Cuvantul lui Dumnezeu in fiecare casa prin Alfa Omega TV

Canalul Alfa Omega TV schimba zilnic vietile telespectatorilor! De aceea, vrem sa ducem Cuvantul lui Dumnezeu prin televiziune in fiecare casa! Fii si tu parte la introducerea canalului Alfa Omega TV in reteaua de cablu TV la care esti abonat, in pachetul de baza sau in special in extensia digitala!

Fii misionar prin media impreuna cu noi, ajutorul tau conteaza!

Alfa Omega TV - binecuvantare pentru Romania

Suntem primul canal national crestin din Romania   buton mai mult

Transmitem Cuvantul lui Dumnezeu prin: Filme artistice, Documentare, Seminarii biblice, Evenimente crestine si Muzica.

Aducem in casele romanilor slujitori ai Cuvantului lui Dumnezeu: Vorbitori internationali si Predicatori romani.

Canal evanghelic cu larga deschidere interconfesionala: Lideri spirituali din mai multe confesiuni

Promovam valorile moral crestine: Pro-viata, Pro-familie, Pro-Israel, Creationism.

O televiziune pentru toate varstele, categoriile sociale si etnice: pentru micuti, tineri, femei, minoritatile etnice si pentru publicul larg.

Dimensiunea rugaciunii buton mai mult

Revista Alfa Omega TV Magazin buton mai mult

De ce nu ne receptionezi pe TV?

In acest moment Alfa Omega TV este prezent in numeroase retele de TV cablu din Romania. Sunt insa si localitati in care deocamdata canalul nu a fost introdus in pachetele de baza sau in extensiile digitale, desi este disponibil gratuit.

Firmele de cablu sunt sensibile la cererile abonatilor lor si doresc sa satisfaca cererile acestora, de aceea posibilitatea ca Alfa Omega TV sa fie inclus creste atunci cand tot mai multi abonati cer introducerea lui. Pentru aceasta avem nevoie de ajutorul fiecaruia dintre telespectatorii nostri.

De ce as vrea Alfa Omega TV in orasul meu?

  • Pentru familia mea si cei dragi mie buton mai mult
  • Pentru biserica mea buton mai mult
  • Pentru prietenii si vecinii mei buton mai mult
  • Pentru orasul meu buton mai mult

Solicitati acum introducerea canalului Alfa Omega TV in platforma analogica si in extensia digitala!

Mulți dintre dumnevoastră ați sunat la operatorii de cablu, însă aceștia au refuzat introducerea canalului în lista lor de canale. Două dintre cele mai frecvente răspunsuri pe care le-ați primit sunt următoarele:

1. Canalul Alfa Omega TV nu poate fi inclus în grila de canale TV.

Răspunsul nostru: Din punct de vedere tehnic, nu există niciun impediment pentru ca Alfa Omega TV să fie introdus. Canalul este disponibil gratuit oricărui operator de TV cablu.

2. Nu există suficiente cereri pentru a justifica introducerea canalului în grila de canale TV.

Răspunsul nostru: În ultimii ani, Alfa Omega TV a fost inclus constant în topul celor 30 de canale recomandate de CNA, topul Must Carry (link la finalul newsletterului cu explicatii). Prezența noastră în lista Must Carry confirmă faptul ca Alfa Omega TV se află printre cele mai vizionate canale din România.

fiiParte IntroducereCanalAOTV 980x124

Marturii

Ne bucuram sa va vedem in fiecare seara si sa ne provocati la rugaciune, sa vedem stirile Mapamond Crestin, filmele si muzica pentru toate gusturile... O apreciez mult pe sora Mirela Petan si pentru lucrarea de rugaciune pentru tara pe care o poarta in inima si "on air"! Dumnezeu face lucruri noi! Domnul va va da putere si bucurie in tot ce faceti pentru extinderea Imparatiei Sale! In Cristos Isus, Elena Galasel

“Iubiti frati, am dori mai intai de toate sa va multumim pentru emisiunile frumoase pe care le faceti si de care noi ca si familie ne bucuram foarte mult. Prin aceasta noi am primit multa invatatura in toate domeniile in care am avut nevoie. Ne rugam pentru voi si voi si pentru lucrarea pe care o faceti in casa noastra si de cate ori avem ocazia chiar si in biserica din care facem parte. Dorim sa aduceti si voi in grupul de rugaciune lucrarea care ne-a fost incredintata noua si pe care o facem. Va multumim frumos si va dorim multa pace, har si toate cele de lipsa! Dumnezeu sa va bincuvinteze!" familia Tite (Gherta Mare)

"Domnul sa va binecuvanteze, sa va tina in Harul Lui. Ne bucuram ca existati, va urmaresc cu placere emisiunile. Voi, dragi frati, chiar raspanditi lumina in intunericul acestor vremi. Regret ca in Arad nu sunteti primiti de RDS. Va urmaresc pe net si foarte multi crestini ar dori sa va vada la TV. Ne rugam ca impotrivitorii sa fie castigati pentru Alfa Omega. Va iubim, va multumim, Maria Braun

Va multumesc din suflet. Domnul sa va binecuvanteze numai cu impliniri si o mai mare dezvoltare a canalului Alfa Omega pentru ca intradevar prin intermediul vostru D-zeu schimba vieti si daca ar ajunge un canal ce sa intre in pachetul de programe tv ce s-ar difuza in fiecare loc unde exista un televizor ar fi o minune pentru poporul roman. A schimbat-o si pe a mea. Va multumesc nespus de mult. Ana-Maria


Materiale de promovare

video-canal Descarca spotul video de prezentare a canalului (2min), arata-l prietenilor si cunoscutilor tai, si in biserica ta, pune-l pe Facebook, Youtube si pe site-ul tau.

