Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
MEDIACENTER - Accesati nelimitat resursele Alfa Omega TV! Peste 7000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculatorul, tableta sau telefonul dumneavoastra. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta pe mediacenter-ul online AOTV.

Puterea rugaciunii 6.20 - Motivele de rugaciune ale lunii noiembrie 2017

Se incarca video...
Adaugat la :  6.11.2017
Vizualizari :  1
+ Add To

Sa luptam pentru LUCRURILE CARE NE TIN IMPREUNA CA NATIUNE, care sunt sub mari atacuri: CREDINTA CRESTINA (ATACURI ASUPRA LIDERILOR CRESTINI / A BISERICII/ A SCRIPTURII), FAMILIA BIBLICA, TERITORIUL TARII (DREPTUL ROMANILOR ASUPRA TERITORIULUI ROMANIEI e tot mai contestat si se vrea fragmentarea tarii). Citeste lista completa: http://prayernet.ro/rugaciune/

Rugaciune pentru Romania. ROMANIA SE APROPIE DE UN PUNCT PERICULOS- ECONOMIC, SOCIAL, INTERNATIONAL. ESTE PE PUNCTUL SA DEVIEZE de la principii de dreptate si democratie. Sa ne rugam ca ROMANIA Sa NU POATa FI DESTABILIZATA sau SCOASA DIN ALINIERILE IN CARE TREBUIE SA FIE PARTE. E vital sa ne rugam cu mare staruinta pentru tara noastra! SA NE RUGAM PENTRU ALINIEREA NATIUNII conform VOII DOMNULUI, CEA BUNA, PLACUTA, DESAVARSITA, CARE ESTE PACE, ADEVAR, DREPTATE, ca Romania, sa fie o tara in care slava Domnului sa coboare cu putere (Habacuc 2:14).

Luna NOIEMBRIE-CONTINUAM SA ne focalizam rugaciunile pe :

PACEA, UNITATEA NATIONALA si INTEGRITATEA TERITORIALA a Romaniei, protectia tarii in interior si la granite. PREGATIREA ANIVERSARII UNIRII (2018) - SE CONTESTA TERITORIUL ACTUAL al Romaniei. Sa ne rugam pentru recunoasterea si respectarea suveranitatii statului roman peste tot teritoriul tarii, pentru restaurarea istoriei reale a Romaniei in educatia populatiei, pentru stingerea tensiunilor interetnice din inima tarii, ca orice manipulare, orice actiuni oculte prin care se incearca destabilizarea Romaniei in interior, sa fie nimicite. Sa ne rugam pentru anularea planurilor de fragmentare a populatiei si a teritoriului tarii!

FAMILII si organizarea referendumului Batalia pentru FAMILII este dincolo de ce vedem acum. Daca nu ne mobilizam ACUM sa castigam aceasta batalie pentru familiile biblice - prin legiferarea familiei biblice in legile tarii - vom avea de infruntat legi grele care vor veni si vor aduce mari limitari in exprimarea credintei si trairii crestine in tara noastra!- Daca stam nepasatori acum, maine va fi prea tarziu! Trebuie sa ne trezim!

REFORMA JUSTITIEI – pastrarea independentei justitiei fata de puterea politica, pentru legi drepte cu respectarea principiilor de dreptate si adevar. LEGILE JUSTITIEI- sa fie legi bune, drepte, care sa NU deschida usi pentru manipulari si control.

LEGILE TARII. Avem nevoie de legi drepte, bazate pe valori crestine, de un sistem juridic integru, de oameni integri in elaborarea si aplicarea legilor. Modificarile Constitutiei Romaniei care se pregatesc – pentru definirea corecta a statului roman (stat national unitar roman), pentru definirea biblica a familiei, pentru libertatea credintei crestine si a libertatii de exprimare a valorilor crestine in public. Legile tarii sunt foarte importante: Constitutia, legile care definesc si guverneaza natiunea si teritoriul national. Domnul protejeaza o natiune si prin legile care o guverneaza. Daca prin legile Romaniei se deschid usi pentru faradelege, (acceptarea - prin lege a unor pacate numite uraciuni de Domnul) , tara noastra va fi expusa atat asaltului intunericului intr-un mod greu de imaginat cat si judecatilor Domnului!

REFORMELE FISCALE - sa fie intelepte, echilibrate, favorabile dezvoltarii tarii, care sa nu destabilizeze economic si social tara. Sa ne rugam pentru resursele Romaniei - financiare, economice, naturale- si sa mustram orice lacusta care incearca sa diminueze resursele tarii.

