Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
MEDIACENTER - Accesati nelimitat resursele Alfa Omega TV! Peste 7000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculatorul, tableta sau telefonul dumneavoastra. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta pe mediacenter-ul online AOTV.

Trezire spirtuala in Iran

Se incarca video...
Adaugat la :  10.01.2018
Vizualizari :  11
+ Add To

Multi musulmani vin la credinta in Isus Hristos prin intalniri supranaturale.

Iata un alt reportaj care documenteaza modul cum Dumnezeu lucreaza in zone unde intunericul pare a fi stapan. In timp ce SI cucerea parti din nordul Irakului si persecuta minoritatile crestine si in timp ce Iranul continua suprimarea libertatii religioase, s-a intamplat ceva surprinzator:

Evanghelia a inceput sa se raspandeasca.

In timp ce intunericul incearca sa se impuna si sa inlature lumina si sarea, frange atatea vieti si aduce atata suferinta, de alta parte, vedem cum prezenta lui Dumnezeu se intensifica prin inchinare si rugaciune si oamenii Il intalnesc pe Isus, se deschid pentru Evanghelie si ajung sa-L cunoasca si sa-L urmeze, chiar provenind din context musulman.

Fabian conduce o casa de rugaciune in Kurdistan si ne-a povestit ca a intalnit oameni care au avut intalniri supranaturale cu Isus:

„Oameni, pe strada si in taberele de refugiati, in locuri unde SI a domnit, chiar si oameni de aici, Il intalnesc pe Isus in vise si viziuni.”

Acele intalniri supranaturale nu sunt limitate la zonele controlate de SI, ci e un fenomen care se petrece pe intreg Orientul Mijlociu. CBN a intalnit niste iranieni in vizita in Kurdistan, care au dorit sa ne spuna povestea lor. Pentru a-i proteja, le-am ascuns identitatea.

„Intr-o noapte, pe cand eram in pat, am avut un vis si Lumina imi vorbea asa cum vorbesc eu acum cu dumneavoastra. Ma chema pe nume si imi spunea: „Vino la Mine. Te voi salva si te voi mantui”, dar eu nu am inteles.

Aceeasi decizie urmau s-o ia Abby si mama ei. „In urma cu vreo sapte luni, am luat decizia sa-L urmam pe Isus cu toata inima. Cand am venit aici, ni s-a explicat despre viata lui Hristos si imparatia lui Dumnezeu asa cum e scris in Evanghelie. Aici mi-am dat seama ca in visul meu a fost Isus. El ne cheama sa ne dea mantuire, pace si viata.”

Am intrebat-o ce pericole o pandesc la reintoarcerea in Iran.

„Daca oamenii ar afla despre credinta mea, as avea parte de respingere. E un tip de persecutie sociala. Daca guvernul ar afla de credinta mea, as putea fi executata sau spanzurata in public.”

Clare a venit la credinta citind Scriptura si printr-un prieten: „Pe cand citeam Biblia, nu le puteam cere altora sa-mi explice pasajul, dar, cand am mers la facultate, am intalnit o fata din Armenia si i-am pus multe intrebari, despre modul de viata si de inchinare, tot ce puteam sa intreb despre viata crestina. Raspunsurile ei m-au determinat sa iau o decizie”... care i-a schimbat viata. „Hristos mi-a adus multe binecuvantari. Nu pot descrie cat de credincios a fost Domnul cu mine si am avut parte de lucruri care nu se pot exprima in cuvinte. Ori de cate ori ma rog si imi inalt sufletul catre Dumnezeu, cred din toata inima mea si simt cum Dumnezeu imi atinge inima si o misca.”

Acest om, caruia ii vom spune Dennis, a avut si el un vis: „Imi amintesc ca, in vis, am vazut urme pe fata Lui si ca purta o coroana de rege pe cap. O lumina puternica emana din tot trupul Sau si multi oameni se aplecau inaintea Lui. Acel vis inca e viu in mine si ma urmareste zilnic. Mi se parea ca am vazut cerul. Domnul mi-a aratat multe lucruri de cand am crezut in El, insa acel vis a fost unul de cotitura pentru viata mea.”

L-am intrebat daca si altii din Iran vin la Isus. „Da, multi oameni vin la Hristos prin vise. Nu va puteti imagina modul in care Isus apare oamenilor in vis. Fiecare pare sa fie intr-o cautare, cauta un camin, cauta adevarul.

Iranienii trec prin vremuri foarte dificile. Singurul care poate schimba situatia e Insusi Hristos. Rugati-va pentru noi si spuneti-le si altora sa se roage pentru cei din Iran, ca sa experimenteze puterea invierii.”

Liderii iranieni au incercat sa inabuse crestinismul in republica lor islamica.

In ciuda acelor eforturi, misionarii spun ca biserica din Iran e una dintre bisericile cu cea mai mare crestere din lume. In timp ce politicienii si extremistii rearanjeaza Orientul Mijlociu, Fabian si altii spun ca Duhul Sfant lucreaza la un nivel mult mai inalt in a schimba vieti.

„Holdele sunt coapte si oamenii sunt disperati, au pierdut totul, sunt in suferinta, au nevoie de ajutor si sunt gata sa asculte. Oamenii trebuie sa stie acestea. Stim ca sunt multi oameni rai care vor sa ucida si sa distruga, dar sunt atatia oameni care sunt disperati sa afle raspunsurile vietii. Noi, fiind sare si lumina, trebuie sa fim aici in aceasta vreme, vocea Lui si Mana Lui si sa le aducem Evanghelia Imparatiei.”

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 211 - 13 decembrie 2017, la Alfa Omega TV.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

Decizia presedintelui american Donald Trump de a muta ambasada Statelor Unite de la Tel Aviv la Ierusalim, si implicit...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Premierul israelian Benjamin Netanyahu l-a elogiat pe ambasadorul SUA in Israel, David Friedman, fiindca a expus...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 87

Saptamana trecuta, Israelul a interzis accesul pe teritoriul sau a 28 de membri ai unor grupuri de activisti care...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 610

S-a emis o lista cu cele mai primejdioase 50 de tari pentru crestini. Natiunile musulmane domina primele 10 tari, dar...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 579

Ministerul Turismului Israelian a anuntat ca anul trecut 3,6 milioane de turisti au vizitat Israelul, mai multi decat...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 173

In aceasta luna, biroul de presa al guvernului israelian a gazduit emisiunea de la inceput de an cu primul...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 76

Printre preocuparile constante ale Alfa Omega TV se afla nevoia de ucenicizare a crestinilor din Romania si echiparea...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 297

Operation Blessing a acordat ajutor gratuit unei comunitati indepartate din Haiti care nu are centre medicale. O...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

In Canada, la insistenta comunitatii homosexuale, in scolile de stat s-a introdus un program radical legat de educatia...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 51

Refugiati crestini fug de persecutie si vin in America unde pot intemeia un nou camin datorita deciziei administratiei...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0
x

Proiecte de evanghelizare

Mulți nu ar intra într-o biserică, însă, prin media, noi intrăm în casele lor, în biroul și palma lor, prin canalul Alfa Omega TV, 40 de TV comerciale partenere, media digitală și proiecte speciale de știință-creaționism și apologetică. Dorința noastră este ca prin toate proiectele și canalele media, milioane de români să audă mesajul Evangheliei. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!