Cuvantul lui Dumnezeu in fiecare casa prin Alfa Omega TV

Canalul Alfa Omega TV schimba zilnic vietile telespectatorilor! De aceea, vrem sa ducem Cuvantul lui Dumnezeu prin televiziune in fiecare casa! Fii si tu parte la introducerea canalului Alfa Omega TV in reteaua de cablu TV la care esti abonat, in pachetul de baza sau in special in extensia digitala!

Fii misionar prin media impreuna cu noi, ajutorul tau conteaza!

Alfa Omega TV - binecuvantare pentru Romania

Suntem primul canal national crestin din Romania   buton mai mult

Transmitem Cuvantul lui Dumnezeu prin: Filme artistice, Documentare, Seminarii biblice, Evenimente crestine si Muzica.

Aducem in casele romanilor slujitori ai Cuvantului lui Dumnezeu: Vorbitori internationali si Predicatori romani.

Canal evanghelic cu larga deschidere interconfesionala: Lideri spirituali din mai multe confesiuni

Promovam valorile moral crestine: Pro-viata, Pro-familie, Pro-Israel, Creationism.

O televiziune pentru toate varstele, categoriile sociale si etnice: pentru micuti, tineri, femei, minoritatile etnice si pentru publicul larg.

Dimensiunea rugaciunii buton mai mult

Revista Alfa Omega TV Magazin buton mai mult

De ce nu ne receptionezi pe TV?

In acest moment Alfa Omega TV este prezent in numeroase retele de TV cablu din Romania. Sunt insa si localitati in care deocamdata canalul nu a fost introdus in pachetele de baza sau in extensiile digitale, desi este disponibil gratuit.

Firmele de cablu sunt sensibile la cererile abonatilor lor si doresc sa satisfaca cererile acestora, de aceea posibilitatea ca Alfa Omega TV sa fie inclus creste atunci cand tot mai multi abonati cer introducerea lui. Pentru aceasta avem nevoie de ajutorul fiecaruia dintre telespectatorii nostri.

De ce as vrea Alfa Omega TV in orasul meu?

  • Pentru familia mea si cei dragi mie buton mai mult
  • Pentru biserica mea buton mai mult
  • Pentru prietenii si vecinii mei buton mai mult
  • Pentru orasul meu buton mai mult

Solicitati acum introducerea canalului Alfa Omega TV in platforma analogica si in extensia digitala!

Mulți dintre dumnevoastră ați sunat la operatorii de cablu, însă aceștia au refuzat introducerea canalului în lista lor de canale. Două dintre cele mai frecvente răspunsuri pe care le-ați primit sunt următoarele:

1. Canalul Alfa Omega TV nu poate fi inclus în grila de canale TV.

Răspunsul nostru: Din punct de vedere tehnic, nu există niciun impediment pentru ca Alfa Omega TV să fie introdus. Canalul este disponibil gratuit oricărui operator de TV cablu.

2. Nu există suficiente cereri pentru a justifica introducerea canalului în grila de canale TV.

Răspunsul nostru: În ultimii ani, Alfa Omega TV a fost inclus constant în topul celor 30 de canale recomandate de CNA, topul Must Carry (link la finalul newsletterului cu explicatii). Prezența noastră în lista Must Carry confirmă faptul ca Alfa Omega TV se află printre cele mai vizionate canale din România.

fiiParte IntroducereCanalAOTV 980x124

Marturii

Ne bucuram sa va vedem in fiecare seara si sa ne provocati la rugaciune, sa vedem stirile Mapamond Crestin, filmele si muzica pentru toate gusturile... O apreciez mult pe sora Mirela Petan si pentru lucrarea de rugaciune pentru tara pe care o poarta in inima si "on air"! Dumnezeu face lucruri noi! Domnul va va da putere si bucurie in tot ce faceti pentru extinderea Imparatiei Sale! In Cristos Isus, Elena Galasel

“Iubiti frati, am dori mai intai de toate sa va multumim pentru emisiunile frumoase pe care le faceti si de care noi ca si familie ne bucuram foarte mult. Prin aceasta noi am primit multa invatatura in toate domeniile in care am avut nevoie. Ne rugam pentru voi si voi si pentru lucrarea pe care o faceti in casa noastra si de cate ori avem ocazia chiar si in biserica din care facem parte. Dorim sa aduceti si voi in grupul de rugaciune lucrarea care ne-a fost incredintata noua si pe care o facem. Va multumim frumos si va dorim multa pace, har si toate cele de lipsa! Dumnezeu sa va bincuvinteze!" familia Tite (Gherta Mare)

"Domnul sa va binecuvanteze, sa va tina in Harul Lui. Ne bucuram ca existati, va urmaresc cu placere emisiunile. Voi, dragi frati, chiar raspanditi lumina in intunericul acestor vremi. Regret ca in Arad nu sunteti primiti de RDS. Va urmaresc pe net si foarte multi crestini ar dori sa va vada la TV. Ne rugam ca impotrivitorii sa fie castigati pentru Alfa Omega. Va iubim, va multumim, Maria Braun

