Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Documentarul Speranta Evreii primesc o patrie in Israel

Se incarca video...
Adaugat la :  9.05.2016
Vizualizari :  18
+ Add To

Documentarul Speranta: Evreii primesc o patrie in Israel. Il vom cunoaste pe unul dintre principalii participanti la fondarea statului Israel: Chaim Weizmann, profesorul care urma sa devina primul presedinte al statului evreiesc. La inceputul secolului al XX-lea, o noua miscare nationalista evreiasca lua amploare pe pamantul Palestinei, controlat inca de turcii otomani. Evenimentele in lume se derulau cu repeziciune, iar Orientul Mijlociu se pregatea sa treaca in posesia altcuiva. Evreii erau pe cale sa primeasca ceea ce asteptasera aproape 2 000 de ani: promisiunea unei patrii in Israel, asigurata de una dintre cele mai puternice natiuni din lume.

DOC: Speranta: Renasterea Israelului - Vineri, 13 mai 2016, ora 22, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Adauga comentariul tau!


x

Proiecte de evanghelizare

Mulți nu ar intra într-o biserică, însă, prin media, noi intrăm în casele lor, în biroul și palma lor, prin canalul Alfa Omega TV, 40 de TV comerciale partenere, media digitală și proiecte speciale de știință-creaționism și apologetică. Dorința noastră este ca prin toate proiectele și canalele media, milioane de români să audă mesajul Evangheliei. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!