Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
MEDIACENTER - Accesati nelimitat resursele Alfa Omega TV! Peste 7000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculatorul, tableta sau telefonul dumneavoastra. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta pe mediacenter-ul online AOTV.

Dutch Sheets este de parere ca SUA va trece printr-o schimbare spirituali profunda

Se incarca video...
Adaugat la :  9.03.2018
Vizualizari :  12
+ Add To

Unii considera ca decesul evanghelistului Billy Graham marcheaza o schimbare in viata spirituala a Americii si nu neaparat o schimbare favorabila. Evanghelistul de faima internationala, Dutch Sheets considera ca va avea loc o schimbare care va duce la un seceris de miliarde de suflete pe plan mondial. Sheets a stat de vorba cu Paul Strand.

Conferintele sunt perfecte, dar Dutch Sheets si mai bine de o mie de crestini se afla la unul dintre Hotelurile Internationale Trump pentru a schimba directia spre care se indreapta natiunea. Unul dintre prietenii lucrarii lui Dutch Sheets a profetit pentru SUA in aprilie.

„Vor avea loc multe revolte timp de 10 luni. Apoi va veni o perioada de 3 ani de schimbare pentru America.” s apus Dutch Sheets.

Au avut loc revolte politice, au venit uragane, incendii, inundatii si multe altele. Tot felul de revolte in ultimele 10 luni. Sheets spune ca a venit vremea pentru credinciosi sa solicite schimbarea.

„Exista un nou nivel de mijlocire, declarare profetica, mijlocire regeasca, decretari pentru ca El sa lanseze ceea ce cerem de 25-30 de ani. O miscare de trezire de gradul trei in America si o mare miscare de trezire in intreaga lume. Cred ca cel mai mare seceris al istoriei incepe acum.”

Conform lui Sheets, credinciosii trebuie sa reaprinda scanteia Miscarii Appeal to Heaven, o vreme cand fondatorii au recunoscut ca nu pot deveni o natiune libera fara ajutorul lui Dumnezeu. Astfel ei au fluturat steaguri pe care scria „Apel la cer”, in timpul Razboiului de Independenta.

„Fondatorii nostri au stiut ca nu ii pot invinge pe britanici fara interventia lui Dumnezeu. Cu ajutorul lui Dumnezeu, ei puteau invinge. Daca nu ii ajuta, atunci situatia era alta. Astfel, ei au decis sa faca apel la cer. Au inclus aceasta fraza si in Declaratia de Independenta. La capatul Declaratiei au scris: „Apelam la Judecatorul Suprem al Universului”.”

El este de parere ca Dumnezeu spune natiunii: „Pentru a te renaste trebuie sa folosesc ce am folosit ca sa iti dau viata. America are nevoie de o renastere.”

Cindy Jacobs a profetit lui Sheets si a spus ca schimbarea trebuie sa aiba loc de ziua de nastere a lui Washington, in orasul care ii poarta numele. „Duhul Sfant i-a zis sa imi spuna sa relansez schimbarea in data de 22 februarie in Washington D.C..”

Multi sunt de parere ca America are nevoie de ea.

„Schimbarea este o inversare a indepartarii acestei natiuni de Dumnezeu. Suntem o natiune rebela. L-am respins pe Dumnezeu. Trebuie sa aiba loc o schimbare in inimile oamenilor ca sa se intrebe ce crede Dumnezeu despre aceasta situatie. Trebuie sa ne intoarcem la El, la Cuvantul Sau, la caile Sale.”

El spune ca astfel se poate schimba intreaga societate. „Daca plantam samanta neprihanirii, vom avea parte de binecuvantare din cer, din punct de vedere fizic si spiritual. Casniciile se vor remedia, vietile se vor vindeca, va scadea numarul toxicomanilor, bolile vor fi eradicate.”

Sheets se asteapta ca prin America renascuta Dumnezeu sa schimba lumea. „Numarul oamenilor mantuiti va creste mai mult in urmatorii 20 de ani, decat in ultimii 2.000 de ani. Miliarde de oameni vor fi mantuiti. Asia va fi cuprinsa de un val masiv de trezire si Orientul Mijlociu va fi atins. Cele mai bune zile ale Bisericii nu sunt in urma noastra, ci inaintea noastra.”

S-ar putea sa aveti impresia ca toate astea nu au legatura cu voi, insa daca va rugati, daca mijlociti pentru natiune, puteti contribui la schimbare.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 712 - 11 martie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

Urmariti documentarul ADOPTIA: Sansa destinelor frante blocate in sistem. Ce sanse mai sunt astazi pentru copiii...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 3

Din sumarul editiei: O fosta agenta CIA vorbeste despre modul in care Dumnezeu a ajutat-o in timpul misiunilor;...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 6

Joy Behar, prezentatoarea emisiunii „The View” si-a cerut scuze in public pentru ca l-a luat in deradere pe...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 4

George Thomas: Presedintele Trump si-a restructurat Cabinetul. L-a concediat pe secretatul de stat Rex Tillerson si...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 8

Asa cum stiti, Coreea de Nord este unul dintre regimurile cele mai opresive din lume pentru crestini. Reporterul...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 19

Jay era un musulman radical care voia sa ucida crestini si evrei, asta pana cand L-a intalnit pe Isus. Desi nu a comis...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 9

Acum trei ani, 21 de copti au fost decapitati de teroristii Statului Islamic pe tarmul Libiei. Comunitatea copta din...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 2

O femeie din Occident care si-a dedicat viata slujind saracilor a fost premiata in aceasta saptamana. Maggie Gobran...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 11

Intr-un oras cunoscut pentru intunericul spiritual de acolo, acum exista un hotel unde calatorii se pot caza si care e...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 9

Biblia este Cuvantul lui Dumnezeu pentru oameni si fiecare popor are nevoie sa-l inteleaga in limba materna. Alianta...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0
x
spr adoptie premiera live 2018 03 darurile spirituale footer live