Va multumesc din suflet. Domnul sa va binecuvanteze numai cu impliniri si o mai mare dezvoltare a canalului Alfa Omega pentru ca intradevar prin intermediul vostru D-zeu schimba vieti si daca ar ajunge un canal ce sa intre in pachetul de programe tv ce s-ar difuza in fiecare loc unde exista un televizor ar fi o minune pentru poporul roman. A schimbat-o si pe a mea. Va multumesc nespus de mult. Ana-Maria


Materiale de promovare

video-canal Descarca spotul video de prezentare a canalului (2min), arata-l prietenilor si cunoscutilor tai, si in biserica ta, pune-l pe Facebook, Youtube si pe site-ul tau.

Descarca  Youtube

Fluturas Descarca aici fluturasul de introducere canal, printeaza-l si imparte-l prietenilor si cunoscutilor tai, si in biserica ta, pentru ca si ei sa dea vestea mai departe.

Descarca fluturas

afis-canal Descarca aici afisul A4 campaniei de introducere, printeaza-l si lipeste-l in biserica ta. Afisul explica de ce e important ca acest canal sa fie disponibil in fiecare casa.

Descarca afis

cerere-introducere Descarca aici un model de cerere pentru introducerea canalului Alfa Omega TV, completeaza si semneaza cererea, si du-o la sediul firmei de cablu TV la care esti abonat.

Descarca cerere

Cover Facebook AOTV Descarca  imaginile alaturate si pune-le pe Facebook pe site-ul tau, promovand linkul http://alfaomega.tv/receptie pentru informatii suplimentare.

Descarca

brosura-misiune Descarca brosura de prezentare a lucrarii Alfa Omega, ea prezinta activitatea globala a lucrarii de media, proiectul principal fiind canalul Alfa Omega TV. Ideala pentru cei ce nu cunosc prea multe despre noi.

Descarca brosura

video-misiune Descarca spotul de prezentare al lucrarii Alfa Omega (4min) si afla mai multe despre lucrarea Alfa Omega si toate proiectele noastre, printre care si canalul TV. Pune-l pe Facebook, Youtube si pe site-ul tau.

Descarca  Youtube


VIDEO: De ce ar trebui sa fii parte?

