Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
MEDIACENTER - Accesati nelimitat resursele Alfa Omega TV! Peste 7000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculatorul, tableta sau telefonul dumneavoastra. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta pe mediacenter-ul online AOTV.

Care sunt cateva cauze ale depresiei, ce solutii avem

Se incarca video...
Adaugat la :  7.06.2017
Vizualizari :  77
+ Add To

In consiliere ne-am confruntat de multe ori cu cazuri de depresie, insomnii si probleme ce au provenit din implicari in diferite forme de vrajitorie. Unele dintre ele erau destul de mascate. Majoritatea nu vizau o vrajitorie „profesionista”, ci pur si simplu era vorba de mici tentative de leacuri babesti, cu desantece si vrajitorii nu extraordinar de performante, dar care in timp au avut efecte.

De altfel, majoritatea oamenilor nu apeleaza la vrajitorie ca la un lucru ce ar veni din partea lui Satan, ci ei o percep ca un lucru ce vine din partea lui Dumnezeu, un Dumnezeu care se implica in spiritual si in forme mai oculte. Atunci omul se trezeste intrand in astfel de practici, fara o intentie de a-L ignora pe Dumnezeu, de a-I aduce o ofensa sau de a cauta cai alternative la persoana Lui. Nu. Acestia pur si simplu cauta cai alternative care sunt pe piata.

Aici intra chiar si homeopatia, ce lucreaza cu dilutii infinitezimale ale unor otravuri. Acest lucru functioneaza ca si cum, daca ai fi dispus sa iei otrava si in dilutie foarte mare (inofensiva, de altfel) tu defapt deschizi usa celui rau, ca el sa poata sa opereze cu retele lui. Daca yoga pare o gimnastica, ea are in spate o filosofie demonica, cu tot felul de drepturi pe care i le dai demonicului prin practicarea ei. Reiki si alte medicini alternative, cat si acupunctura, au in spatele lor filosofii care sa te deschida la lumea spirituala negativa, pentru ca aceasta sa poata sa isi creeze puncte de impact si de intrare, ca dupa aceea sa isi dezvolte lucrarile.

Ele sunt asa de periculoase deoarece au masca unei medicini, unei rezolvari a problemelor (fie de depresie sau boala) si omul apeleaza la ele cu gandul ca exista doctorii si medicamente alternative, ce nu prezinta nici un pericol. Practicand formele acestea ce sunt in esenta demonice, ati dat drepturi demonicului pentru a se infiltra in viata dumneavoastra.

Ceea ce trebuie sa faceti pentru a scapa, este sa recunoasteti aceste lucruri ca fiind pacatoase. Iertati pe cei care v-au implicat in aceste lucrari. Trebuie sa va dezlegati de aceste legaturi nedumnezeiesti cu cei care v-au adus pe taramul acesta. Mai apoi, trebuie sa va cereti iertare pentru aceasta implicare, ca fiind una pacatoasa. Dupa acesti pasi, rugaciunea de vindecare si eliberare este una simpla, care va va aduce rezultatele asteptate.

Analizati tot ceea ce sta in spatele ofertelor de vindecare ce vi se deschid inainte, pentru ca nu ajunge doar intentia buna a unora de a face bine, ci trebuie sa vezi si ce filosofii sunt in spatele acelor practici. Aceste practici sunt bune daca sunt legate cu adevarat de Dumnezeu, de Isus Hristos si de mantuire.


Interviu: Mircea Graur, consilier, http://InHimMinistry.com

--------------------

Cursul SOS sintetizeaza mai multe principii de baza pentru eliberare si vindecare interioara, punandu-le la dispozitia crestinilor pentru a-i ajuta sa ajunga cat mai aproape de starea ceruta Bisericii de a fi fara pata, fara zbarcitura, ci sfanta si fara prihana (Efeseni 5:27). Temele abordate sunt ccruciale: pocainta, acordarea de iertare altora, vindecarea arborelui generational, dezlegarea legaturilor nedumnezeiesti, legarea demonica si eliberarea de acestea, ruperea blestemelor, ungerea cu undelemn, vindecarea supranaturala.

Acceseaza si parcurge cursul SOS, gratuit: http://alfaomega.tv/viata-spirituala/eliberare/cursul-sos

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

O alta problema importanta e felul in care privim lupta cu duhurile rautatii, care sunt in locurile ceresti. Multi...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 0

Unele persoane se pot confrunta cu aceasta problema a fumatului sau cu anumite dependente de care nu pot scapa. Ca...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 17

Sfarsitul vremurilor si rapirea Bisericii, profetii legate de viitor - Cu privire la lucrurile care ar trebui sa se...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 1

Una din intrebarile pe care le pot avea cei care se ocupa cu lupta spirituala sau cei ce mijlocesc pentru membrii din...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 32

Manifestarea corecta a autoritatii omului lui Dumnezeu este importanta, chiar daca nu ai toata teologia si nu ai...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 4

Frica este unul dintre varfurile de lance ale vrasmasului in a-i tine pe oameni departe de planul lui Dumnezeu cu...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 0

Chemarea omului este de a umbla impreuna cu Duhul Sfant si de a primi din partea Lui din toate darurile pe care...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 764

In consiliere ne-am confruntat de multe ori cu cazuri de depresie, insomnii si probleme ce au provenit din implicari...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 77

Un domeniu care aduce mult blocaj in viata credinciosului este domeniul financiar. Daca ne uitam in Maleahi 2, spune:...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 353

La unele boli cauza poate sa fie un pacat. Asta vedem si in Marcu 2, exemplul slabanogului adus la Isus de catre cei...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 332
Doneaza - sustine Alfa Omega TV