Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
MEDIACENTER - Accesati nelimitat resursele Alfa Omega TV! Peste 7000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculatorul, tableta sau telefonul dumneavoastra. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta pe mediacenter-ul online AOTV.

Cum interpreteaza evreii semnele astronomice si legatura cu sfarsitul vremurilor

Se incarca video...
Adaugat la :  21.08.2017
Vizualizari :  1
+ Add To

L-am intrebat pe cunoscutul istoric, rabinul israelian Ken Spiro, despre interpretarea evreiasca a semnelor din ceruri, atat cele din Biblie, cat si cele de astazi.

Exista un crez fundamental in iudaism ca tot ce se intampla in lume are un motiv si un mesaj cifrat, chiar si fenomenele astronomice. Toate fenomenele care urmeaza sa aiba loc, fie ca e vorba de alinieri de stele sau eclipse, nu creeaza framantari in lumea evreiasca. Acestea trec aproape neobservate, fiindca evreii Il asteapta de asa multa vreme pe Mesia incat au obosit sa mai incerce sa descifreze evenimentele specifice si fenomenele astronomice pentru a face vreo predictie. Daca nu se intampla, aceasta aduce o mare dezamagire. Eu sunt un istoric si rabin, dar din perspectiva evreiasca, tind sa privesc mai mult la evenimentele concrete de pe planeta.

As spune, totusi, ca rabinii vorbesc despre venirea lui Mesia ca despre o femeie aflata in durerile nasterii. Ideea e ca, asa cum femeia incepe sa aiba contractii ce se intensifica tot mai mult cand se apropie evenimentul nasterii, asa si evenimentele de pe pamant se vor intensifica tot mai mult si se vor petrece tot mai repede. As spune, cu siguranta, ca vedem cum lucrurile se accelereaza intr-un mod dramatic in lume. Au loc schimbari, rasturnari la nivel politic, avansari tehnologice. Dar daca sunt legate de evenimentele astronomice care apar, nu putem sti inca. Cred ca in lumea crestina e mai multa forfota decat la evrei.

In timp ce ne indreptam spre vremurile din urma, timpul cu siguranta se apropie de sfarsit. Vedem lucrurile care se petrec in lume, atat pozitive, cat si negative, cum ar fi renasterea Israelului, reunificarea Ierusalimului… Tocmai am sarbatorit a 50-a aniversare. E ceva incredibil, e o profetie ce s-a implinit sub ochii nostri.

Vedem ca profetiile prezise in Biblie, desi unele sunt mai bizare si par imposibile, fie s-au implinit, fie sunt in curs de implinire. Nu suntem departe de acea convergenta biblica a sfarsitului, daca tinem seama de stirile actuale din lume.

Eclipsa solara de care vorbim din 21 august nu e vizibila din Israel, dar israelienii au vazut recent o eclipsa partiala de luna. Am reusit sa filmam acea eclipsa de luna, si acesta e un exemplu a ceea ce puteti vedea pe canalele noastre de socializare. O eclipsa partiala de luna a fost vazuta in Israel pe data de 7 august 2017.

Pentru a avea loc o eclipsa partiala de luna, trebuie sa fie luna plina, iar soarele, pamantul si lunasa fie aliniate aproape perfect.

Dumnezeu a zis: Sa fie nişte luminatori in intinderea cerului, ca sa desparta ziua de noapte; ei sa fie nişte semne care sa arate vremurile, zilele şi anii... Geneza 1:14 … faţa cerului ştiţi s-o deosebiţi, şi semnele vremurilor nu le puteţi deosebi? Matei 16:4. Ce parere aveti ?

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 192 - 19 august 2017, la Alfa Omega TV. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

De fiecare data de sarbatoarea Yom Kippur (Ziua Ispasirii), evreii spun o rugaciune speciala. Dupa cum veti vedea in...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 96

Presedintele Trump si prima doamna au vizitat Naples , Florida, sa vada daunele cauzate de uraganul Irma. Au servit...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 48

In Jacksonville si in alte parti ale Floridei, oamenii se intorc la lucru. Insa, in zonele afectate, in Naples , Fort...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 98

In sudul Mexicului, operatiunea de curatire e lenta, dupa cutremurul masiv care a avut loc la inceputul acestei luni....

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 205

Uraganul a lasat in urma inundatii si dezastre. Unde a fost Dumnezeu? Max Lucado: Consider ca e bine sa ne reamintim...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 182

Ma aflu langa Houston, in orasul Richmond, Texas, la casa lui Jereamiah Johnston. El este profesor la Universitatea...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 51

Daca ati putea alege orice culoare pentru a descrie orasul vostru, ce culoare ati alege? Locuitorii Beijingului au...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 134

Regatul Hasemit al Iordaniei sau Iordania, mai scurt, este o tara araba din Orientul Apropiat care se invecineaza cu...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 48

Regatul Hasemit al Iordaniei sau Iordania, mai scurt, este o tara araba din Orientul Apropiat care se invecineaza cu...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 58

I se spune summitul global pe tema combaterii terorismului. Institutul International pentru Combaterea Terorismului...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 18
Doneaza - sustine Alfa Omega TV