mana telecomanda CuvantulLuiDumnezeuInCasaTa 960

Comentarii   

 
+8 # Popa Bogdan 28-01-2013 17:44
Buna ziua
As dori sa stiu daca aveti in planul dvs. de viitor apropiat sa incheiati vreun acord de retransmisie a postului dvs. cu UPC Romania, intrucat sunt destui doritori ai acestui lucru. Eu locuiesc in Petrosani si am solicitat deja departamentului de relatii cu clientii sa procedeze la adaugarea la grila a postului dvs. iar mama mea are in prezent servicii de televiziune de la alt furnizor care are grila Alfa Omega TV, insa v-ar avantaja daca ati extinde aria de receptie a postului si la alti furnizori in plus fata de cei actuali.
Asteptam raspunsul dvs. iar daca doriti mai multe detalii ma puteti contacta la mobil:0722543998.
Va multumesc
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+4 # alistar nicoleta 21-02-2013 15:54
Am solicitat retelei RCS RDS telefonic introducerea programului alfaomegatv in orasul Vaslui, dar fara rezultat.Ce altceva mai putem face? Dv. nu puteti sa-i obligati sa-l difuzeze? Am fi recunoscatori.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+3 # Tatomirescu Marius 11-03-2013 20:58
Am facut cerere catre operatorul de cablu din Mizil-Prahova,p entru introducerea Alfa&Omega dar am primit raspuns ca postul nu mai este in grila Cna pe 2013 !?
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+2 # Stefan M 13-10-2014 10:52
Se poate receptiona Canalui Alfa-Omega direct de pe saielitul Eutelsat W2 cu ajutorul unei antene patabolice de 90cm sau mai mare si cu un receptor fta Hd si fara abonament doar cu costul echipamentului si instalari de pe satelit mai intra si programe seculare gen Realitatea,Mone y Chanel,etc
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+6 # Teisanu Gabriel 12-03-2013 12:27
Am sunat La Dolce Tv , si mi s-a spus ca sunt multe cereri in aceasta privinta dar aceste cereri sunt de multi ani si nu s-a facut nimic. Nu garanteaza nimic. Am spus tot ce mi-ati sugerat dumneavoastra si degeaba! Singura solutie e sa faceti sesizare la CNA!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # MARTA FULOP 24-06-2015 11:56
si eu am cerut repetat furnizorului numit mai nou Telekom, fostul dolce, mi s a spus ca dvs sunteti de vina din cauza transmisiei dvs nu poate prelua, adica dificultati tehnice...
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+4 # Adycu 30-03-2013 23:56
Pentru Dolce tv...numarul afisat mai sus ai numar nealocat...as vrea si eu sa vizionez alfaomegatv pe dolce
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+6 # Stefan M 15-04-2013 18:08
Alfa si Omega se poate receptiona bine direct de pe satelit cu o parabola de 90 cm minim si pe acelasi satelit emite si RadioVoceaEvang heliei si RadioMiculSamar itean. Cu un al 2 lea lnb pe aceiasi parabola se poate receptiona si Credo Tv si SperantaTv,RadioVoceaSperantei
informatii
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+5 # dumitrescu cristian 10-05-2013 07:56
buna ziua, locuiesc in ploiesti, sunt abonat la upc si nu au in grila de programe alfa omega tv. le-am solicitat sa-l introduca in grila - fiind si un post must carry- dar nu l-au introdus. va rog sa ma sfatuiti ce demersuri sa mai fac si unde, deoarece imi doresc mult sa urmaresc postul dvs. cu respect, cristian.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+2 # flori 03-06-2013 19:44
Buna ziua.Locuiesc in Cluj-napoca si sunt abonat la UPC si am solicitat introducerea acestui post, dar nu vreau sa-l introduca decat daca este cerut de cel putin 50% dintre clienti
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+2 # flori 03-06-2013 19:55
M-am incurcat. Am vrut sa spun ca nu vor sa-l introduca
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+2 # stefan m 15-08-2013 19:05
Se poate receptiona liber de pe satelit alfa-omega tv si alte programe crestine.cu un echipament de satelit (Antena ce se vinde la Real e prea mica)Informatii (sunt clujean) 0746388232
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+3 # flori 03-06-2013 19:57
Buna ziua.Locuiesc in Cluj-napoca si sunt abonat la UPC si am solicitat introducerea acestui post, dar nu vor sa-l introduca decat daca este cerut de cel putin 50% dintre clienti
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+3 # stefan 101 08-06-2013 23:28
buna seara am refuzat toate firmele de transmisi tv din cauza ca nu au in oferta lor
canale crestine cum ar fi alfa si omega
credo tv si altele interesativa pentru satu mare.multumesc.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+1 # Mykens 30-07-2013 12:27
1. Pentru clienţii Focussat, nimic, nimic ?
2. Se pot înseria 2 antene/receiver e pt a prinde Alfaomegatv ?
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+1 # Mihai Hutanu 14-08-2013 10:43
Doresc sa stiu cum pot receptiona prin satelit programul Alfa Omega TV in conditii bune in Romania fara sa fiu abona la alt operator. Va multumesc!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+4 # stefan m 15-08-2013 18:39
Pentru a receptiona alfa-omega .radio vocea evangeliei etc se poate cumpara de la magazine de satelit o parabola de minim 90.cm, un receptor de satelit pentru programe libere (FTA), cablu coaxial mufe,cablu rca sau scart pentru conectarea receptorului la televizorul dumneavoastra,u n suport de perete (sau o teava )trebuie sa aveti vizibilitate spre sud, Informatii tel 0746388232
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+2 # DanB 01-09-2013 00:06
nici la Arad cei de la RDS nu binevoiesc sa introduca in grila de prograne acest post ''Alfa si Omega'' desi apelurile telefonice care se fac cu acest scop sunt fara rezultat !
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+2 # lifegoeson 10-09-2013 11:37
Sunt din Campulung Moldovenesc si am depus o cerere la UPC.
Grila de Canale din Campulung Moldovenesc cuprinde un numar de 51 de programe, iar UPC are obligatia sa introduca din lista de programe „must carry” primele 12 canale (reprezentand 25 % din numărul total de servicii de programe distribuite prin reţeaua respectivă), Alfa Omega TV nefiind inclus in aceste 12 canale.

In mesajul primit de la ei, concluzia arata astfel: "In masura in care inregistram solicitari in acest sens si din partea altor clienti, speram sa o solutionam favorabil. Solicitarea dumneavoastra a fost indreptata catre Departamentul de Continut TV."

Intrebarea mea este: Ce pot face ca sa vizionez AOTV pe televizor? sau: Poate fi introdus optional?
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+3 # Admin Alfa Omega TV 23-10-2013 14:36
Insistati, si spuneti si prietenilor dvs si la biserica unde mergeti sa sune. Daca sunt mai multe cereri, ei vor introduce canalul, au facut asta deja in mai multe orase in Romania, la cererea abonatilor.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+2 # catalin moldovan 23-11-2013 18:52
Deja am am printat cereri pentru cele 3 biserici si vor ajunge in atentia directorilor TV cablu din Campulung Moldovenesc. Un al doilea pas ar fi promovarea AOTV la nivel de oras. Cateva mii de fluturasi vor ajunge un cutiile postale. Mergem inainte pantru ca AOTV este un necesar urgent in casele tuturor romanilor. Ne rugam sa atingeti acest scop cat mai curand.

