Joyce Meyer - Bucura-te de fiecare zi 984-3 - Testul inimii - p2

Adaugat la :  5.07.2017
Vizualizari :  23
+ Add To

Noi credem ca, daca am citit si am subliniat versetul in Biblie,l-am inteles. Nu il intelegem intru-totul pana cand nu suntem testati. Trecand testele dobandim o atitudine stabila si evlavioasa, indiferent de situatia in care ne aflam.

Mai multe mesaje cu Joyce Meyer (Bucura-te de fiecare zi), gratuit, online: http://alfaomega.tv/mediacenter/category/Bucura-te-in-fiecare-zi-Joyce-Meyer

Puteti urmari ultimele programe cu Joyce Meyer pe canalul Alfa Omega TV, in fiecare miercuri la 19:30.

Adauga comentariul tau!

Reflectarea lucrării Domnului din România

Ca organizație de media, intrăm în contact cu multe biserici, organizații creștine și lideri care au ca scop aducerea Împărăției lui Dumnezeu în România. Acest lucru ne dă o privire de ansamblu asupra lucrării lui Dumnezeu. Prin producțiile noastre - emisiuni, reportaje, știri și materiale promoționale - încurajăm și reflectăm aceste mișcări, fiind martori media la lucrarea lui Dumnezeu în România. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!