Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
MEDIACENTER - Accesati nelimitat resursele Alfa Omega TV! Peste 7000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculatorul, tableta sau telefonul dumneavoastra. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta pe mediacenter-ul online AOTV.

Care sunt cateva cauze ale depresiei, ce solutii avem

Se incarca video...
Adaugat la :  7.06.2017
Vizualizari :  77
+ Add To

In consiliere ne-am confruntat de multe ori cu cazuri de depresie, insomnii si probleme ce au provenit din implicari in diferite forme de vrajitorie. Unele dintre ele erau destul de mascate. Majoritatea nu vizau o vrajitorie „profesionista”, ci pur si simplu era vorba de mici tentative de leacuri babesti, cu desantece si vrajitorii nu extraordinar de performante, dar care in timp au avut efecte.

De altfel, majoritatea oamenilor nu apeleaza la vrajitorie ca la un lucru ce ar veni din partea lui Satan, ci ei o percep ca un lucru ce vine din partea lui Dumnezeu, un Dumnezeu care se implica in spiritual si in forme mai oculte. Atunci omul se trezeste intrand in astfel de practici, fara o intentie de a-L ignora pe Dumnezeu, de a-I aduce o ofensa sau de a cauta cai alternative la persoana Lui. Nu. Acestia pur si simplu cauta cai alternative care sunt pe piata.

Aici intra chiar si homeopatia, ce lucreaza cu dilutii infinitezimale ale unor otravuri. Acest lucru functioneaza ca si cum, daca ai fi dispus sa iei otrava si in dilutie foarte mare (inofensiva, de altfel) tu defapt deschizi usa celui rau, ca el sa poata sa opereze cu retele lui. Daca yoga pare o gimnastica, ea are in spate o filosofie demonica, cu tot felul de drepturi pe care i le dai demonicului prin practicarea ei. Reiki si alte medicini alternative, cat si acupunctura, au in spatele lor filosofii care sa te deschida la lumea spirituala negativa, pentru ca aceasta sa poata sa isi creeze puncte de impact si de intrare, ca dupa aceea sa isi dezvolte lucrarile.

Ele sunt asa de periculoase deoarece au masca unei medicini, unei rezolvari a problemelor (fie de depresie sau boala) si omul apeleaza la ele cu gandul ca exista doctorii si medicamente alternative, ce nu prezinta nici un pericol. Practicand formele acestea ce sunt in esenta demonice, ati dat drepturi demonicului pentru a se infiltra in viata dumneavoastra.

Ceea ce trebuie sa faceti pentru a scapa, este sa recunoasteti aceste lucruri ca fiind pacatoase. Iertati pe cei care v-au implicat in aceste lucrari. Trebuie sa va dezlegati de aceste legaturi nedumnezeiesti cu cei care v-au adus pe taramul acesta. Mai apoi, trebuie sa va cereti iertare pentru aceasta implicare, ca fiind una pacatoasa. Dupa acesti pasi, rugaciunea de vindecare si eliberare este una simpla, care va va aduce rezultatele asteptate.

Analizati tot ceea ce sta in spatele ofertelor de vindecare ce vi se deschid inainte, pentru ca nu ajunge doar intentia buna a unora de a face bine, ci trebuie sa vezi si ce filosofii sunt in spatele acelor practici. Aceste practici sunt bune daca sunt legate cu adevarat de Dumnezeu, de Isus Hristos si de mantuire.


Interviu: Mircea Graur, consilier, http://InHimMinistry.com

--------------------

Cursul SOS sintetizeaza mai multe principii de baza pentru eliberare si vindecare interioara, punandu-le la dispozitia crestinilor pentru a-i ajuta sa ajunga cat mai aproape de starea ceruta Bisericii de a fi fara pata, fara zbarcitura, ci sfanta si fara prihana (Efeseni 5:27). Temele abordate sunt ccruciale: pocainta, acordarea de iertare altora, vindecarea arborelui generational, dezlegarea legaturilor nedumnezeiesti, legarea demonica si eliberarea de acestea, ruperea blestemelor, ungerea cu undelemn, vindecarea supranaturala.

Acceseaza si parcurge cursul SOS, gratuit: http://alfaomega.tv/viata-spirituala/eliberare/cursul-sos

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

Avem nevoie sa postim, pentru ca asa functionam. Orice lucru in natura, are nevoie de odihna, de Sabat, de liniste, de...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 93

Deosebit de important este daca postul este de o zi sau de trei zile sau de douazeci si una de zile sau de patruzeci...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 39

Realitati si perspective 67 - Forme de abuz si pericolele din spatiul virtual. Invitat: Adrian Totan - coordonator...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 161

Multa lume se confrunta cu depresia. Ceea ce am observat de-a lungul consilierii este ca ea constituie una dintre cele...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 0

Am fost abuzat(a) de parinti... ce sa fac acum? Cum ma pot vindeca? Raspunde pastorul Ilie Popa Mai multe intrebari si...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 146

Cum trebuie sa reactioneze un parinte atunci cand copilul sau a fost abuzat? Raspunde pastorul Ilie Popa Mai multe...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 173

Sunt major(a) insa locuiesc inca cu parintii. Mai trebuie sa ascult de ei? Raspunde pastorul Ilie Popa Mai multe...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 176

Ai intalnit vreodata abuzuri in biserica? De ce exista acestea? Raspunde pastorul Iosif Ton Mai multe intrebari si...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 525

Poate un crestin sa fie fara Biserica, in afara comunitatii? Raspunde pastorul Iosif Ton Mai multe intrebari si...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 222

Este deosebit de important sa vorbim ce sa faci in timpul postului. A posti nu inseamna a fi lipsit de putere, a sta...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 270
x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!