Va iubim familia Moldovan
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+1 # crisancornel 08-01-2014 15:51
De unde as putea salva predica din 6 ian 201o depre profetiile privitoare la vremurile sfarsitului?
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+7 # Stefan S 01-05-2014 02:05
Sunt profund indignat de faptul ca acum trebuie sa cumpar alt receiver HD pentru ca vechiul nu mai poate sa receptioneze standardul DVB S2. Noi cei care urmaream zilnic prin antena de satelit acum nu va mai putem urmari. Si nici macar nu emiteti in format HD. Nu era mai bine sa treceti pe Thor 1W laolalta cu Credo, Speranta si Vocea Evangheliei? Costa asa de mult??
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+6 # marius marius 02-06-2014 19:57
Sunt foarte suparat pe acest post de tv.
Foarte multa lume doreste sa urmareasca acest post tv si face foarte multe sacrificii financiare. Semnalul este ff slab chiar si cu o antena satelit de 100 cm. Stiam ca aceeasta televiziune este pentru oameni si asa as dori sa fie. Este asa de greu sa emiteti cu un SR mai mare decat 3000.
Am cumparat aparate noi pentru fregventa dvbs2 si acum ne lovim la fel de semnalul foarte slab receptionat. Va rog Incercati sa rezolvati aceeasta problema. Va multumim
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
-1 # marius marius 02-06-2014 20:01
Reeditez Sr 6000
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+2 # marius marius 04-06-2014 00:13
Domnule admin pot primi un raspuns corect din partea dvs daca tot am postat aici . Asa lumea ar avea un raspuns . Nu toata lumea sta la oras sa faca petitii la providerii de cablu. Asteptam raspunsul nu dorim sa fie o postare fara valoare.
Domnul sa va binecuvanteze.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
-2 # johny. 06-06-2014 10:45
Stai linistit nu o sa raspunda nimeni este o pagina web de fatada ca si postul de altfel.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+2 # Alfa Omega TV 15-07-2014 18:38
@marius marius, ne cerem scuze pentru problemele pe care le aveti. Statia care ne ridica canalul pe satelit a avut o problema tehnica la emitator, si functioneaza in parametri mai redusi, cu o solutie de backup. Speram sa se remedieze cat de repede se poate acest lucru, chiar nu tine de noi, si cred ca intelegeti faptul ca suntem la fel de dornici sa avem un semnal ok pe satelit.
Inca o data, ne cerem scuze.
Webmaster Alfa Omega TV
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+1 # Stefan M 05-04-2015 11:16
Receptionez Alfa Omega cu antena de 1m cu Eutelsat w2 in focarul antenei,iar credo tv pe al doilea Lnb (,Aproximativ 18 cm fata de lnb central pentru satelitul Thor) Pe al 3 lea Lnb intre primele 2 cele pentru Alfa omega si credo tv receplionez radio micul samaritean de pe satelitul Astra 4a(Sirius) Un comutator diseq cu 4
iesiri schimba automat satelitul pentru a receptiona canalul selectat din telecomanda.Asa ca cu 3 lnb obtin urmatoarele canele crestine si alte seculare; Alfa Omega tv, credo tv.Speranta tv ,Trinitas Radio Vocea evangheliei,Rad io Micul Samaritean.Radi o vocea sperantei
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # viagra price 26-07-2014 03:41
I'm not sure exactly why but this site is loading extremely slow for me.
Is anyone else having this issue or is it a problem on my end?
I'll check back later and see if the problem still exists.


Feel free to surf to my blog; [censored] price: http://pregnancymiraclereview.org
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # generic viagra 26-07-2014 22:56
Pretty part of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to claim that
I acquire in fact loved account your weblog posts. Any way I will be subscribing on your feeds and even I fulfillment
you get entry to constantly fast.

My webpage; generic [censored]: http://realhousewivesofbuckscounty.com
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # cash advance 27-07-2014 14:26
Thanks for any other great article. Where else may anybody get that kind of
information in such a perfect approach of writing? I have a presentation next week, and I'm at the search for
such info.

Feel free to surf to my webpage; cash advance: http://clipperscurse.com
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # viagra online 28-07-2014 12:12
Hello just wanted to give you a quick heads up. The words in your content seem
to be running off the screen in Chrome. I'm not sure if this is a formatting issue or something to do with
web browser compatibility but I figured I'd post to let you know.

The design look great though! Hope you get the problem solved
soon. Cheers

My web page ... [censored] online: http://realhousewivesofbuckscounty.com
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # Madie 01-08-2014 02:41
This is a topic that's close to my heart... Best wishes!

Where are your contact details though?
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # payday loans 12-08-2014 12:33
Hello there! This article couldn't be written much better!
Looking at this post reminds me of my previous roommate!
He constantly kept preaching about this. I am going to forward this article to him.
Fairly certain he's going to have a great read.
Thanks for sharing!

