Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Coruptia si mita - consecinte spirituale - Cristian Soimaru

Se incarca video...
Adaugat la :  4.10.2017
Vizualizari :  4
+ Add To

In cartea Proverbe se vorbeste foarte mult despre faptul ca Dumnezeu uraste masura falsa, o „greutate stramba”, ca Dumnezeu e impotriva celui mandru, a celui arogant, a celui corupt. Se vorbeste de faptul ca nedreptatea si coruptia (e acelasi cuvant) blesteama o tara. Dumnezeu de fapt iubeste dreptatea, este un judecator care nu priveste la fata omului, ci la adevar.

Si atunci cand ai o tara in care sistemul judecatoresc nu imparte legi dupa dreptate, ci dupa spagi, deja tara este sub blestem. Atunci cand ai guvernanti care iau mita pentru contracte, acel lucru nu e doar o problema comerciala, nu afecteaza doar PIB-ul Romaniei, ci intreg mediul in care oamenii se dezvolta. De aceea multi romani pleaca din tara. Cei mai multi nu vor mari averi, ci o viata decenta, sa-si poata construi o casa fara sa dea spagi la primarie. Sau vor sa mearga la un spital, cand au nevoie, sa fie tratati decent. Si atunci cand totul e conditionat de un plic, de o spaga, totul este blestemat, e o forma de robie. Si Dumnezeu vorbeste despre dreptate. Sunt foarte multe versete care vorbesc despre dreptatea lui Dumnezeu, despre faptul ca El doreste o cumpana dreapta, de faptul ca neprihanirea inalta o tara, nu coruptia, minciuna si furtul. Si furtul e de mai multe feluri.

Mai multe: http://alfaomega.tv/crestinulsisocietatea/banii

Adauga comentariul tau!


x

Proiecte de evanghelizare

Mulți nu ar intra într-o biserică, însă, prin media, noi intrăm în casele lor, în biroul și palma lor, prin canalul Alfa Omega TV, 40 de TV comerciale partenere, media digitală și proiecte speciale de știință-creaționism și apologetică. Dorința noastră este ca prin toate proiectele și canalele media, milioane de români să audă mesajul Evangheliei. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!