Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Documentarul Speranta Evreii primesc o patrie in Israel

Adaugat la :  9.05.2016
Vizualizari :  18
+ Add To

Documentarul Speranta: Evreii primesc o patrie in Israel. Il vom cunoaste pe unul dintre principalii participanti la fondarea statului Israel: Chaim Weizmann, profesorul care urma sa devina primul presedinte al statului evreiesc. La inceputul secolului al XX-lea, o noua miscare nationalista evreiasca lua amploare pe pamantul Palestinei, controlat inca de turcii otomani. Evenimentele in lume se derulau cu repeziciune, iar Orientul Mijlociu se pregatea sa treaca in posesia altcuiva. Evreii erau pe cale sa primeasca ceea ce asteptasera aproape 2 000 de ani: promisiunea unei patrii in Israel, asigurata de una dintre cele mai puternice natiuni din lume.

DOC: Speranta: Renasterea Israelului - Vineri, 13 mai 2016, ora 22, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Adauga comentariul tau!


x

Proiectul Creștinul și societatea

Rolul nostru ca și creștini în societate este de a fi sare și lumină în toate domeniile de activitate, prin integritate, competență și compasiune pentru cei din jur și prin manifestarea puterii lui Dumnezeu. Prin proiectul Creștinul și societatea, promovăm aplicarea principiilor creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!