Also visit my blog post ... payday loans: http://bestsatnav.org
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # cash advance online 14-08-2014 08:01
Hey there! I realize this is somewhat off-topic but I had
to ask. Does running a well-establishe d website such
as yours require a lot of work? I am completely new to operating a blog but I do
write in my diary on a daily basis. I'd like to start a blog so I can share my own experience and views online.

Please let me know if you have any kind of suggestions or tips for new aspiring bloggers.

Appreciate it!

My weblog: cash
advance online: http://clipperscurse.com
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # cheap viagra 15-08-2014 02:22
I enjoy what you guys are up too. This type of clever work and exposure!
Keep up the amazing works guys I've included you guys to blogroll.


Feel free to visit my web site - cheap [censored]: http://pregnancymiraclereview.org
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # Bathroom Remodeling 15-08-2014 03:44
Hi! Do you uuse Twitter? I'd like too follow you if that would
be okay. I'm undoubtedly enjoying your blog and look forward to new
updates.

Also visit my web-site; Bathroom Remodeling Questions: http://shabby2chicsalon.com/ActivityFeed/MyProfile/tabid/60/userId/23682/Default.aspx
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # generic viagra 16-08-2014 03:40
I am really grateful to the holder of this web page who has shared this enormous article at here.


Look at my web-site; generic [censored]: http://realhousewivesofbuckscounty.com
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # payday loans 17-08-2014 14:41
Thank you for sharing your info. I really appreciate your efforts and I
am waiting for your further write ups thank you once again.

My site ... payday loans: http://bestsatnav.org
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # เครื่อ 17-09-2014 21:39
That is very attention-grabb ing, You're an excessively skilled blogger.
I have joined your rss feed and sit up for in the hunt for more of your great
post. Additionally, I have shared your site in my social networks
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # toboganium.com 26-09-2014 19:19
Leave some space between the various perennials you
choose for more impact. You may want to include a vegetable garden in your landscaping plan. Crushed and made into soft,
tumbled stone, glass becomes a practical and visually appealing
second-hand product.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # home buyer programs 15-10-2014 02:45
Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote
the book in it or something. I think that you can do with
some pics to drive the message home a bit, but instead of that, this is wonderful blog.
A great read. I will certainly be back.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # Does Ovarian Cyst 28-10-2014 21:37
Hi there, constantly i used to check weblog posts here early in the morning,
as i love to gain knowledge of more and more.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # Nereida 29-10-2014 01:53
This paragraph provides clear idea for the new visitors
of blogging, that genuinely how to do blogging.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # gardening facility 29-10-2014 02:56
I'll right away grab your rss feed as I can't to find your e-mail
subscription hyperlink or newsletter service. Do you have any?
Kindly allow me understand so that I may subscribe.
Thanks.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # http://www.blogigo. 29-10-2014 08:12
I have read so many articles on the topic of the blogger lovers but this piece of writing is truly a good paragraph,
keep it up.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # Abe 29-10-2014 15:49
The other day, while I was at work, my sister stole my iphone and tested
to see if it can survive a thirty foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now broken and she
has 83 views. I know this is completely off
topic but I had to share it with someone!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # Derrick 29-10-2014 20:39
This is really fascinating, You are an overly skilled blogger.
I've joined your feed and look forward to seeking extra of
your excellent post. Also, I have shared your
website in my social networks
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # Raised garden beds 29-10-2014 23:22
I would like to thank you for the efforts you have put in penning this website.
I'm hoping to view the same high-grade content by you later on as well.
In truth, your creative writing abilities has motivated me
to get my own, personal website now ;)
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # perfect organic 30-10-2014 10:59
Admiring the dedication you put into your blog and detailed information you present.
It's great to come across a blog every once in a while that isn't the same outdated rehashed information. Great read!

I've saved your site and I'm including your RSS feeds to my
Google account.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+1 # caltea 30-10-2014 12:48
dorim sa receptionam tv alfa&omega la focus sat.multumim
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # Jaunita 31-10-2014 00:41
Thanks in favor of sharing such a good thinking, paragraph
is pleasant, thats why i have read it completely
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # www.purevolume.com 31-10-2014 06:43
Hello there, I found your website by way of Google at the same time as searching
for a comparable subject, your website came up, it looks good.
I have bookmarked it in my google bookmarks.


Hello there, simply turned into alert to your weblog
through Google, and located that it's really informative.
I'm going to watch out for brussels. I'll appreciate for those who proceed this
in future. A lot of people will probably be benefited out of your writing.
Cheers!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # http://www. 31-10-2014 12:17
Hey would you mind letting me know which hosting company you're
using? I've loaded your blog in 3 different internet
browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most.
Can you recommend a good hosting provider at a
fair price? Thanks a lot, I appreciate it!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # feed garden birds 31-10-2014 18:04
It's an amazing piece of writing designed for
all the web visitors; they will take advantage from it I am
sure.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # cialis online 02-11-2014 13:44
I have to thank you for the efforts you have put in writing this blog.

