Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
MEDIACENTER - Accesati nelimitat resursele Alfa Omega TV! Peste 7000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculatorul, tableta sau telefonul dumneavoastra. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta pe mediacenter-ul online AOTV.

Un terorist ucide trei israelieni, iar familia lui primeste pensie pentru acest lucru

Se incarca video...
Adaugat la :  5.10.2017
Vizualizari :  7
+ Add To

ONU a respins avertizarile din partea SUA si Israelului si a votat pentru a accepta palestinieni in Interpol, politia internationala.

Scrutinul a fost realizat la o adunare generala ONU din Beijing si a trecut cu 75 la 24 voturi, cu 34 de abtineri.

Atat Washingtonul cat si Ierusalimul manifesta ingrijorare ca astfel de informatii-cheiE ar putea ajunge pe mainile cui nu trebuie si ca palestinienii s-ar putea folosi de Interpol pentru a inainta acuzatii penale impotriva israelienilor.

SUA afirma si ca Palestina nu ar trebui sa fie in Interpol, deoarece nu este un stat.

Un profesor israelian a scris pe Twitter ca a accepta palestinieni in Interpol e ca si cum Al Capone ar fi angajat la Politia din Chicago.

Cu doar o zi inaintea deciziei Interpol, un terorist palestinian a ucis trei israelieni si a ranit un al patrulea.

Am stat de vorba cu locuitorii din zona unde a avut loc atacul, in comunitatea evreiasca Har Adar de langa Ierusalim.

Iata ce au spus:

„Pe la ora sapte, am auzit cateva impuscaturi, apoi au venit ambulantele, elicopterele, si am stiut ca e o problema.”

Problema era Nimr Mahmoud Ahmad al-Jamal, un palestinian de 37 de ani de langa Beit Surik, care a impuscat patru agenti de paza.

Individul a profitat de faptul ca avea un permis de munca, s-a apropiat de agentii de paza, a actionat independent si a deschis focul, ucigandu-i cu arma pe cei trei oameni.

Incidentul s-a petrecut la poarta de trecere pazita dintre Har Adar si satul arab Beit Surik. Zilnic, 300-400 de palestinieni trec prin aceasta poarta spre Har Adar, pentru a lucra in gospodarii si alte locuri de aici.

Locuitorii israelieni din Har Adar sunt socati: „Ca mama, atunci cand te suna fiul de 11 ani si iti spune: Mama, e un atac teroristin Har Adar, traiesti clipe de cosmar”.

„Relatiile cu cei de aici au fost foarte pasnice.

Cateva sute de palestinieni lucreaza la noi in fiecare zi” a spus Steve Leibowitz. Acesta a mai adaugat ca lucrurile trebuie sa se schimbe: „Locuiesc aici de 17 ani si chiar nu-mi amintesc nimic ce m-a facut nelinistit. E ca un Long Island pasnic. Cred ca trebuie sa ne trezim la o realitate noua si sa fim constienti ca siguranta e o problema pentru noi.”

Un alt locuitor, si membru in consiliu, Anat Knafo, spunea ca problema acum e ca nu mai stiu in cine sa aiba incredere: „Incercam sa fim curajosi,

sa-i aducem pe palestinieni aici, dar uitati ce ne fac. Stim ca e doar o problema de timp pana te trezesti cu cutitul in spate. Din fericire, nu sunt toti asa. Am pe cineva care lucreaza in casa mea de 12 ani.”

In cateva ore, muncitorii palestinieni ce lucrau in Har Adar au fost evacuati din comunitate. Leibowitz si Knafo spun ca, pe langa victimele terorismului

si familiile acestora, palestinienii insisi vor suferi cel mai mult: „Lucrau in interiorul comunitatii, castigau bine si relatia cu comunitatea exista de 30 de ani. Acest fel de incidente le va taia insa painea cea de toate zilele.”

Atacul terorist va avea un impact negativ in randul muncitorilor palestinieni. Ce l-a motivat oare pe atacator? Se numeste „platit pentru a ucide”. Nimr al-Jamal, ucigasul, plecase din Beit Surik, spre comunitatea evreiasca din vecini, Har Adar, unde lucra. A deschis focul asupra personalului de paza de la poarta, ucigand trei israelieni si ranind un al patrulea.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a spus ca de vina e incitarea palestiniana din mass-media, cartile de scoala si din societate. Dupa atac, Netanyahu a facut apel la presedintele AP, Mahmud Abbas, sa condamne atacul. In schimb, organizatia Fatah a lui Abbas l-a glorificat pe terorist, spunand ca jalea a fost inmiresmata cu aroma martirilor. AP, prin „Fatah, le spune oamenilor ca ceea ce s-a facut e un act religios pozitiv, acela de a ucide israelieni si, desigur, cel mai nociv mesaj pe care l-ai putea primi, intr-o societate religioasa ca cea a Autoritatii Palestiniene” a spus Itamar Marcus, director al Palestinian Media Watch. El mai crede ca vina Autoritatii Palestiniene e mult mai mare: „In primul rand, familia primeste onoruri in mod public, ceva ce fiecare potential terorist poate vedea”.

Onorurile includ omagii publice si uneori chiar numirea de scoli, piete publice si evenimente sportive dupa numele teroristilor.

„Al doilea aspect e cel al remuneratiilor. In acest caz, sotia, copiii teroristului de ieri se califica pentru a primi 2 600 de sekeli, cam 800 de dolari pe luna, pe viata.”

„Singurul mod de a pune capat acestor actiuni e prin a forta liderii AP sa schimbe complet propaganda. Comunitatea internationala poate sa-i oblige, fiindca AP e dependenta de ajutorul strain, primit din partea SUA, UE si majoritatea tarilor occidentale. Ei sunt in masura sa opreasca aceste finantari.”

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 199 - 7 octombrie 2017, la Alfa Omega TV. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

Operation Blessing a acordat ajutor gratuit unei comunitati indepartate din Haiti care nu are centre medicale. O...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

In Canada, la insistenta comunitatii homosexuale, in scolile de stat s-a introdus un program radical legat de educatia...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 51

Refugiati crestini fug de persecutie si vin in America unde pot intemeia un nou camin datorita deciziei administratiei...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

S-a intocmit o lista cu cele mai periculoase 50 de tari din lume pentru crestini. Tarile musulmane domina lista, mai...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Copiii din Japonia au putut viziona Cartea Cartilor pentru prima data in 1981. Opt milioane de oameni au vazut...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 1

Pe locul al 11-lea pe lista organizatiei Open Doors se afla India. Pentru a ne vorbi despre motivele persecutiei in...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

In Europa, bisericile isi inchid portile, pentru ca multi crestini isi abandoneaza credinta. In Georgia se intampla...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 5

Regulamentul de functionare a scolilor din Romania a fost modificat de ministrul educatiei, Liviu Pop. Cele mai...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 71

Mesajul Evangheliei prezentat cu ajutorul desenelor animate a ajuns la zeci de copii din municipiul Brasov. Bisericile...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 202

Iranienii protesteaza in toata tara impotriva liderilor, cerand sfarsitul regimului islamic. Demonstratiile au generat...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 21
x

Proiecte de evanghelizare

Mulți nu ar intra într-o biserică, însă, prin media, noi intrăm în casele lor, în biroul și palma lor, prin canalul Alfa Omega TV, 40 de TV comerciale partenere, media digitală și proiecte speciale de știință-creaționism și apologetică. Dorința noastră este ca prin toate proiectele și canalele media, milioane de români să audă mesajul Evangheliei. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!