Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
MEDIACENTER - Accesati nelimitat resursele Alfa Omega TV! Peste 7000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculatorul, tableta sau telefonul dumneavoastra. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta pe mediacenter-ul online AOTV.

Un nou atac chimic in Siria

Adaugat la :  19.04.2018
Vizualizari :  22
+ Add To

Oamenii din intreaga lume privesc ingroziti un nou atac chimic asupra populatiei civile din Siria. Crestinii sunt pe teren si ajuta familiile disperate. Emily Jones a vorbit recent cu Vernon Brewer directorul de la „World Help” despre aceasta situatie.

„Avem o clinica medicala mobila care se afla la mai putin de un kilometru de la locul unde a avut loc atacul chimic. In timp ce vorbim, medicii ii trateaza pe sirieni. Ii ajuta cu mancare, medicamente, cu apa potabila, cu haine, cu articole de igiena, cu mancare pentru bebelusi, pentru a-i ajuta sa supravietuiasca. Cu doar 35 de dolari, un sirian e asigurat timp de o saptamana”, spus Veron Brewer, directoul World Help.

„Ne rugam, sustinem partenerii nostri credinciosi pe teren. Mobilizam oamenii la rugaciune. Ne rugam pentru acesti refugiati ca si cum ar fi copiii si nepotii nostri. Ne rugam pentru instalarea pacii in regiune. Incercam sa fim mainile si picioarele lui Isus, nu numai pentru a le salva vietile, ci si pentru a le arata dragostea lui Isus.

Asa cum stiti, regimul Assad neaga orice legatura cu acest atac, desi acum un an, conform ONU, regimul Assad a fost implicat in acel atac chimic. Ei se simt tradati. Multi se simt prinsi la mijloc, nu ajunge ca sufera din cauza regimului Assad, acum si rusii sunt implicati. Apoi, mai sunt si rebelii. Pana nu de mult a fost si Statul Islamic. Nu mai stiu in cine sa aiba incredere. Exista multa neincredere in randul populatiei. Nu ajunge ca guvernul lor i-a dezamagit, dar ei stiu ca tocmai guvernul se afla in spatele acestor atacuri.

Cred ca fiecare persoana ar trebui sa isi faca griji, deoarece suntem la un pas de un razboi in care multi oameni si-ar putea pierde viata. Trebuie sa ne rugam pentru a putea asigura in continuare resursele necesare pentru partenerii nostri de pe teren. Trebuie sa ne rugam pentru pace. Acesti oameni trebuie sa stie ca nu sunt uitati. Au loc atrocitati inimaginabile. Trebuie sa ii asiguram ca nu i-am uitat, ca ne rugam pentru ei, trebuie sa intampinam nevoile lor fizice si spirituale si sa le aratam ca nu sunt uitati in mijlocul acestei crize teribile.” a mai adaugat el.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 718 - 22 aprilie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

Ron Dermer e ambasadorul Israelului in SUA si a stat de vorba cu Ben Kennedy al CBN, care l-a intrebat cat de mult...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

SUA spunea ca Israelul are dreptul la autoaparare dupa ce fortele iraniene de pe teritoriul Siriei au lansat atacuri...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 4

Unii spun ca a fost o saptamana grea pentru Iran. Mai devreme, presedintele SUA a anuntat ca Statele Unite vor parasi...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 5

Multi oameni cred ca mutarea ambasadei va aduce binecuvantare peste America. Ivanka, fiica presedintelui Donald Trump...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 2

Oficialii guvernamentali din Israel il ovationeaza pe presedintele Trump pentru mutarea ambasadei SUA la Ierusalim,...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Pentru a comemora aniversarea de 70 de ani a Israelului ca natiune, CBN a produs un nou documentar, „To Life”,...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 1

Conferinta „Rugaciune pentru Israel” ajunsa la cea de-a XI-a editie a fost organizata de Alfa Omega TV in parteneriat...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Boicotarea Israelului, ofera o perspectiva satirica, insirata de stiri, asupra impactului la nivel global a miscarii...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 107

Din sumarul editiei: Un incendiu devastator l-a apropiat pe muzicianul guang gao de Dumnezeu in China; Speranta pentru...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 1

A doua editie a conferintei internationale „Referendumul pentru Casatorie in Romania: Perspective Nationale si...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0
x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!