Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
MEDIACENTER - Accesati nelimitat resursele Alfa Omega TV! Peste 7000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculatorul, tableta sau telefonul dumneavoastra. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta pe mediacenter-ul online AOTV.

In plin conflict sirian, musulmanii se convertesc la crestinism

Adaugat la :  19.04.2018
Vizualizari :  33
+ Add To

Atacul chimic, de la inceputul lunii aprilie, asupra civililor si rebelilor care lupta impotriva regimului presedintelui sirian Bashar al-Assad nu a ramas fara urmari. Statele Unite ale Americii, Marea Britanie si Franta au atacat locatii din interiorul Siriei care au legatura cu producerea si depozitarea armelor chimice.

„O operatiune combinata cu fortele armate din Franta si Marea Britanie este in curs de desfasurare. Le multumim ambelor tari” a declarat Donald Trump, presedintele SUA.

„Am fi preferat o cale alternativa, dar de aceasta data nu exista una. Nu putem permite ca utilizarea de arme chimice sa devina un lucru normal, nici in Siria, nici pe strazile Marii Britanii ori in alta parte” declarat Theresa May, prim-ministrul Marii Britanii.

„Razboiul civil din Siria dureaza de peste 7 ani, timp in care aproape 600.000 de oameni si-au pierdut viata si zeci de milioane au fost nevoiti sa se refugieze in interiorul tarii sau in alte zone. Situatia din Siria este imprevizibila si este principala problema din Orientul Mijlociu, pe plan geopolitic”, spune reporterul CBN, Chris Mitchell.

„Razboiul civil din Siria se apropie de sfarsit, SI este aproape infranta, asa ca acum s-a creat o situatie mult mai periculoasa. Turcia ii ataca pe kurzi, care vor sa aiba propria tara in partea sudica a granitei, creandu-se astfel tensiune intre America si Turcia. Iranul incearca sa se impuna, vrand sa fie o prezenta militara in Siria, pentru a putea ataca mai usor Israelul. Hezbollah, care este o organizatie paramilitara din Iran, vrea sa se impuna. Acum, liderii militari israelieni ne avertizeaza ca urmatorul razboi s-ar putea sa fie unul intre Liban, Siria si Israel. Tudor, sa stii ca acesta e numit acum „razboiul de pe frontul de nord.” Hezbollah are cam 150.000 de rachete in Liban, Iranul stabileste o prezenta militara in Siria, asa ca nu stim cand ar putea incepe, dar e un razboi iminent. Nu se stie cand va incepe acest razboi, dar e o certitudine” a declarat Chris Mitchell, reporter CBN.

In timp ce in aceasta zona fierbinte a globului mai multe state sunt implicate in conflict pentru a incerca sa-si extinda dominatia, situatia crestinilor este foarte dificila si de aceea au nevoie sa fie sprijiniti in rugaciune. Un alt aspect interesant este faptul ca musulmanii gasesc raspunsuri la intrebarile lor, in Domnul Isus Hristos.

„Mai vreau sa le cer oamenilor sa se roage pentru raspandirea Evangheliei. Un lucru miraculos care se petrece acum e aparitia de vise si viziuni printre musulmanii din Orientul Mijlociu. Unii au vazut un barbat imbracat in alb ce se identifica a fi Isus. Multi musulmani se convertesc la crestinism, fiind un fenomen remarcabil, caci Duhul Sfant lucreaza in inimile multor musulmani care au nevoie de rugaciune. De asemenea, am un exemplu de poveste minunata. Pentru mine, una dintre cele mai pline de inspiratie povesti din Orientul Mijlociu de acum o reprezinta cea a misionarilor crestini care se duc in Siria. E un exemplu minunat de plan de pace pentru Orientul Mijlociu. Oamenii ar trebui sa se roage pentru raspandirea Evangheliei in multe dintre aceste locuri „intunecate”, precum Siria si pentru ca Dumnezeu sa fie slavit.” a spus Chris Mitchell, reporter CBN.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 718 - 22 aprilie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

In urma cu 13 ani, in 2005, renumitul pastor si evanghelist David Wilkerson, impreuna cu fiul sau Gary Wilkerson, au...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 23

Eroul negativ al filmului „Crucea si pumnalul”, Nicky Cruz, a cunoscut dragostea lui Hristos impartasita de pastorul...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 81

Ramadanul este perioada in care milioane de musulmani din intreaga lume incep sa posteasca si sa se roage, incepand cu...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 51

Trupurile neinsufletite ale celor 20 de egipteni crestini ucisi de Statul Islamic in Libia acum doi ani au ajuns...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 9

Recent a avut loc o serie de atacuri sinucigase in Indonezia. O familie musulmana de sase persoane, printre care si...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 3

Duminica este Ziua Cincizecimii. De Ziua Cincizecimii, Duhul Sfant a trimis pe ucenicii lui Hristos sa predice...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

„Traiasca!”, eforturile voluntarilor israelieni de a ajuta refugiatii sirieni... Cu ocazia aniversarii a 70 de ani a...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

In ziua si aproape ora cand Israelul a implinit 70 de ani, dupa ce presedintele Trumann a recunoscut independenta...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 34

Decizia istorica a lui Trump deja a avut un impact in natiuni si a deschis usa altor tari pentru a urma exemplul SUA....

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 21

In aceeasi zi in care ambasada SUA s-a mutat la Ierusalim, palestinienii au facut revolte de-a lungul granitei dintre...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 50
x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!