Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
MEDIACENTER - Accesati nelimitat resursele Alfa Omega TV! Peste 7000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculatorul, tableta sau telefonul dumneavoastra. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta pe mediacenter-ul online AOTV.

Emanuel si Dana Ardelean - O familie implicata in lupta pro viata

Adaugat la :  16.03.2018
Vizualizari :  24
+ Add To

Emanuel si Dana Ardelean slujesc impreuna in lucrarea pro-viata. Ei sunt casatoriti de 19 ani, au doi copii – Marcus si Ruhama – si traiesc in municipiul Baia Mare.

Familia Ardelean este implicata in consilierea si sustinerea femeilor aflate in criza de sarcina sau care au facut avort, dar si a persoanelor care se confrunta cu diverse dependente.

Am avut curajul sa merg inaintea lui Dumnezeu si sa-L intreb atunci: „Doamne, te rog frumos sa-mi spui, ori ce va contine lucrarea pe care mi-ai promis-o, ori momentul cand va incepe lucrarea.” Vreau sa va spun ca in ziua urmatoare am primit raspunsul din partea lui Dumnezeu. A spus Emanuel Ardelean vicepresedinte, Asociatia „Picioruse Little Feet”.

Inainte de a intra in lucrare, Dumnezeu a constientizat-o pe Dana Ardelean ca va fi o voce pentru copiii nenascuti, care nu se pot apara.

Traind trauma unui avort, ea le poate incuraja acum pe femeile care au avut o experienta similara, ca exista iertare si vindecare. Ea marturiseste cum Dumnezeu a gasit solutia potrivita.

Nu am avut pe nimeni care sa ma conduca inspre vindecare, inspre iertare. Dumnezeu a gasit modalitatea aceasta, prin toata implicarea mea, prin studiul meu, prin cititul articolelor, diferite imagini pe care le vedeam pe internet. Incet, incet s-a instalat vindecarea. Si cel mai concret lucru ce mi s-a intamplat atunci a fost ca, in inima mea, stiam concret ca e vocea lui Dumnezeu care imi spunea: „Asta e drumul pe care tu trebuie sa mergi. Tu trebuie sa fii cea care ajuta femeile, sa le conduci inspre iertarea si vindecarea care le asteapta. Doar tu trebuie sa faci un pas alaturi de ele.” Si am inteles concret chemarea, desi au fost ani de zile de asteptare. A spus Dana Ardelean, presedinte, Asociatia „Picioruse Little Feet”.

Din momentul in care Dana Ardelean s-a confruntat cu o sarcina nedorita, Dumnezeu a inceput sa i se descopere.

„Am cerut iertare copilului cu o seara inainte de avort si mi-am asumat aceasta practica. Dar Dumnezeu nu a lasat lucrurile asa si a inceput incet, incet sa ma constientizeze tot mai mult de situatia in care sunt. Am cunoscut doi studenti care erau la teologie si care s-au preocupat de starea mea. M-au indrumat inspre biserica. L-am rugat pe Dumnezeu: „Doamne, ajuta-ma sa scap de cosmarurile astea!” Si in acea noapte, Dumnezeu m-a eliberat de asta, dar i-am facut si o promisiune si am zis: „Doamne, daca Tu ma eliberezi, eu vin la biserica!” Si asa am si facut. Dumnezeu si-a facut partea Lui, acum urma sa fac eu pasul. Aceasta experienta m-a apropiat mai mult de acesti tineri si cu unul dintre ei m-am casatorit si l-am urmat la Baia Mare, l-am urmat chiar si la facultate” a marturisit Dana Ardelean, presedinte, Asociatia „Picioruse Little Feet”.

Pasiunea comuna de a-i sprijini pe oamenii care trec prin situatii dificile s-a transformat intr-o viziune pe care Emanuel si Dana Ardelean o traiesc cu responsabilitate.

Ei au facut primii pasi impreuna, in Asociatia „Picioruse Little Feet”, dupa care fiecare a primit o directie specifica.

„Simteam ca Dumnezeu ne cheama pe amandoi, atat pe mine cat si pe sotul mecu, la aceasta lucrare. L-am vazut la un moment dat mai implicat decat mine si ziceam: „Cum un barbat poate sa devina asa pro viata, de pe o zi pe alta?” A fost minunat cand am vazut implicarea lui, dar stiam ca ceva urma sa vina special pentru el.” a spus Dana Ardelean, presedinte, Asociatia „Picioruse Little Feet”.

„Am primit, de fapt, calauzire in directia lucrarii cu „Picioruse Little Feet” impreuna cu sotia mea. Am inceput cu un blog si de acolo s-a dezvoltat toata lucrarea si chemarea in slujire. Dar, un amanunt foarte important in privinta directiei in slujirea personala. Pentru ca sotia s-a axat pe ceea ce inseamna avortul si consiliere in privinta aceasta, eu simteam ca Dumnezeu, pentru mine, are ceva aparte. Chiar asa s-a si intamplat. In ziua dinaintea deschiderii Centrului „Picioruse Little Feet”, un frate pastor din Oradea imi spusese in cuvintele pe care le-a primit de la Domnul, urmatoarele lucruri: „Emanuel, nu ca nu vei lucra impreuna cu Dana, veti lucra impreuna, dar ea pe domeniul ei si tu pe domeniul tau.” A spus Emanuel Ardelean vicepresedinte, Asociatia „Picioruse Little Feet”.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 713 - 18 martie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

Editorial - Intelegerea vremurilor; LUNA MAI - INTELEGEREA VREMURILOR - Luna tematica la Alfa Omega TV; BISERICA SI...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

In ediţia din aceasta saptamana la Alfa Omega in obiectiv: Interviu cu Chris Mitchell (reporter la CBN) despre...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 12

Din sumarul editiei: In urma uraganelor care au lovit Puerto Rico, se naste o miscare de trezire spirituala; Un nou...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 516

Multi stiu ca uraganul Maria, o furtuna de categoria 4, a devastat o mare parte din Puerto Rico cand a lovit insula in...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 13

Oamenii din intreaga lume privesc ingroziti un nou atac chimic asupra populatiei civile din Siria. Crestinii sunt pe...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 22

Multi crestini din Egipt sarbatoresc realegerea recenta a presedintelui el-Sisi. Am vorbit cu Michael Youssef de la...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 12

Un fost musulman a fondat prima biserica pe care o comunitate din estul Europei a vazut-o in ultimii 700 de ani. Urim...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 3

Autoritatile din provincia Hunan au doborat cruci de pe biserici, dupa ce au afirmat ca bisericile au fost construite...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Antisemitismul este in crestere in Europa Occidentala si continua sa creasca. Alan Hoffmann de la Agentia Evreiasca a...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Atacul chimic, de la inceputul lunii aprilie, asupra civililor si rebelilor care lupta impotriva regimului...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 33
x

Proiectul Creștinul și societatea

Rolul nostru ca și creștini în societate este de a fi sare și lumină în toate domeniile de activitate, prin integritate, competență și compasiune pentru cei din jur și prin manifestarea puterii lui Dumnezeu. Prin proiectul Creștinul și societatea, promovăm aplicarea principiilor creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!