumnezeu și care au fost confirmate de cercetători de-a lungul secolelor.
Pe măsură ce învățăm din trecut, vom evita dificultățile din viitor. Veți examină tăriile și slăbiciunile liderilor-lucrurile care i-au făcut să fie mari și cele care i-au făcut să cadă.

 

Număr de pagini: 86

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
x
popup luna proviata mobile