I'm hoping to view the same high-grade content
by you in the future as well. In fact, your creative writing abilities has
motivated me to get my own, personal website now ;)
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # cialis online 03-11-2014 02:37
I constantly spent my half an hour to read this blog's articles daily along with a mug of coffee.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # cialis 03-11-2014 14:11
First off I would like to say fantastic blog!
I had a quick question in which I'd like to ask if you don't mind.

I was interested to find out how you center yourself and
clear your thoughts before writing. I have had trouble clearing
my mind in getting my ideas out. I truly do enjoy writing however it just seems like the first
10 to 15 minutes are lost simply just trying to figure out how to begin. Any recommendations or tips?
Many thanks!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # cialis online 03-11-2014 16:12
Do you have a spam problem on this site; I also am a blogger, and I was wanting to know your situation;
many of us have developed some nice methods and we are
looking to swap techniques with others, please shoot me an email if interested.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # cialis online 03-11-2014 20:57
hello!,I really like your writing so much! share we
keep in touch more about your article on AOL? I require an expert
in this space to resolve my problem. May be that's you!
Taking a look ahead to see you.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # cialis online 04-11-2014 07:00
Nice answer back in return of this difficulty with firm arguments and telling everything on the topic of
that.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # cialis online 04-11-2014 09:32
Great site you have here but I was curious about if you
knew of any forums that cover the same topics discussed in this article?
I'd really love to be a part of online community where I can get advice from
other knowledgeable individuals that share the same interest.
If you have any suggestions, please let me know.
Appreciate it!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # cialis 04-11-2014 12:36
I’m not that much of a internet reader to be honest but your blogs really nice, keep it up!
I'll go ahead and bookmark your website to come back in the future.
All the best
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # cialis online 05-11-2014 02:39
I've been exploring for a little bit for any high-quality
articles or blog posts on this sort of area .
Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this site. Reading this info So i am glad to exhibit that I've
a very good uncanny feeling I found out just what I needed.

I most undoubtedly will make sure to don?t disregard this
website and provides it a look on a constant basis.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # first Time home 05-11-2014 02:57
They have their own programs and settings made
according to the customer requirements and work accordingly.

Window bars have turn into a much have for a lot of homeowners
with small children, because they can prevent kids from getting out of windows and falling outside.
The foremost being the financial well being of the other.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # cialis 05-11-2014 04:48
Wonderful work! This is the kind of information that should be shared across the
web. Disgrace on the seek engines for now not positioning
this post higher! Come on over and visit my website .
Thank you =)
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # cialis online 06-11-2014 20:52
Outstanding post but I was wondering if you could write a litte more on this subject?

I'd be very grateful if you could elaborate a little bit
further. Thank you!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # cialis 07-11-2014 12:18
I am really impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog.
Is this a paid theme or did you customize it yourself? Anyway keep up the nice quality writing,
it's rare to see a nice blog like this one today.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # google api example 07-11-2014 22:20
After looking into a number of the blog posts on your web site, I really appreciate your way of writing a blog.
I book-marked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Take a look at my website as well and tell me
how you feel.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # cialis online 08-11-2014 20:13
Just want to say your article is as amazing. The clearness for your submit is just
great and that i could think you are a professional on this
subject. Fine with your permission let me to seize your feed to keep up to date with approaching post.
Thank you one million and please continue the enjoyable work.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # weight lose 09-11-2014 00:59
I every time emailed this website post page to all my associates, as if like to read
it then my contacts will too.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # cialis 09-11-2014 06:34
If you are going for best contents like I do, just go to see
this web site daily as it gives feature contents,
thanks
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # cialis online 11-11-2014 00:17
Hey very cool website!! Man .. Beautiful .. Superb ..
I'll bookmark your web site and take the feeds also? I am glad to
find a lot of useful info right here in the put up, we want work out more strategies in this regard, thank you for sharing.
. . . . .
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # cialis online 11-11-2014 11:46
What's Going down i am new to this, I stumbled upon this I've discovered It positively useful and it has
helped me out loads. I'm hoping to give a contribution & assist different users like its helped me.
Good job.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # cialis online 11-11-2014 14:04
Hey there! I just wanted to ask if you ever have any issues with hackers?

My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing
many months of hard work due to no backup.
Do you have any methods to stop hackers?
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # cialis 11-11-2014 19:09
Great post.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # cialis online 11-11-2014 20:25
Stunning quest there. What occurred after? Thanks!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # cialis online 13-11-2014 04:27
What's up everyone, it's my first visit at this website, and piece of writing is genuinely fruitful in favor
of me, keep up posting these types of articles or reviews.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # cialis online 14-11-2014 04:04
I am regular reader, how are you everybody? This article posted at
this website is really fastidious.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # cialis 14-11-2014 05:37
You need to take part in a contest for one of the highest
quality websites on the web. I am going to highly recommend this web site!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # cialis online 14-11-2014 19:16
It's in reality a nice and helpful piece of info. I'm satisfied that you
just shared this useful information with us. Please keep us informed like this.

