Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
MEDIACENTER - Accesati nelimitat resursele Alfa Omega TV! Peste 7000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculatorul, tableta sau telefonul dumneavoastra. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta pe mediacenter-ul online AOTV.

Despre Alfa Omega TV - Rick Ridings - lider, Casa de rugaciune Succat-Hallel, Ierusalim

Adaugat la :  28.11.2017
Vizualizari :  0
+ Add To

Vreau sa felicit lucrarea Alfa Omega TV si pe Tudor si Mirela Petan, oameni pe care ii pretuim enorm. Apreciem inima, rugaciunile si suportul lor pentru Ierusalim, pentru Israel. Cu ocazia aniversarii de 12 ani a acestei lucrari, vreau sa va spun ce mi-a descoperit Domnul. Sunt doua lucruri.

In primul rand ca numarul 12 e plinatate. Lucrarea pe care a facut-o Alfa Omega de-a lungul timpului va aduce rod anul acesta. In acest an veti culege roadele a ce ati semanat anii trecuti. Numarul 12 mai reprezinta guvernul. Stiu ca Dumnezeu a dat favoare lucrarii Alfa Omega, in fata oficialilor guvernamentali din Romania, dar si din Israel. Am inteles ca veti primi mai multa favoare. Domnul va va da mult mai multe oportunitati sa-i binecuvantati pe liderii tarii si sa-i ajutati sa inteleaga adevarul in ce priveste Israelul, dar si chemarea pe care o are Romania. O parte a chemarii Romaniei a fost respingerea invaziei islamice care s-a indreptat spre Europa.

Cred ca Romania are o chemare pentru aceasta perioada. Sa se ridice in rugaciune si sa-i ajute pe lideri sa afle adevarul pentru a se impotrivi duhurilor demonice care sunt in spatele islamului. Vreau sa spun ca ii iubim pe musulmani, ne rugam pentru ei, dar trebuie sa ne impotrivim acelor duhuri. Cred ca Romania e chemata sa fie o poarta pentru restul Europei. Sa inchida usa acestor duhuri demonice de frica si intimidare din spatele islamului radical. Sa deschida usa Regelui gloriei, lui Isus, lui Yeshua. Ca El sa intre in Romania si sa binecuvinteze tara. Ca poporul sa se ridice si sa duca la implinire planul Domnului.

In 2017, canalul Alfa Omega TV aniverseaza 12 ani de emisie lucrarea de media Alfa Omega a fost fondata in 1994 insa. Alfa Omega TV sustine Israelul si miscarea de rugaciune pentru poporul ales al lui Dumnezeu. Fii parte si tu: http://alfaomega.tv/partener

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

Perioada intunecata a Holocaustului a provocat nenumarate victime. Printre cei care au incercat sa salveze de la...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 1

In 26 mai esti chemat sa te alaturi celor 15 milioane de crestini din toata lumea care se mobilizeaza cu un singur...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 73

Filmul ne duce in viitorul apropiat, unde libertatea religioasa a crestinilor este tot mai ingradita, pana cand...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 10

O capodopera plina de acuratete si profunzime despre unele dintre cele mai cunoscute, discutabile si misterioase...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 3

Simti ca esti intr-o batalie emotionala chiar acum? Urmareste acest videoclip ca sa inveti cum sa-ti controlezi...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 1

Descopera cum sa faci fata emotiilor si cum sa traiesti o viata plina de pace! Mai multe mesaje cu Joyce Meyer...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 34

Azi vom vedea cum putem scapa de ingrijorare si de neliniste! Mai multe mesaje cu Joyce Meyer (Bucura-te de fiecare...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 6

V-ati pu vreodata intrebarea: „Ce va trebui sa se intample ca sa ma schimb?”. Joyce Meyer va ajuta prim videoclipul de...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 6

Vrem sa te ajutam sa iti atingi potentialul maxim. Vrem sa te ajutam sa inveti cum sa fii tot ce poti fi! Mai multe...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 1

Extras din emisiunea Realitati si perspective 74 - Relatia Biserica - Israel intr-un nou sezon. Invitat: Dr. JÜRGEN...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 46
x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!