Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
MEDIACENTER - Accesati nelimitat resursele Alfa Omega TV! Peste 7000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculatorul, tableta sau telefonul dumneavoastra. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta pe mediacenter-ul online AOTV.

Puterea rugaciunii 6.20 - Motivele de rugaciune ale lunii noiembrie 2017

Adaugat la :  6.11.2017
Vizualizari :  1
+ Add To

Sa luptam pentru LUCRURILE CARE NE TIN IMPREUNA CA NATIUNE, care sunt sub mari atacuri: CREDINTA CRESTINA (ATACURI ASUPRA LIDERILOR CRESTINI / A BISERICII/ A SCRIPTURII), FAMILIA BIBLICA, TERITORIUL TARII (DREPTUL ROMANILOR ASUPRA TERITORIULUI ROMANIEI e tot mai contestat si se vrea fragmentarea tarii). Citeste lista completa: http://prayernet.ro/rugaciune/

Rugaciune pentru Romania. ROMANIA SE APROPIE DE UN PUNCT PERICULOS- ECONOMIC, SOCIAL, INTERNATIONAL. ESTE PE PUNCTUL SA DEVIEZE de la principii de dreptate si democratie. Sa ne rugam ca ROMANIA Sa NU POATa FI DESTABILIZATA sau SCOASA DIN ALINIERILE IN CARE TREBUIE SA FIE PARTE. E vital sa ne rugam cu mare staruinta pentru tara noastra! SA NE RUGAM PENTRU ALINIEREA NATIUNII conform VOII DOMNULUI, CEA BUNA, PLACUTA, DESAVARSITA, CARE ESTE PACE, ADEVAR, DREPTATE, ca Romania, sa fie o tara in care slava Domnului sa coboare cu putere (Habacuc 2:14).

Luna NOIEMBRIE-CONTINUAM SA ne focalizam rugaciunile pe :

PACEA, UNITATEA NATIONALA si INTEGRITATEA TERITORIALA a Romaniei, protectia tarii in interior si la granite. PREGATIREA ANIVERSARII UNIRII (2018) - SE CONTESTA TERITORIUL ACTUAL al Romaniei. Sa ne rugam pentru recunoasterea si respectarea suveranitatii statului roman peste tot teritoriul tarii, pentru restaurarea istoriei reale a Romaniei in educatia populatiei, pentru stingerea tensiunilor interetnice din inima tarii, ca orice manipulare, orice actiuni oculte prin care se incearca destabilizarea Romaniei in interior, sa fie nimicite. Sa ne rugam pentru anularea planurilor de fragmentare a populatiei si a teritoriului tarii!

FAMILII si organizarea referendumului Batalia pentru FAMILII este dincolo de ce vedem acum. Daca nu ne mobilizam ACUM sa castigam aceasta batalie pentru familiile biblice - prin legiferarea familiei biblice in legile tarii - vom avea de infruntat legi grele care vor veni si vor aduce mari limitari in exprimarea credintei si trairii crestine in tara noastra!- Daca stam nepasatori acum, maine va fi prea tarziu! Trebuie sa ne trezim!

REFORMA JUSTITIEI – pastrarea independentei justitiei fata de puterea politica, pentru legi drepte cu respectarea principiilor de dreptate si adevar. LEGILE JUSTITIEI- sa fie legi bune, drepte, care sa NU deschida usi pentru manipulari si control.

LEGILE TARII. Avem nevoie de legi drepte, bazate pe valori crestine, de un sistem juridic integru, de oameni integri in elaborarea si aplicarea legilor. Modificarile Constitutiei Romaniei care se pregatesc – pentru definirea corecta a statului roman (stat national unitar roman), pentru definirea biblica a familiei, pentru libertatea credintei crestine si a libertatii de exprimare a valorilor crestine in public. Legile tarii sunt foarte importante: Constitutia, legile care definesc si guverneaza natiunea si teritoriul national. Domnul protejeaza o natiune si prin legile care o guverneaza. Daca prin legile Romaniei se deschid usi pentru faradelege, (acceptarea - prin lege a unor pacate numite uraciuni de Domnul) , tara noastra va fi expusa atat asaltului intunericului intr-un mod greu de imaginat cat si judecatilor Domnului!

