Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
MEDIACENTER - Accesati nelimitat resursele Alfa Omega TV! Peste 7000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculatorul, tableta sau telefonul dumneavoastra. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta pe mediacenter-ul online AOTV.

Care sunt cateva cauze ale depresiei, ce solutii avem

Se incarca video...
Adaugat la :  7.06.2017
Vizualizari :  77
+ Add To

In consiliere ne-am confruntat de multe ori cu cazuri de depresie, insomnii si probleme ce au provenit din implicari in diferite forme de vrajitorie. Unele dintre ele erau destul de mascate. Majoritatea nu vizau o vrajitorie „profesionista”, ci pur si simplu era vorba de mici tentative de leacuri babesti, cu desantece si vrajitorii nu extraordinar de performante, dar care in timp au avut efecte.

De altfel, majoritatea oamenilor nu apeleaza la vrajitorie ca la un lucru ce ar veni din partea lui Satan, ci ei o percep ca un lucru ce vine din partea lui Dumnezeu, un Dumnezeu care se implica in spiritual si in forme mai oculte. Atunci omul se trezeste intrand in astfel de practici, fara o intentie de a-L ignora pe Dumnezeu, de a-I aduce o ofensa sau de a cauta cai alternative la persoana Lui. Nu. Acestia pur si simplu cauta cai alternative care sunt pe piata.

Aici intra chiar si homeopatia, ce lucreaza cu dilutii infinitezimale ale unor otravuri. Acest lucru functioneaza ca si cum, daca ai fi dispus sa iei otrava si in dilutie foarte mare (inofensiva, de altfel) tu defapt deschizi usa celui rau, ca el sa poata sa opereze cu retele lui. Daca yoga pare o gimnastica, ea are in spate o filosofie demonica, cu tot felul de drepturi pe care i le dai demonicului prin practicarea ei. Reiki si alte medicini alternative, cat si acupunctura, au in spatele lor filosofii care sa te deschida la lumea spirituala negativa, pentru ca aceasta sa poata sa isi creeze puncte de impact si de intrare, ca dupa aceea sa isi dezvolte lucrarile.

Ele sunt asa de periculoase deoarece au masca unei medicini, unei rezolvari a problemelor (fie de depresie sau boala) si omul apeleaza la ele cu gandul ca exista doctorii si medicamente alternative, ce nu prezinta nici un pericol. Practicand formele acestea ce sunt in esenta demonice, ati dat drepturi demonicului pentru a se infiltra in viata dumneavoastra.

Ceea ce trebuie sa faceti pentru a scapa, este sa recunoasteti aceste lucruri ca fiind pacatoase. Iertati pe cei care v-au implicat in aceste lucrari. Trebuie sa va dezlegati de aceste legaturi nedumnezeiesti cu cei care v-au adus pe taramul acesta. Mai apoi, trebuie sa va cereti iertare pentru aceasta implicare, ca fiind una pacatoasa. Dupa acesti pasi, rugaciunea de vindecare si eliberare este una simpla, care va va aduce rezultatele asteptate.

Analizati tot ceea ce sta in spatele ofertelor de vindecare ce vi se deschid inainte, pentru ca nu ajunge doar intentia buna a unora de a face bine, ci trebuie sa vezi si ce filosofii sunt in spatele acelor practici. Aceste practici sunt bune daca sunt legate cu adevarat de Dumnezeu, de Isus Hristos si de mantuire.


Interviu: Mircea Graur, consilier, http://InHimMinistry.com

--------------------

Cursul SOS sintetizeaza mai multe principii de baza pentru eliberare si vindecare interioara, punandu-le la dispozitia crestinilor pentru a-i ajuta sa ajunga cat mai aproape de starea ceruta Bisericii de a fi fara pata, fara zbarcitura, ci sfanta si fara prihana (Efeseni 5:27). Temele abordate sunt ccruciale: pocainta, acordarea de iertare altora, vindecarea arborelui generational, dezlegarea legaturilor nedumnezeiesti, legarea demonica si eliberarea de acestea, ruperea blestemelor, ungerea cu undelemn, vindecarea supranaturala.

Acceseaza si parcurge cursul SOS, gratuit: http://alfaomega.tv/viata-spirituala/eliberare/cursul-sos

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

Cat de lung trebuie sa fie postul? Ce se intampla daca nu pot posti o zi intreaga? Este primit postul meu daca nu este...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 21

Pentru a avea beneficii din ceva, trebuie sa existe o intelegere corecta a ceea ce faci. Nu poate sa fie beneficiu din...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 24

Am putea oare sa dam o definitie a postului? Ce este postul? Parerile sunt impartite, gasim si in Bibilie diferite...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 15

Sotul meu este prins in pacatul pornografiei. Simt ca nu-l mai pot iubi! Ce sa fac? Raspunde pastorul Ilie Popa. Daca...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 4

Din pacate, abuzurile fizice sunt deseori prezente in societatea noastra si chiar in familiile crestine. Multe femei...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 0

Din pacate aceasta problema este deseori intalnita in societatea noastra, chiar si in mediile crestine. Intrebarea...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 1

Sunt in depresie... Ce sa fac? Pastorul Ilie Popa raspunde oferindu-ne o perspectiva biblica. Depresia nu este de...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 11

Schizofrenia: Sufar de schizofrenie, ce e de facut? Raspunde pastorul Ilie Popa - Prezinta un caz de schizofrenie pe...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 22

Expresia „am probleme cu alcoolul” as vrea sa o despic in patru. Fie ca este vorba de cineva care este dependent de...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 6

Este o intrebare la care am o veste buna: „Domnul Isus a venit sa caute si sa mantuiasca ce era pierdut”. In Luca...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 2