Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
MEDIACENTER - Accesati nelimitat resursele Alfa Omega TV! Peste 7000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculatorul, tableta sau telefonul dumneavoastra. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta pe mediacenter-ul online AOTV.

Conferinta Biserica Triumfatoare - 3-4 noiembrie 2017, Timisoara - reportaj AOTV

Se incarca video...
Adaugat la :  8.11.2017
Vizualizari :  20
+ Add To

Conferinta „Biserica triumfatoare” a fost organizata de Centrul Crestin Timisoara – Biserica Agape. Dr. Chuck Pierce, un cunoscut lider in miscarea mondiala de rugaciune, alaturi de echipa sa, a avut un mesaj profetic despre Romania si s-a rugat pentru lideri.

Tematica evenimentului, desfasurat timp de doua zile, a fost revelatia profetica pentru natiunea romana, pentru Biserica si la nivel individual.

Am organizat conferinta aceasta si au participat foarte multi frati din toata tara. Ne-am bucurat sa ii vedem flamanzi dupa Dumnezeu, flamanzi dupa ce face Duhul Sfant si lucrurile noi pe care El le realizeaza. Sunt asa de bucuros sa vad puterea lui Dumnezeu la lucru, sa vad ca Dumnezeu nu ne-a uitat. De multe ori ne gandim ca El ne-a uitat. Nu, El nu ne-a uitat si ne iubeste. Dumnezeu iubeste Romania. A declarat Daniel N. Matei, pastor senior, Biserica „Agape” Timisoara.

Cred ca au fost transmise niste mesaje foarte puternice si profetice pentru tara noastra. Avem acest har de la Dumnezeu sa fim alesi ca natiune (alaturi de cateva natiuni din lumea aceasta) in care Dumnezeu Isi va revarsa slava si gloria. Cred ca acest lucru se va rasfrange de la noi mai departe si in alte natiuni. O cheie puternica pentru ca acest lucru sa se intample este inchinarea si rugaciunea si a intelege ce inseamna de fapt o Biserica apostolica. A declarat Eugen Olariu, Centrul Crestin Timisoara.

Romania a fost aleasa si suntem asa de onorati de faptul ca Dumnezeu intr-adevar nu a uitat Romania. Chiar daca noi de multe ori am fost si suntem descurajati, Dumnezeu ne-a ridicat ochii spre El. A marturisit Ramona Olariu, Centrul Crestin Timisoara.

Participantii la conferinta au fost binecuvantati prin mesajele transmise si prin modul in care Dumnezeu le-a vorbit.

Am venit la aceasta conferinta asteptand un cuvant de la Domnul, ca El sa faca ceva in viata mea si in viata bisericii. Mai mult de atat, Domnul mi-a vorbit foarte clar ca incepe un nou sezon si o noua miscare. E un nou sezon pentru care trebuie sa ma pregatesc, sunt lucruri pe care eu trebuie sa le fac. A marturisit Ovidiu Vrinceanu, Reghin.

Avem oameni carora Dumnezeu le-a vorbit aceleasi lucruri la inceputul anului sau in anii trecuti. Venind aici si auzindu-l pe dr. Chuck Pierce vorbind despre tot ceea ce a mentionat, a fost o confirmare. Este o confirmare ca Dumnezeu ne vorbeste in primul rand si ca El este acela care ne descopera lucrurile din inima Lui. Ne duce intr-un nou nivel, dar in acelasi timp ne aduce aminte ca nu ne-a uitat si ca nu s-a pus praful pe cuvintele Lui. El este gata sa duca la indeplinire ce a promis. A marturisit Alexandra Caplescu, Drobeta Turnu-Severin.

Am simtit nevoia de o umplere spirituala si am fost trimis de Duhul lui Dumnezeu. El m-a calauzit la aceasta conferinta, pentru ca Domnul m-a pus deoparte si vrea sa ma foloseasca intr-o anumita lucrare. A spus Viorel Chelaru, Resita.

Mi-a placut foarte mult titlul conferintei: „O Biserica triumfatoare”, pentru ca Isus Hristos Isi zideste Biserica Lui, o Biserica vie, o Biserica ce va aduce Imparatia Lui. Inca o data Dumnezeu a starnit in mine lucrurile pe care El le-a pus in inima mea, ca noi trebuie sa vestim Evanghelia, sa fim oameni ai Imparatiei, sa-i vindecam pe oameni, sa-i eliberam si sa aducem restaurare in vietile lor. Nusa Paul, Baia-Mare.

Am avut un mesaj specific pentru Oltenia: faptul ca vom depasi granitele Romaniei. Vrem sa ne aliniem planului lui Dumnezeu si voii Lui. Vrem sa ne pregatim pentru ca vor veni vremuri minunate, vremuri pline de har si de indurare, de putere, care se vor revarsa peste noi si peste intreaga Romanie. A spus Cris Ratiu-Geru, Drobeta Turnu-Severin.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 695 - 12 noiembrie 2017. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

Saptamana 5: 26 martie - 1 aprilie - Rugaciune pentru tara, sistemele societatii romanesti (40 zile de pocainta, post...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

In editia din aceasta saptamana la Alfa Omega in obiectiv: Interviu cu Gavril Moldovan (presedinte fondator, PIM...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Evanghelistul american Billy Graham a trecut la cele vesnice dupa ce l-a slujit pe Dumnezeu timp de peste sase...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 77

Copiii sunt o binecuvantare de la Dumnezeu. Viata este un miracol si un dar pe care il primim de la Dumnezeu. Plecand...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Dasa isi va aminti mereu momentul cand avioanele rusesti au lansat rachete spre casa ei din Ucraina. Am auzit un...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 18

Israel la 70 de ani! Sa vedem cum a devenit lumina neamurilor! In doar cateva saptamani, Israelul va sarbatori 70 de...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Politia israeliana a detonat o bomba politica si penala cand a recomandat doua capete de acuzare impotriva premierului...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 8

Israelul si Iranul au facut un pas inapoi dupa cel mai important conflict cu Siria si Iranul din ultimii ani, dar...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 13

Dupa incident, Departamentul de Stat al SUA a declarat ca ambitiile Iranului de a-si raspandi puterea si dominatia pun...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 1

Decizia presedintelui Trump de a declara Ierusalimul drept capitala a Israelului a trimis unde de soc in procesul de...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 1
x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!