REFORMELE FISCALE - sa fie intelepte, echilibrate, favorabile dezvoltarii tarii, care sa nu destabilizeze economic si social tara. Sa ne rugam pentru resursele Romaniei - financiare, economice, naturale- si sa mustram orice lacusta care incearca sa diminueze resursele tarii.

Batalia se da pentru resurse, care fac ca o natiune sa poata avansa. Sa ne rugam pentru crestere economica, pentru ca sa fie hrana in tara. O TARA SARACITA, CU POPULATIE DIMINUATA, POATE FI USOR DE CUCERIT , de DIVIZAT, de CONTROLAT! Sa ne rugam ca acest PLAN DEMONIC DE DESTRAMARE A TARII SA FIE ANIHILAT SI DOMNUL SA ADUCA RESTAURAREA ROMANIEI.

pentru CONDUCATORII TARII - pentru RESPONSABILIZAREA lor fata de tara, frica de Domnul, sa NU voteze legi care NU sunt in interesul tarii. Sa ne rugam pentru integritatea conducatorilor tarii, pentru discernamant, patriotism pentru decizii intelepte, drepte, spre folosul tarii si al poporului , pentru eradicarea coruptiei si a traficului de influenta care afecteaza deciziile ce se iau in tara pentru trezirea si responsabilizarea clasei politice fata de pacea si siguranta tarii (in INTERIORUL si EXTERIORUL tarii), pentru intelepciune, discernamant si patriotism pentru cei aflati la conducerea armatei, a institutiilor de siguranta nationala. Sa ne rugam pentru oprirea oricaror forme de abuz de putere sau de uzurpare de autoritate din institutiile statului

Citeste lista completa: http://prayernet.ro/rugaciune/

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

Aboneaza-te sa primesti pe email sau in posta motivele de rugaciune ale lunii - http://prayernet.ro/rugaciune/

Categorie: Puterea rugaciunii si mijlocirii
Vizualizari: 17

mai multe resurse crestine gasiti pe site-ul http://alfaomega.tv/

Categorie: Puterea rugaciunii si mijlocirii
Vizualizari: 2

Puterea rugaciunii 7.10 - Urs Kasermann - EBENEZER Operation Exodus mai multe resurse crestine gasiti pe site-ul...

Categorie: Puterea rugaciunii si mijlocirii
Vizualizari: 4

mai multe resurse crestine gasiti pe site-ul http://alfaomega.tv/

Categorie: Puterea rugaciunii si mijlocirii
Vizualizari: 19

mai multe resurse crestine gasiti pe site-ul http://alfaomega.tv/

Categorie: Puterea rugaciunii si mijlocirii
Vizualizari: 39

Charlene Aaron de la CBN gazduieste saptamanal emisiunea Prayer Link pe Facebook, unde ea si invitatii ei vorbesc...

Categorie: Puterea rugaciunii si mijlocirii
Vizualizari: 3

Afla mai mult, vezi si motivele de rugaciune pentru celalalte saptamani:...

Categorie: Puterea rugaciunii si mijlocirii
Vizualizari: 12

Puterea rugaciunii 7.4 - Motivele de rugaciune ale lunii februarie 2018. Citeste lista completa -...

Categorie: Puterea rugaciunii si mijlocirii
Vizualizari: 204

Extras dintr-o sesiune a conferintei crestine pentru femei de la Mamaia mai multe resurse crestine gasiti pe site-ul...

Categorie: Puterea rugaciunii si mijlocirii
Vizualizari: 1

1. Pentru Romania (fiecare zi de vineri – post si rugaciune pentru Romania. (Ioel 2:1, 15), cu focalizare pe protectia...

Categorie: Puterea rugaciunii si mijlocirii
Vizualizari: 69
x

Proiectul Creștinul și societatea

Rolul nostru ca și creștini în societate este de a fi sare și lumină în toate domeniile de activitate, prin integritate, competență și compasiune pentru cei din jur și prin manifestarea puterii lui Dumnezeu. Prin proiectul Creștinul și societatea, promovăm aplicarea principiilor creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!