Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
MEDIACENTER - Accesati nelimitat resursele Alfa Omega TV! Peste 7000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculatorul, tableta sau telefonul dumneavoastra. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta pe mediacenter-ul online AOTV.

Despre Alfa Omega TV - Rick Ridings - lider, Casa de rugaciune Succat-Hallel, Ierusalim

Se incarca video...
Adaugat la :  28.11.2017
Vizualizari :  0
+ Add To

Vreau sa felicit lucrarea Alfa Omega TV si pe Tudor si Mirela Petan, oameni pe care ii pretuim enorm. Apreciem inima, rugaciunile si suportul lor pentru Ierusalim, pentru Israel. Cu ocazia aniversarii de 12 ani a acestei lucrari, vreau sa va spun ce mi-a descoperit Domnul. Sunt doua lucruri.

In primul rand ca numarul 12 e plinatate. Lucrarea pe care a facut-o Alfa Omega de-a lungul timpului va aduce rod anul acesta. In acest an veti culege roadele a ce ati semanat anii trecuti. Numarul 12 mai reprezinta guvernul. Stiu ca Dumnezeu a dat favoare lucrarii Alfa Omega, in fata oficialilor guvernamentali din Romania, dar si din Israel. Am inteles ca veti primi mai multa favoare. Domnul va va da mult mai multe oportunitati sa-i binecuvantati pe liderii tarii si sa-i ajutati sa inteleaga adevarul in ce priveste Israelul, dar si chemarea pe care o are Romania. O parte a chemarii Romaniei a fost respingerea invaziei islamice care s-a indreptat spre Europa.

Cred ca Romania are o chemare pentru aceasta perioada. Sa se ridice in rugaciune si sa-i ajute pe lideri sa afle adevarul pentru a se impotrivi duhurilor demonice care sunt in spatele islamului. Vreau sa spun ca ii iubim pe musulmani, ne rugam pentru ei, dar trebuie sa ne impotrivim acelor duhuri. Cred ca Romania e chemata sa fie o poarta pentru restul Europei. Sa inchida usa acestor duhuri demonice de frica si intimidare din spatele islamului radical. Sa deschida usa Regelui gloriei, lui Isus, lui Yeshua. Ca El sa intre in Romania si sa binecuvinteze tara. Ca poporul sa se ridice si sa duca la implinire planul Domnului.

In 2017, canalul Alfa Omega TV aniverseaza 12 ani de emisie lucrarea de media Alfa Omega a fost fondata in 1994 insa. Alfa Omega TV sustine Israelul si miscarea de rugaciune pentru poporul ales al lui Dumnezeu. Fii parte si tu: http://alfaomega.tv/partener

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

Motivele de rugaciune pentru SAPTAMANA 2: 5-11 martie (40 zile de pocainta, post si rugaciune pentru Romania 27...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 0

Saptamana 3: 12-18 martie - Rug[ciune pentru Biserica Domnului – locala si Biserica Domnului din Romania (40 zile de...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 0

Saptamana 4: 19-25 martie - Natiune/populatie (40 zile de pocainta, post si rugaciune pentru Romania 27 februarie - 7...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 0

Saptamana 6: 2-7 aprilie (Pastele) – Lauda, inchinare, multumire, rugaciune (40 zile de pocainta, post si rugaciune...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 0

Motivele de rugaciune pentru SAPTAMANA 1: 27 februarie - 4 martie (40 zile de pocainta, post si rugaciune pentru...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 1

Este anul 1861 si presedintele Lincoln a solicitat 75.000 de barbati care sa se inroleze in Union Army. Atunci cand...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 51

Profesorul Mark Gavin este un orator si autor de succes care isi castiga existenta negand existenta lui Dumnezeu. Dar...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 32

Din an in an se consolideaza traditia Marsurilor pentru Viata in Romania alaturi de cea din lumea occidentala...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 65

„Aici nu e vorba de fundamentalism religios. Daca ne numim intr-adevar crestini, nu putem spune ca adoptam aceste...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 8

Marius Ungureanu este profesor si cercetator la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. In cadrul conferintei a...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 4
x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!