Batalia se da pentru resurse, care fac ca o natiune sa poata avansa. Sa ne rugam pentru crestere economica, pentru ca sa fie hrana in tara. O TARA SARACITA, CU POPULATIE DIMINUATA, POATE FI USOR DE CUCERIT , de DIVIZAT, de CONTROLAT! Sa ne rugam ca acest PLAN DEMONIC DE DESTRAMARE A TARII SA FIE ANIHILAT SI DOMNUL SA ADUCA RESTAURAREA ROMANIEI.

pentru CONDUCATORII TARII - pentru RESPONSABILIZAREA lor fata de tara, frica de Domnul, sa NU voteze legi care NU sunt in interesul tarii. Sa ne rugam pentru integritatea conducatorilor tarii, pentru discernamant, patriotism pentru decizii intelepte, drepte, spre folosul tarii si al poporului , pentru eradicarea coruptiei si a traficului de influenta care afecteaza deciziile ce se iau in tara pentru trezirea si responsabilizarea clasei politice fata de pacea si siguranta tarii (in INTERIORUL si EXTERIORUL tarii), pentru intelepciune, discernamant si patriotism pentru cei aflati la conducerea armatei, a institutiilor de siguranta nationala. Sa ne rugam pentru oprirea oricaror forme de abuz de putere sau de uzurpare de autoritate din institutiile statului

Citeste lista completa: http://prayernet.ro/rugaciune/

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

Extras dintr-o sesiune a conferintei crestine pentru femei de la Mamaia mai multe resurse crestine gasiti pe site-ul...

Categorie: Puterea rugaciunii si mijlocirii
Vizualizari: 1

1. Pentru Romania (fiecare zi de vineri – post si rugaciune pentru Romania. (Ioel 2:1, 15), cu focalizare pe protectia...

Categorie: Puterea rugaciunii si mijlocirii
Vizualizari: 69

Luna decembrie, luna a douasprezecea, are insemnatate deosebita pentru Romania- este luna unor evenimente majore in...

Categorie: Puterea rugaciunii si mijlocirii
Vizualizari: 2

Sa luptam pentru LUCRURILE CARE NE TIN IMPREUNA CA NATIUNE, care sunt sub mari atacuri: CREDINTA CRESTINA (ATACURI...

Categorie: Puterea rugaciunii si mijlocirii
Vizualizari: 1

In editia din aceasta la „Puterea Rugaciunii”, invitatul nostru Viorel Iuga (presedinte al Aliantei Evanghelice din...

Categorie: Puterea rugaciunii si mijlocirii
Vizualizari: 7

Multi supravietuitori ai atacului din Las Vegas au vazut puterea rugaciunii. Un tanar a vazut cum rugaciunile familiei...

Categorie: Puterea rugaciunii si mijlocirii
Vizualizari: 5

2017 - 3 ZILE DE POST SI RUGACIUNE PENTRU FAMILII SI TARA la fiecare INCEPUT DE LUNA - in zilele de 1,2,3 (Estera...

Categorie: Puterea rugaciunii si mijlocirii
Vizualizari: 0

Puterea rugaciunii 6.17 - Motivele de rugaciune ale lunii septembrie 2017. Afla mai multe si fii parte si tu:...

Categorie: Puterea rugaciunii si mijlocirii
Vizualizari: 128

Sunt ATACURI MARI ASUPRA LUCRURILOR CARE NE TIN IMPREUNA CA NATIUNE: CREDINTA CRESTINA - ATACURI ASUPRA LIDERILOR...

Categorie: Puterea rugaciunii si mijlocirii
Vizualizari: 6

PUNCTE IMPORTANTE DE RUGACIUNE IN PERIOADA CARE URMEAZA: PACEA TARII; PERICOLUL DEPARTARII CRESTINILOR DE DUMNEZEU...

Categorie: Puterea rugaciunii si mijlocirii
Vizualizari: 242
x

Proiecte de evanghelizare

Mulți nu ar intra într-o biserică, însă, prin media, noi intrăm în casele lor, în biroul și palma lor, prin canalul Alfa Omega TV, 40 de TV comerciale partenere, media digitală și proiecte speciale de știință-creaționism și apologetică. Dorința noastră este ca prin toate proiectele și canalele media, milioane de români să audă mesajul Evangheliei. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!