Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
MEDIACENTER - Accesati nelimitat resursele Alfa Omega TV! Peste 7000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculatorul, tableta sau telefonul dumneavoastra. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta pe mediacenter-ul online AOTV.

Interviu cu Donald Trump Lideri evanghelici se roaga pentru presedintele american

Se incarca video...
Adaugat la :  4.08.2017
Vizualizari :  5
+ Add To

Domnule presedinte, tocmai ati revenit de la summitul G20, ati calatorit in jurul lumii. Care credeti ca e marea problema cu care se confrunta lumea in acest moment ?

Donald Trump: Sunt mai multe probleme. Mi s-a predat o stafeta dificila, situatia era dezastruoasa, dar cred ca acum ne descurcam binisor. Coreea de Nord, desigur, e o mare problema, si Orientul Mijlociu e un dezastru, dar putem spune ca, in cinci luni, am reusit sa facem mai multe contra SIIL-ului decat oricine inainte si am avut un mare succes acolo. As spune ca Orientul Mijlociu e intr-o situatie dura, dar cred ca o vom indrepta. Dorim ca, in final, sa incepem sa investim in SUA, dar intai trebuie sa scapam de SIIL, de teroristi, dupa cum stiti si dvs. foarte bine. Apoi, vom afla si ce e de facut cu Coreea de Nord.

Ei au lansat acele rachete intercontinentale. E posibil sa le neutralizam inainte sau imediat dupa lansare?

Donald Trump: Nu am dori sa spunem prea multe, decat ca luam in considerare o multime de optiuni si lucram impreuna cu mai multe natiuni, printre care si China. Cred ca si China s-ar bucura ca situatia sa fie rezolvata. E o mare problema pentru ei. Avem acest mare avantaj al comertului cu ei si ma inteleg foarte bine cu presedintele Xi. Imi place de el si cred ca si lui de mine. Am petrecut mult timp impreuna si cred ca ei vor fi duri in ceea ce priveste Coreea de Nord.

Credeti ca vor fi mai duri cu Coreea de Nord ? Stiu ca ati fost atat de aproape, cand ati vizitat acolo...

Donald Trump: Vom vedea. As spune ca au avut o sansa, cand presedintele Moon a fost ales in Coreea de Sud, care are o abordare mult mai diferita in aceasta problema decat predecesorul sau. El pare sa fie mai bland, dar s-ar putea sa nu fie asa. Imi place de el, cred ca va fi puternic si cred ca are perspective puternice, mai mult decat oamenii inteleg. Vom vedea ce va fi. China cred ca doreste sa ne ajute, si vom vedea daca o fac sau nu, dar, in opinia mea, Chinei ii va face placere sa ne ajute.

In ce masura ii puteti influenta ?

Donald Trump: Anual, China castiga sute de miliarde de dolari cu noi, din comert. Mi-ar placea sa renegociez termenii acestui comert, dar cu siguranta voi fi mai indulgent daca ei doresc sa ne ajute in problema Coreei de Nord. Vom vedea. Avem relatii foarte bune cu China si cu presedintele acesteia, care e o persoana de calibru. Vom afla daca vor sau nu sa ne ajute. Oricare din variante e posibila.

Ce puteti spune despre asocierea de natiuni arabe care nu sunt de acord cu Qatarul ?

Donald Trump: Secretarul de Stat nu a fost prea multumit de modul cum au decurs lucrurile. Rex face o treaba nemaipomenita, dar noi avem cateva diferente, doar de nuanta. Am mers in Arabia Saudita si am avut una din cele mai bune intalniri din istorie, cu 54 de natiuni musulmane. Am avut un discurs pregatit, care a fost bine primit, si le-am spus ca trebuie oprita finantarea terorismului. Sunt o multime de bani care merg spre terorism si trebuie sa oprim acest lucru. Acum, ei lucreaza din greu la asta si eu cred ca o vor face. Au fost doua zile foarte reusite. De pilda, Arabia Saudita a investit sute de miliarde de dolari pentru a cumpara de la noi avioane si echipament militar si au facut si alte investitii. Le-am spus ca trebuie sa inceteze cu finantarea, altfel nu mai merge. Dar de cealalta parte, a fost foarte important sa discutam despre oprirea finantarii terorismului. Multe din acele tari finanteaza terorismul. Cred ca a fost un summit reusit si cred ca lucrurile se vor rezolva. Au fost doua zile foarte importante si impresionante. Cat despre Qatar, pe care multi il numesc chitara, in acest moment pare a fi exclus, dar va reveni curand. Qatarul e cunoscut pentru finantarea terorismului, si le-am spus ca nu pot continua asa. Trebuie sa infometam bestia. Bestia e terorismul. Nu se poate ca tarile bogate sa hraneasca aceasta bestie.

Ati mers la G20 si v-ati intalnit pentru prima data fata in fata cu Vladimir Putin. Ce credeti, putem avea incredere in el ?

Donald Trump: A fost o intalnire buna, excelenta as spune. Am reusit, printre altele, un acord de incetare a focului intr-o mare parte din Siria, unde au fost multe victime. Apropo, acest acord e respectat deja de cateva zile, pe cand acordurile precedente nu s-au respectat deloc, fiindca presedintii Putin si Trump au incheiat un acord si atat. Nu stiu nici eu ce urmeaza, poate chiar in timp ce vorbim vor incepe sa traga din nou, insa iata ca acest acord a tinut pana acum. Acesta a fost un lucru bun care s-a reusit la intalnire. Cred ca au rezultat multe lucruri bune din acea intalnire. Cred ca e important sa putem avea un dialog. In caz contrar, apar multe probleme pentru toate natiunile implicate. Cred ca trebuie sa putem dialoga cu oricine.

Un numar de lideri crestini s-au adunat in Biroul Oval ca sa se roage pentru presedintele Trump. Au fost acolo Tony Perkins, pastorul John Haage, Ralph Reed, Michele Bachmann si multi altii.

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

Viata lui Cheri Martin, o adolescenta de 14 ani, e intoarsa pe dos dupa moartea mamei sale. Ea si tatal ei se muta...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 4

Multumim ca te gandesti sa redirectionezi cei 2% din impozitul pe venit pentru lucrarea de media crestina Alfa Omega!...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 6

Vineri, 23 martie, puteti urmari de la ora 22:00 in premiera pe canalul Alfa Omega TV documentarul „Tacere”. Care...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 0

Interviu cu Mirela Petan, coordonator al Retelei Nationale de Rugaciune pentru Romania. Afla mai multe despre cele 40...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 8

Din cuprins: CRESTINUL SI SPATIUL PUBLIC Editorial de Sorin Petan, redactor Alfa Omega TV Magazin; PERSONAJUL COLECTIV...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 50

SHARE! DOC PREMIERA: Billy Graham - In amintirea unei vieti- joi, 1 martie 2018, ora 23, la Alfa Omega TV, apoi in...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 0

Cand Jess pierde custodia fiului sau, ea si Codon, iubitul ei, devin complici la un plan nebunesc, orchestrat de...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 56

Motivele de rugaciune pentru SAPTAMANA 2: 5-11 martie (40 zile de pocainta, post si rugaciune pentru Romania 27...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 0

Saptamana 3: 12-18 martie - Rug[ciune pentru Biserica Domnului – locala si Biserica Domnului din Romania (40 zile de...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 0

Saptamana 4: 19-25 martie - Natiune/populatie (40 zile de pocainta, post si rugaciune pentru Romania 27 februarie - 7...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 0
x
spr adoptie premiera live 2018 03 darurile spirituale footer live