Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
MEDIACENTER - Accesati nelimitat resursele Alfa Omega TV! Peste 7000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculatorul, tableta sau telefonul dumneavoastra. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta pe mediacenter-ul online AOTV.

A decedat prima doamna care a pus familia si credinta pe primul loc

Adaugat la :  26.04.2018
Vizualizari :  18
+ Add To

Barbara Bush a fost mama unui presedinte american si sotia unui alt presedinte. Ea a murit saptamana trecuta, la varsta de 92 de ani. Asa cum ne va spune Jenifer Wishon, pentru doamna Bush familia a avut intaietate.

Barbara Bush, a fost bunica Americii, matroana dinastiei Bush si a doua femeie in istorie care a fost atat mama, cat si sotie a doi presedinti ai SUA. A fost o femeie sincera, cunoscuta pentru colierele ei cu perle, istetimea ei si dragostea ei pentru familie. Sotul o alinta spunandu-i vulpita cu par carunt.

„Cred ca am avut cea mai norocoasa viata din lume. Viata mea a fost considerabil de usoara pentru ca am impartit-o cu George Bush.” a spus femeia.

Intr-un interviu realizat in 1992 de Terry Meeuwse de la CBN, Bush a explicat de ce a fost familia ei asa de deosebita.

„Toata familia se aseza la masa de trei ori pe zi. Cred ca nu este ceva usor de obtinut.” a spus ea.

Barbara Pierce s-a nascut in data de 8 iunie 1925 si a crescut intr-o suburbie din New York. La varsta de 16 ani si-a cunoscut viitorul sot la un dans. Cuplul a avut sase copii si, impreuna, au indurat moartea fiicei lor Robin care a pierdut lupta cu leucemiei la numai 3 ani.

„La fel ca George Bush, cred mult in Dumnezeu. Asta ne-a ajutat mult.” a spus femeia.

Bush a fost o fata cunoscuta la Washington timp de un deceniu, fiind a doua doamna, in timp ce sotii Reagan au locuit la Casa Alba inainte de a se muta ea acolo. In calitate de prima doamna, a contribuit la raspandirea educatiei in randul copiilor si a parintilor, deoarece a fost convinsa ca educatia poate rezolva multe dintre problemele societatii. Intr-o scrisoare adresata Facultatii Smith unde a studiat, inainte sa moara, Bush a scris: „Sunt inca batrana si indragostita.” A fost o prima doamna populara si a fost laudata de multi pana la sfarsit pentru ca a ales ingrijire medicala la domiciliu care i-a permis sa se bucure de familie in ultimele zile. In interviurile pentru Club 700 a incurajat cuplurile tinere sa puna familia pe primul loc.

„Cred ca este frumos sa ne rugam impreuna, sa spui copiilor tai ca ii iubesti. Recunosc ca eu nu am crescut intr-o familie in care am spus ca ne iubim. Noi am fost mai rigizi, insa, acum nu ma retine nimic sa le spun oamenilor ca ii iubesc.” a mai spus ea.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 719 - 29 aprilie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

Ron Dermer e ambasadorul Israelului in SUA si a stat de vorba cu Ben Kennedy al CBN, care l-a intrebat cat de mult...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

SUA spunea ca Israelul are dreptul la autoaparare dupa ce fortele iraniene de pe teritoriul Siriei au lansat atacuri...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 4

Unii spun ca a fost o saptamana grea pentru Iran. Mai devreme, presedintele SUA a anuntat ca Statele Unite vor parasi...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 5

Multi oameni cred ca mutarea ambasadei va aduce binecuvantare peste America. Ivanka, fiica presedintelui Donald Trump...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 2

Oficialii guvernamentali din Israel il ovationeaza pe presedintele Trump pentru mutarea ambasadei SUA la Ierusalim,...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Pentru a comemora aniversarea de 70 de ani a Israelului ca natiune, CBN a produs un nou documentar, „To Life”,...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 1

Conferinta „Rugaciune pentru Israel” ajunsa la cea de-a XI-a editie a fost organizata de Alfa Omega TV in parteneriat...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Boicotarea Israelului, ofera o perspectiva satirica, insirata de stiri, asupra impactului la nivel global a miscarii...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 107

Din sumarul editiei: Un incendiu devastator l-a apropiat pe muzicianul guang gao de Dumnezeu in China; Speranta pentru...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 1

A doua editie a conferintei internationale „Referendumul pentru Casatorie in Romania: Perspective Nationale si...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0
x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!