Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
MEDIACENTER - Accesati nelimitat resursele Alfa Omega TV! Peste 7000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculatorul, tableta sau telefonul dumneavoastra. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta pe mediacenter-ul online AOTV.

Israel - Lider mondial in materie de inovatie

Se incarca video...
Adaugat la :  7.02.2018
Vizualizari :  5
+ Add To

Israelul e lider global in materie de inovatie. O platforma de finantare participativa deschide o cale pentru investitori sa fie parte a asa numitei natiuni a afacerilor. Iata compania care aduce impreuna investitori si antreprenori.

Compania se numeste „OurCrowd” si a adus 10 000 de oameni din 90 de tari in Ierusalim, pentru un summit de Hi-Tech in inovatie si investitii.

„OurCrowd” e cea mai mare platforma de finantare participativa pentru afaceri. E pentru investitori acreditati, oameni care dispun de resurse.

Summitul are mai multe expozitii in diverse domenii, printre care si asistenta medicala expozitie pe care au numit-o „biroul doctorului din viitor”.

„Aceasta ofera pacientilor si utilizatorilor unelte prin care isi pot monitoriza conditia de sanatate de la distanta, prin tehnologie si cu ajutorul doctorilor din toata lumea pot primi informatii prin intermediul telefoanelor sau al altor dispozitive.”

Shmuel Herschberg promoveazaun produs pentru diabetici. Acest dispozitiv se conecteaza la smartphone, unde se pot trece citirile cu nivelul de glucoza din sange, aportul de carbohidrati, insulina si activitatea fizica. Apoi, aceste informatii pot fi trimise medicului si, astfel, poti primi indicatii pentru a tine mai bine aceasta boala cronica sub control.

Putem detecta daca s-a furat identitatea cuiva si daca cineva foloseste o identitate falsa. Frumusetea e ca verificarea se face continuu. Tot la cinci secunde se verifica daca identitatea utilizatorului e cea reala. Daca cineva va vrea sa se foloseasca de identitatea ta si se pune la calculator, in 5 secunde sistemul realizeaza ca e altcineva.

„Egdybees” foloseste drone pentru a salva vieti. Ne ocupam cu augmentarea informatiei transmise de drone si programul software a fost folosit in special in timpul uraganelor, pentru a ajuta echipele de salvare sa gaseasca persoane dupa trecerea unui uragan. In plus, a mai fost folosit in incendiile din California, unde o drona sta in aer si monitorizeaza unde se afla pompierii, unde e focul si care sunt obiectivele care trebuie neaparat salvate. Programul nostru adauga informatii peste transmisia video. Se petrece in timp real, timp in care materialul video poate ajunge la pilotul de drona la oamenii de pe teren si la centrele de comanda si de control, pentru o organizare mai buna a resurselor, in timp real. Pana acum s-au mai facut prelucrari ulterioare pe videoclipuri, dar acum se poate face aceasta in timp real, in timp ce drona se afla in aer si astfel, putem salva vieti...

„Briefcam” poate prinde raufacatori si ii poate proteja pe cetateni. Briefcam” preia material de la camerele de supraveghere si il organizeaza in informatie utila. Adica poate fi cautat, actionat si masurat. Prin aceasta putem ajuta autoritatile sa protejeze ceea ce pretuim, familiile noastre, orasele si institutiile nationale. Aceasta a salvat vieti, a impiedicat acte nelegiuite...

„Briefcam” a ajutat la capturarea matentatorilor cu bomba de la maratonul din Boston si l-a ajutat pe sergentul Michael OHare sa urmareasca un rapitor. Omul incerca sa momeasca o fetita de 10 ani sa intre intr-un microbuz alb, care trecea pe acolo. Ea s-a impotrivit, insa el a insistat.

Cineva de pe strada a intervenit la timp si raufacatorul a fugit. Singurul material video de care dispuneam era cu el disparand cu un microbuz alb. Nu am reusit sa descifram numarul de inmatriculare, asa ca am rulat prin „Briefcam” doua ore de material video provenit de la camerele de supraveghere. In 30-40 de secunde am reusit sa-l identific pe raufacator si el e inchis acum pentru fapta pe care voia s-o faca.

„E un mod in care poti gasi dintr-o data toti oamenii pe care ii cautai. Aceasta economiseste foarte mult timp si intr-un timp scurt se pot vedea foarte multe, ne-a permis si noua sa gasim oamenii pe care ii cautam, toate intr-un singur loc.”

Medved percepe acest lucru ca fiind o profetie in desfasurare. „In cartea Zaharia, se spune ca in vremea din urma oamenii vor veni cu gramada in Israel fiindca vor vedea vestile bune care vin de aici. Zice: „... vor apuca pe un iudeu de poala hainei şi-i vor zice: „Vrem sa mergem cu voi; caci am auzit ca Dumnezeu este cu voi !” Cred ca acest fel de profetii se implinesc in aceste zile in Israel.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 215 - 10 februarie 2017, la Alfa Omega TV.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

Micul Dejun de Rugaciune Nationala la Washington D.C.; E nevoie de o transformare spirituala; Alegerile din Costa...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Triumful Duhului Sfant in Coreea de Nord ; Victimele Coreei de Nord; Religia falsă a Coreei de Nord; Sam Brownback a...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 2

Mosul, un oras din nordul Irakului, a fost sediul Statului Islamic timp de trei ani. Fortele coalitiei internationale...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Operation Blessing a curatat puturile de apa intr-un sat indepartat din Mexic care a fost lovit anul trecut de un...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Pe langa dragoste, har, iertare, pocainta, Scriptura vorbeste si despre administrarea bunurilor, despre aspectele...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 42

Proiectul evanghelistic Cartea Cartilor continua sa atinga vietile copiilor din Romania. Cel mai nou eveniment a avut...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 50

Presedintele Trump, membri ai congresului si lideri din societatea americana au venit in Washington D.C. pentru Micul...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 53

Multi crestini sunt de parere ca fundatia Americii se darama, insa altii spun ca o miscare de trezire ar putea salva...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 5

Ne indreptam atentia spre America Centrala. Un fost prezentator al emisiunii Mundo Cristiano a castigat prima runda a...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 3

The Israel Allies Foundation l-a premiat pe presedintele Guatemalei, Jimmy Morales pentru decizia istorica de a muta...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 4
x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!