Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
Volumul 6 - Puterea Rugăciunii
SKU:
Fii primul care scrie o recenzie
Pretul de vanzare cu reducere
15,00 lei

Ai acces la puterea care mută munţii? A dori doar lucrurile nu va aduce rezultate. Este important să folosim felul potrivit de rugăciuni. Această carte consemnează mărturiile adevărate ale oamenilor din timpurile biblice până în prezent şi arată cum rugăciunea a schimbat vieţile lor.

Ai acces la puterea care mută munţii? A dori doar lucrurile nu va aduce rezultate. Este important să folosim felul potrivit de rugăciuni. Felul despre care a vorbit Isus când a spus:

„Dacă veţi cere ceva în Numele Meu, voi face” (Ioan 14:14).

Ai ştiut?

Că este voia lui Dumnezeu ca bolnavii să fie vindecaţi?

Că este voia lui Dumnezeu ca cei credincioşi să aibă o sănătate bună?

Că este voia lui Dumnezeu ca cei credincioşi să aibă victorie asupra oprimării şi fricii?

Că este voia lui Dumnezeu ca nevoile zilnice ale copiilor Lui să fie împlinite?

Când ajungi să înţelegi toate beneficiile pe care Dumnezeu ni le-a oferit prin Fiul Său, Isus Hristos, vei vedea că rugăciunea ar trebui să fie o parte esenţială a vieţii noastre zilnice. Când afli de asemenea cum Dumnezeu răspunde la rugăciune în Biblie, vei începe să înţelegi că miracolele pot şi vor fi parte a vieţii tale.

Această carte consemnează mărturiile adevărate ale oamenilor din timpurile biblice până în prezent şi arată cum rugăciunea a schimbat vieţile lor. Consemnările biblice, care au fost scrise de istoricii antici, bărbaţi şi femei ai lui Dumnezeu, au fost confirmate de cercetători de-a lungul secolelor. Oameni de ştiinţă, academicieni, teologi şi specialişti de orice fel continuă să cerceteze necunoscutul pentru a găsi chei pentru înţelepciune şi o înţelegere mai profundă pentru trăirea practică.

Pe măsură ce vei întoarce aceste pagini, zilele bibliei vor prinde viaţă şi îţi vei da seama că aceasta nu este doar o altă carte de istorie. Este vorba despre cum învăţăm din trecut să evităm dificultăţile în viitor. În aceste zile de pe urmă provocările par să crească. Studiul vieţii de rugăciune al acestor indivizi te va ajuta să păşeşti într-o viaţă de victorie prin rugăciune.

 

Număr de pagini: 102

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
x

Proiectul Creștinul și societatea

Rolul nostru ca și creștini în societate este de a fi sare și lumină în toate domeniile de activitate, prin integritate, competență și compasiune pentru cei din jur și prin manifestarea puterii lui Dumnezeu. Prin proiectul Creștinul și societatea, promovăm aplicarea principiilor creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!