MEDIACENTER - Accesati nelimitat resursele Alfa Omega TV! Peste 7000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculatorul, tableta sau telefonul dumneavoastra. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta pe mediacenter-ul online AOTV.

Puterea rugaciunii 6.16 - Motivele de rugaciune ale lunii august 2017

Adaugat la :  4.08.2017
Vizualizari :  6
+ Add To

Sunt ATACURI MARI ASUPRA LUCRURILOR CARE NE TIN IMPREUNA CA NATIUNE: CREDINTA CRESTINA - ATACURI ASUPRA LIDERILOR CRESTINI / A BISERICII/ A SCRIPTURII, FAMILIA BIBLICA; TERITORIUL TARII - DREPTUL ROMANILOR ASUPRA TERITORIULUI ROMANIEI e tot mai contestat

Va chem la cate 3 ZILE DE POST SI RUGACIUNE PENTRU FAMILII SI TARA. la fiecare INCEPUT DE LUNA- in zilele de 1,2,3 si in FIECARE zi de VINERI

Rugaciune pentru Romania - in FIECARE zi de VINERI si la FIECARE INCEPUT DE LUNA- zilele de 1,2,3- sa ne unim in POST si RUGACIUNE pentru Romania.

Batalia pentru FAMILII este dincolo de ce vedem acum. Daca nu ne mobilizam ACUM sa castigam aceasta batalie pentru familiile biblice- prin legiferarea familiei biblice in legile tarii- vom avea de infruntat legi grele care vor veni si vor aduce mari limitari in exprimarea credintei si trairii crestine in tara noastra!- TREZESTE-TE BISERICA!

Multi nu stiu sau nu vor sa stie, considerand ca este doar politica si ca nu vom fi afectati personal. Sau sintem prea ocupati cu alergarea zilnica si spunem- batalia asta sa o duca altii! Aceasta necunoastere si nepasare , aceasta tacere a noastra de acum este o mare lipsa de veghere , este o poarta deschisa pentru ca puterile intunericului sa inunde Romania si mai mult!

Amintiti-va de semnalele date de Domnul – prin cazul Baverneret, prin arestarea unor pastori din tari “civilizate” care vorbesc deschis despre familia biblica! Polonia s-a ridicat pentru pastrarea definirii biblice a familiei in legile tarii.- Domnul ne arata ca se poate!! NU AVEM DREPTUL SA TACEM! Daca stam nepasatori acum, maine va fi prea tarziu!! TREZESTE-TE BISERICA!

Familii: legi in favoarea familiei biblice in Romania, definirea casatoriei ca uniunea dintre un barbat si o femeie,

REFERENDUMUL legat de definirea familiei in Constitutia Romaniei sa fie organizat si populatia sa voteze masiv pentru familia biblica.Sa ne rugam pentru Parlamentul Romaniei- sa decida organizarea referendumului si apoi sa aplice in Constitutie rezultatele lui.

protejarea copiilor de educatia sexuala demonica care este in Europa si oprirea patrunderii acestei educatii in Romania,

legi care sa asigure protejarea si dezvoltarea copiilor conform identitatii de gen (baiat, fata) cu care s-au nascut,

pastrarea valorilor crestine in educatia copiilor-in familii si in sistemele de invatamant,

legi favorabile adoptiei copiilor orfani sau abandonati- in familii constituite biblic

protectia celor ce promoveaza familia biblica in societate si protejarea copiilor de educatie nebiblica, (Biserici, lideri crestini, organizatii)- sunt mari atacuri asupra lor.

revelatia pacatului pentru cei ce traiesc in concubinaj si ca PARTENERIATELE CIVILE SA NU FIE LEGIFERATE in Romania

oprirea violentei in familii, eradicarea saraciei

Invatamint bazat pe norme de biblice

mantuirea copiilor din Romania - pina la 12-14 ani, pentru orfanii cu parinti (cu parinti plecati la munca in Europa), pentru copiii abandonati, pentru orfani, pentru copiii ce urmeaza sa se nasca - sa fie doriti, sa nu fie avortati sau abandonati.

Sa ne rugam pentru oprirea asaltului grupurilor de interese asupra familiei biblice, a Bisericii lui Hristos, a legilor tarii, a integritatii nationale si teritoriale a Romaniei.

Sa ne rugam pentru ROMANIA- pacea, protectia si integritatea teritoriala a tarii. NU AVEM VOIE, NU AVEM DREPTUL SA TACEM! Daca stam nepasatori acum, maine va fi prea tarziu! TREZESTE-TE BISERICA!

Sa cerem binecuvantarea Domnului din Numeri 6:24-26 peste Romania, si sa ne rugam in baza Ps. 91.

Continuam rugaciunea strategica pentru tara noastra - VOIA DOMNULUI SA SE FACA JOS - PE PAMANT - PRECUM E IN CERURI - Tata, vie Imparatia Ta, faca-se Voia Ta, precum in cer, asa si pe pamant, acum, in Romania!

SA NE RUGAM PENTRU ALINIEREA NATIUNII LA VOIA DOMNULUI, CEA BUNA, PLACUTA, DESAVARSITA, CARE ESTE PACE, ADEVAR, DREPTATE, ca Romania, sa fie o tara in care slava Domnului sa coboare cu putere (Habacuc 2:14).

Sa ne rugam pentru mantuirea natiunii romane, pentru trezire. Sa ne pocaim pentru pacatele comise pe teritoriul tarii (Daniel 9), in special de idolatrie – care departeaza protectia Domnului de la granitele tarii (Jud 5:8). Sa ne rugam pentru har si indurare si pentru ca Domnul sa ne vindece tara (2 Cr 7:14).

PACEA si PROTECTIA ROMANIEI - este esential sa ne rugam zilnic pentru protectia tarii de razboi -conventional, cibernetic, economic . PACEA Romaniei este un DAR de la Domnul! SA NU OBOSIM RUGANDU-NE, zi si noapte, pentru pacea si siguranta Romaniei in interior si la granite, pentru protectia tarii de razboi. Sa ne rugam ca Domnul sa trimita ingerii Lui la granitele Romaniei. Sa chemam Numele Domnului peste tara, sa fie El un zid de foc in jurul Romaniei. (Zah 2:5 )

Adauga comentariul tau!

Te-ar mai putea interesa

Vizualizari: 0

Vizualizari: 0

Aboneaza-te sa primesti pe email sau in posta motivele de rugaciune ale lunii - http://prayernet.ro/rugaciune/

Vizualizari: 17

Vizualizari: 2

Puterea rugaciunii 7.10 - Urs Kasermann - EBENEZER Operation Exodus mai multe resurse crestine gasiti pe site-ul...

Vizualizari: 4

Vizualizari: 19

Vizualizari: 39

Charlene Aaron de la CBN gazduieste saptamanal emisiunea Prayer Link pe Facebook, unde ea si invitatii ei vorbesc...

Vizualizari: 3

Afla mai mult, vezi si motivele de rugaciune pentru celalalte saptamani:...

Vizualizari: 12

Puterea rugaciunii 7.4 - Motivele de rugaciune ale lunii februarie 2018. Citeste lista completa -...

Vizualizari: 204

Reflectarea lucrării Domnului din România

Ca organizație de media, intrăm în contact cu multe biserici, organizații creștine și lideri care au ca scop aducerea Împărăției lui Dumnezeu în România. Acest lucru ne dă o privire de ansamblu asupra lucrării lui Dumnezeu. Prin producțiile noastre - emisiuni, reportaje, știri și materiale promoționale - încurajăm și reflectăm aceste mișcări, fiind martori media la lucrarea lui Dumnezeu în România. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!