Thank you for sharing.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # cialis online 14-11-2014 23:15
Have you ever thought about adding a little bit more than just your articles?
I mean, what you say is valuable and all. But think about
if you added some great images or video clips to give your posts more,
"pop"! Your content is excellent but with images and videos, this blog could undeniably be one of the
best in its field. Excellent blog!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # cialis online 15-11-2014 05:32
Good info. Lucky me I found your website by chance (stumbleupon).

I have saved as a favorite for later!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # cialis 15-11-2014 14:25
My brother recommended I might like this web site. He used to be totally right.
This post actually made my day. You cann't believe
simply how a lot time I had spent for this info! Thanks!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # c i a l i s 10 mg 05-12-2014 02:44
Hi there I am so excited I found your site, I really found you by accident, while I was searching on Aol for something else,
Nonetheless I am here now and would just like to say thank you
for a remarkable post and a all round enjoyable blog (I also love
the theme/design), I don’t have time to read through it all at
the moment but I have bookmarked it and also added your RSS feeds, so when I have
time I will be back to read much more, Please
do keep up the awesome jo.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # viagra 10-12-2014 08:35
I just like the helpful information you supply to your articles.
I will bookmark your blog and test again here frequently.
I'm rather sure I'll learn many new stuff proper right here!
Good luck for the following!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # buy viagra online 12-12-2014 15:45
Your style is very unique in comparison to other folks I have read
stuff from. I appreciate you for posting when you have the opportunity, Guess
I'll just book mark this web site.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # The Carb Nite 21-12-2014 14:14
Permit this comment and we will protect an imaginary
animal!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # Karla 22-12-2014 08:23
Fantastic web site. Plenty of helpful info here.
I'm sending it to some buddies ans additionally sharing in delicious.
And certainly, thank you for your effort!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # kolagen na oczy 09-01-2015 17:13
Have you ever thought about including a little bit more than just your articles?
I mean, what you say is important and everything. Nevertheless imagine if you added some great graphics or video clips to give your posts
more, "pop"! Your content is excellent but with images and clips,
this site could undeniably be one of the best in its niche.

Excellent blog!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # free sex chat 21-01-2015 10:47
Thanks very interesting blog!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+1 # Stefan M 17-02-2015 22:57
Acum in a 2 a parte a lui februarie 2015 pe transponderul 12574V 6000 a scazut
nivelul semnalului de pe satelit.Astfel ca pentru mai multi ascultatori a disparut semnalul de pe AlfaOmega si nu se mai receptioneaza.D ar celelalte programe romanesti continua sa mearga pe eutelsat W2
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # packing cubes 16-03-2015 14:52
Hi there! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site?

I'm getting fed up of Wordpress because I've had issues with hackers and I'm looking at
options for another platform. I would be fantastic if you
could point me in the direction of a good platform.


Also visit my blog packing cubes
reviews: http://www.aqsapedia.com/index.php?title=Practical_Systems_For_packing_cubes_-_The_Basics
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # Hemel Cosmetics 21-03-2015 02:59
Hi my loved one! I wish to say that this post is amazing,
nice written and come with almost all significant infos. I'd like to peer
extra posts like this .

Also visit my web blog; Hemel Cosmetics: http://www.hemel.ro/harta-site
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # http://www. 05-04-2015 05:46
Hi there! This is kind of off topic but I need some help from an established blog.
Is it hard to set up your own blog? I'm not very techincal but I can figure
things out pretty quick. I'm thinking about making
my own but I'm not sure where to start. Do you have any
points or suggestions? Many thanks
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # อุปกรณ 11-04-2015 03:16
I've been surfing online more than 4 hours today, yet I never found any interesting
article like yours. It's pretty worth enough for me. In my view, if all webmasters
and bloggers made good content as you did, the net will
be much more useful than ever before.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # อุปกรณ 12-04-2015 12:07
I am curious to find out what blog platform you're working with?
I'm experiencing some small security problems with my latest blog and I'd
like to find something more safeguarded. Do you have any suggestions?
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # Download Lego 15-04-2015 10:01
If some one wants to be updated with latest technologies afterward he must be pay a visit this site
and be up to date all the time.

Look at my website Download Lego Marvel Super Heroes Gems Free Generator: http://www.creixemjugant.es/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=19957
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # homemade porn 19-04-2015 15:24
Unquestionably imagine that which you said. Your favorite reason appeared to be at the
internet the simplest factor to understand of. I say
to you, I certainly get irked even as folks consider issues that they plainly do not recognise about.
You managed to hit the nail upon the top and defined out the entire thing without having side effect , people can take a signal.

Will likely be again to get more. Thanks

Take a look at my web-site - homemade
porn: http://[censore d]xxing.com
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # free porn tube 01-05-2015 03:41
whoah this weblog is fantastic i love studying
your posts. Keep up the great work! You know,
lots of individuals are hunting round for this information, you could aid them greatly.


my web blog :: free porn tube: http://[censore d]ypad.net/
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # hd porn 04-05-2015 22:09
Appreciate the recommendation. Let me try it out.


