Joyce Meyer - Bucura-te de fiecare zi 985-5 - Invata sa-l pui pe Dumnezeu pe primul loc

Adaugat la :  5.07.2017
Vizualizari :  48
+ Add To

Daca nu Il punem pe Dumnezeu pe primul loc,nimic altceva nu va functiona. Daca invatam sa aplicam legea lucrurilor dintai,atunci e uimitor cum vietile noastre pot sa functioneze atat de bine. Dumnezeu nu vrea sa-L primim in vietile noastre numai cand avem o urgenta.El nu vrea sa-L chemam numai atunci cand avem probleme grave si nu ne descurcam.

Mai multe mesaje cu Joyce Meyer (Bucura-te de fiecare zi), gratuit, online: http://alfaomega.tv/mediacenter/category/Bucura-te-in-fiecare-zi-Joyce-Meyer

Puteti urmari ultimele programe cu Joyce Meyer pe canalul Alfa Omega TV, in fiecare miercuri la 19:30.

Adauga comentariul tau!

Reflectarea lucrării Domnului din România

Ca organizație de media, intrăm în contact cu multe biserici, organizații creștine și lideri care au ca scop aducerea Împărăției lui Dumnezeu în România. Acest lucru ne dă o privire de ansamblu asupra lucrării lui Dumnezeu. Prin producțiile noastre - emisiuni, reportaje, știri și materiale promoționale - încurajăm și reflectăm aceste mișcări, fiind martori media la lucrarea lui Dumnezeu în România. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!