Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
MEDIACENTER - Accesati nelimitat resursele Alfa Omega TV! Peste 7000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculatorul, tableta sau telefonul dumneavoastra. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta pe mediacenter-ul online AOTV.

Ce poate opri botezul cu Duhul Sfant?

Se incarca video...
Adaugat la :  21.06.2017
Vizualizari :  764
+ Add To

Chemarea omului este de a umbla impreuna cu Duhul Sfant si de a primi din partea Lui din toate darurile pe care Dumnezeu le are disponibile pentru copiii Sai.

Una dintre consilierile pe care le-am avut era cea a unei familii, ce ne-a chemat sa ne rugam pentru ei in vederea primirii botezului cu Duhul Sfant si vorbirea in limbi. Astfel, am mers la acest cuplu acasa. Am inceput sa discutam pe marginea acestui subiect, sa ii incurajam si sa dezbatem despre modul in care se poate folosi vorbirea in limbi. Dupa aceste lucruri, ni s-a cerut slujirea in rugaciune. Ne-am rugat pentru sot, care a primit vorbirea in limbi imediat. Acesta s-a bucurat si nu ii venea sa creada de ceea ce experimenteaza. Din cauza ca se facuse tarziu la ora aceea, am spus ca vom reveni a doua zi sa ne rugam si pentru sotie.

A doua zi am revenit. Ne-am pus sa ne rugam. Ne-am rugat pentru cateva minute si nu se intamplase nimic. Atunci am oprit rugaciunea si i-am intrebat pe ceilalti daca au primit ceva din partea Domnului. Cineva din grupul respectiv a spus ca a vazut in timp ce se ruga o cascada care sta sa cada si mai avea putin pana sa isi dea drumul. Altcineva a spus ca a vazut o padure care blocheaza ceva. Atunci, am intrebat-o pe femeie daca in decursul vietii ei au fost momente in care aceasta a condamnat vorbirea in limbi sau daca a judecat pe cineva care a avut acest dar. Am intrebat-o daca la un moment dat a spus ca nu ii trebuie asa ceva, ca nu are nevoie de vorbirea in limbi pentru a crede si ca nu e pentru ea. Femeia a recunoscut ca facuse acest lucru. Atunci i-am spus ca daca a facut asta si a zis ca nu vrea asa ceva si ca nu e pentru ea, vine acum si i le cere lui Dumnezeu. Lucrurile acestea doua se bateau cap in cap. Atunci i-am spus ca trebuie sa isi ceara iertare pentru acele momente in care a dispretuit darul vorbirii in limbi si dupa aceea vom continua sa ne rugam pentru ea. A fost de acord si si-a cerut iertare pentru respingerea acestui dar spiritual, pentru orice critica, judecata si condamnare pe care le-a avut fata de alti oameni. Dupa aceasta, am revenit in rugaciune si am cerut ca prezenta lui Dumnezeu sa vina peste ea si sa umple fiecare zona din fiinta ei (duhul sufletul si trupul) si sa primeasca acest dar. Imediat, in decurs de cateva secunde, Duhul Sfant a venit si ea a putut sa il primeasca. Pana in ziua de azi, acea femeie mijloceste si se foloseste cu bucurie de darul primit, in inchinare, in lupta spirituala si in tot ce este necesar.

Ceea ce e foarte important de inteles aici e faptul ca anumite pacate si momente in care putem desconsidera, dispretui, condamna darurile pe care Dumnezeu vrea sa le aduca in viata credinciosului, pot bloca primirea ulterioara a lucrurilor cerute. Chiar daca omul se razgandeste si acum le doreste din partea lui Dumnezeu, ceea ce a semanat in trecut il afecteaza si pot sa blocheze exeprimentarea si primirea darurilor lui Dumnezeu in viata lui, in prezent.

Din acest motiv, ceea ce ii incurajam pe oameni sa faca este sa caute daca in viata lor au fost anumite momente care sa blocheze primirea unor lucruri din partea lui Dumnezeu. Dupa aceea, sa le aduca inaintea Lui, sa isi ceara iertare pentru ele si sa primeasca iertarea si dezlegarea oricaror juguri de peste ei, dupa care sa caute din nou lucrurile pe care Dumnezeu le vrea in viata lor.

Ceea ce este interesant aici, e faptul ca noi ca si consilieri am fi mers cu teoria ca sotul a primit vorbirea in limbi, iar sotia nu. Am fi putut sa tragem de aici o teorie, cum ca Dumnezeu o da la cine vrea El si acest mic insucces sa il transformam intr-o teorie doctrinara pe care sa ne bazam viata, din acel moment inainte. Acest lucru se intampla de multe ori in anumite cadre si el este o tragedie spirituala. Sunt atatea lucruri pe care Dumnezeu vrea sa le dea cu bucurie si cu dragoste copiilor Lui. El vrea sa ii vada umbland si perseverand in aceste lucruri, incat oamenii daca nu le primesc, mai degraba ar putea sa scoata teorii pentru a justifica de ce nu au primit un anumit lucru, decat sa faca cativa pasi inapoi si sa se uite ce anume poate bloca curgerea, pentru ca si ei sa primeasca acest dar spiritual in viata lor si sa fie binecuvantati.

Interviu: Bogdan Graur, consilier, http://InHimMinistry.com

--------------------

Cursul SOS sintetizeaza mai multe principii de baza pentru eliberare si vindecare interioara, punandu-le la dispozitia crestinilor pentru a-i ajuta sa ajunga cat mai aproape de starea ceruta Bisericii de a fi fara pata, fara zbarcitura, ci sfanta si fara prihana (Efeseni 5:27). Temele abordate sunt cruciale: pocainta, acordarea de iertare altora, vindecarea arborelui generational, dezlegarea legaturilor nedumnezeiesti, legarea demonica si eliberarea de acestea, ruperea blestemelor, ungerea cu undelemn, vindecarea supranaturala.

Acceseaza si parcurge cursul SOS, gratuit: http://alfaomega.tv/viata-spirituala/eliberare/cursul-sos

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

Cat de lung trebuie sa fie postul? Ce se intampla daca nu pot posti o zi intreaga? Este primit postul meu daca nu este...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 21

Pentru a avea beneficii din ceva, trebuie sa existe o intelegere corecta a ceea ce faci. Nu poate sa fie beneficiu din...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 24

Am putea oare sa dam o definitie a postului? Ce este postul? Parerile sunt impartite, gasim si in Bibilie diferite...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 15

Sotul meu este prins in pacatul pornografiei. Simt ca nu-l mai pot iubi! Ce sa fac? Raspunde pastorul Ilie Popa. Daca...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 4

Din pacate, abuzurile fizice sunt deseori prezente in societatea noastra si chiar in familiile crestine. Multe femei...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 0

Din pacate aceasta problema este deseori intalnita in societatea noastra, chiar si in mediile crestine. Intrebarea...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 1

Sunt in depresie... Ce sa fac? Pastorul Ilie Popa raspunde oferindu-ne o perspectiva biblica. Depresia nu este de...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 11

Schizofrenia: Sufar de schizofrenie, ce e de facut? Raspunde pastorul Ilie Popa - Prezinta un caz de schizofrenie pe...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 22

Expresia „am probleme cu alcoolul” as vrea sa o despic in patru. Fie ca este vorba de cineva care este dependent de...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 6

Este o intrebare la care am o veste buna: „Domnul Isus a venit sa caute si sa mantuiasca ce era pierdut”. In Luca...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 2