Also visit my web page: hd porn: http://[censore d]xxing.com
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # www.nyttigbras.dk 12-06-2015 21:41
Τhіs post is really a nice one it assists new the wеb visitoгs, who are wishing for Ьlogging.


my website: leatherman online (www.nyttigbras.dk: http://www.nyttigbras.dk/)
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # sunglasses 14-06-2015 15:42
I visited several websites except the audio quality for audio songs present at this web site is
actually fabulous.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # zenci 15-06-2015 23:37
Thanks for a marvelous posting! I seriously enjoyed reading it, you are
a great author. I will remember to bookmark your blog and definitely will come back at some point.

I want to encourage you to ultimately continue your great writing, have
a nice evening!

Also visit my site ... zenci: http://www.[censored]difficulty.com/
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # sbo200 18-06-2015 12:50
one eye may turn inward (esophoria or esotropic strabismus).

A dedicated virtual assistant will be assigned
to your business and he will be your main point of contact on regular basis.
Sarcodes (homeopathicall y derived glandular
extracts from healthy organically raised animals):.


Feel free to visit my web blog :: sbo200: http://users.atw.hu/f1miskolci-liga/userinfo.php?uid=10019
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # sbo200 19-06-2015 18:32
There are several widely available herbs on the
market that can be used by either male or female acne sufferers.
Salu has a non-flushing binary compensation plan which pays dollar for dollar weekly.

You see, for anyone to make an income on-line they
should understand how to do certain things.


My site ... sbo200: http://moliere.grenoble.fr/userinfo.php?uid=252717
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # ningsportshop 19-06-2015 20:41
Your children and you can decide on from Barbie or Bratz games, makeover games,
superstar fun games, enhance rooms, baby sitting
games, animals make up and dress up games, acquiring costume up for marriage ceremony or prom, princess and fairy games
and lots of this kind of exciting and creative make up and dress up games for gamers.
The choice of the proper beauty products is very important.
It will take time to make changes and it may not be easy, but if you are serious about getting your ex back you
can do it.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # ilie georgeta 21-06-2015 17:44
domnilor romini , undebagati limba romina , cind vvorbiti limba engleza ...ce secrete mari aveti?sa va fie rusine1a-ti uitat ca sunteti romini?altfel ziceti ca va vinde ,voi stiti ce ziceti ...cine vinde cine ccumpara ,decit voi insiva va vindeti tara ...daca nici nu mai stiti sa va vorbiti limba , ce inseamna asta,decit ca va detestati tara in care traiti...
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # mobil pornolar 25-06-2015 15:31
I visited various websites but the audio quality for audio songs current at this web page is in fact excellent.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # anal pornolar 27-06-2015 01:47
I delight in, cause I found just what I was having a look for.

You have ended my 4 day lengthy hunt! God Bless you man. Have a nice day.
Bye
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # resvibrant serum 27-06-2015 18:59
No matter if some one searches for his required
thing, so he/she wants to be available that in detail, therefore that
thing is maintained over here.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # porno izle 29-06-2015 20:48
Hello, I enjoy reading through your article. I like to write a little comment to support you.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # restaurants near me 30-06-2015 03:48
Hello! I've been following your site for a long time
now and finally got the bravery to go ahead and
give you a shout out from Huffman Texas! Just wanted to say keep up the
excellent work!

restaurants near me olive garden restaurants near
me boise: http://restaurantsnearme.space
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # Hemel Cosmetics 04-07-2015 08:29
I like what you guys are up too. This kind of clever work and reporting!
Keep up the terrific works guys I've included you guys to blogroll.


Here is my blog Hemel Cosmetics: http://Www.Hemel.ro/produse/cosmetica-preparativa/page/2
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # i am exercising and 11-07-2015 01:33
Compare that to vast amount of space you are going to examine once you still continue to use a big plate for your new reduced diet.

Except I already had a slice so I'm looking to concentrate
on the whole picture. Vomiting could happen to a
person with sufficiently strong enough stomach upset.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # netflix member sign 20-07-2015 15:49
With the netflix member sign in: http://myphpfoxmods.com/demo/phpfoxdev/profile-7279/info/ application it is
possible to browse and view clips from your Netflix streaming
library.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # home loan quote 20-07-2015 23:01
They are national mortgage shopping sites.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 

Adaugă comentariu

Comentariile postate de catre utilizatori nu reprezinta opinia Alfa Omega TV. Ne rezervam dreptul de a modera comentariile si a sterge pe cele care contin reclame, insulte sau nu corespund unui dialog civilizat. Insa respectam parerea dvs chiar daca nu corespunde cu a noastra.


Codul de securitate
Actualizează

Alte articole

Doneaza - sustine Alfa Omega TV