Descarca  Youtube

Fluturas Descarca aici fluturasul de introducere canal, printeaza-l si imparte-l prietenilor si cunoscutilor tai, si in biserica ta, pentru ca si ei sa dea vestea mai departe.

Descarca fluturas

afis-canal Descarca aici afisul A4 campaniei de introducere, printeaza-l si lipeste-l in biserica ta. Afisul explica de ce e important ca acest canal sa fie disponibil in fiecare casa.

Descarca afis

cerere-introducere Descarca aici un model de cerere pentru introducerea canalului Alfa Omega TV, completeaza si semneaza cererea, si du-o la sediul firmei de cablu TV la care esti abonat.

Descarca cerere

Cover Facebook AOTV Descarca  imaginile alaturate si pune-le pe Facebook pe site-ul tau, promovand linkul http://alfaomega.tv/receptie pentru informatii suplimentare.

Descarca

brosura-misiune Descarca brosura de prezentare a lucrarii Alfa Omega, ea prezinta activitatea globala a lucrarii de media, proiectul principal fiind canalul Alfa Omega TV. Ideala pentru cei ce nu cunosc prea multe despre noi.

Descarca brosura

video-misiune Descarca spotul de prezentare al lucrarii Alfa Omega (4min) si afla mai multe despre lucrarea Alfa Omega si toate proiectele noastre, printre care si canalul TV. Pune-l pe Facebook, Youtube si pe site-ul tau.

Descarca  Youtube


VIDEO: De ce ar trebui sa fii parte?

mana telecomanda CuvantulLuiDumnezeuInCasaTa 960

Comentarii   

 
+7 # Popa Bogdan 28-01-2013 17:44
Buna ziua
As dori sa stiu daca aveti in planul dvs. de viitor apropiat sa incheiati vreun acord de retransmisie a postului dvs. cu UPC Romania, intrucat sunt destui doritori ai acestui lucru. Eu locuiesc in Petrosani si am solicitat deja departamentului de relatii cu clientii sa procedeze la adaugarea la grila a postului dvs. iar mama mea are in prezent servicii de televiziune de la alt furnizor care are grila Alfa Omega TV, insa v-ar avantaja daca ati extinde aria de receptie a postului si la alti furnizori in plus fata de cei actuali.
Asteptam raspunsul dvs. iar daca doriti mai multe detalii ma puteti contacta la mobil:0722543998.
Va multumesc
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+2 # alistar nicoleta 21-02-2013 15:54
Am solicitat retelei RCS RDS telefonic introducerea programului alfaomegatv in orasul Vaslui, dar fara rezultat.Ce altceva mai putem face? Dv. nu puteti sa-i obligati sa-l difuzeze? Am fi recunoscatori.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+2 # Tatomirescu Marius 11-03-2013 20:58
Am facut cerere catre operatorul de cablu din Mizil-Prahova,p entru introducerea Alfa&Omega dar am primit raspuns ca postul nu mai este in grila Cna pe 2013 !?
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # Stefan M 13-10-2014 10:52
Se poate receptiona Canalui Alfa-Omega direct de pe saielitul Eutelsat W2 cu ajutorul unei antene patabolice de 90cm sau mai mare si cu un receptor fta Hd si fara abonament doar cu costul echipamentului si instalari de pe satelit mai intra si programe seculare gen Realitatea,Mone y Chanel,etc
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+4 # Teisanu Gabriel 12-03-2013 12:27
Am sunat La Dolce Tv , si mi s-a spus ca sunt multe cereri in aceasta privinta dar aceste cereri sunt de multi ani si nu s-a facut nimic. Nu garanteaza nimic. Am spus tot ce mi-ati sugerat dumneavoastra si degeaba! Singura solutie e sa faceti sesizare la CNA!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+2 # Adycu 30-03-2013 23:56
Pentru Dolce tv...numarul afisat mai sus ai numar nealocat...as vrea si eu sa vizionez alfaomegatv pe dolce
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+3 # Stefan M 15-04-2013 18:08
Alfa si Omega se poate receptiona bine direct de pe satelit cu o parabola de 90 cm minim si pe acelasi satelit emite si RadioVoceaEvang heliei si RadioMiculSamar itean. Cu un al 2 lea lnb pe aceiasi parabola se poate receptiona si Credo Tv si SperantaTv,RadioVoceaSperantei
informatii
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+4 # dumitrescu cristian 10-05-2013 07:56
buna ziua, locuiesc in ploiesti, sunt abonat la upc si nu au in grila de programe alfa omega tv. le-am solicitat sa-l introduca in grila - fiind si un post must carry- dar nu l-au introdus. va rog sa ma sfatuiti ce demersuri sa mai fac si unde, deoarece imi doresc mult sa urmaresc postul dvs. cu respect, cristian.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+2 # flori 03-06-2013 19:44
Buna ziua.Locuiesc in Cluj-napoca si sunt abonat la UPC si am solicitat introducerea acestui post, dar nu vreau sa-l introduca decat daca este cerut de cel putin 50% dintre clienti
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+1 # flori 03-06-2013 19:55
M-am incurcat. Am vrut sa spun ca nu vor sa-l introduca
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+1 # stefan m 15-08-2013 19:05
Se poate receptiona liber de pe satelit alfa-omega tv si alte programe crestine.cu un echipament de satelit (Antena ce se vinde la Real e prea mica)Informatii (sunt clujean) 0746388232
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+2 # flori 03-06-2013 19:57
Buna ziua.Locuiesc in Cluj-napoca si sunt abonat la UPC si am solicitat introducerea acestui post, dar nu vor sa-l introduca decat daca este cerut de cel putin 50% dintre clienti
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+1 # stefan 101 08-06-2013 23:28
buna seara am refuzat toate firmele de transmisi tv din cauza ca nu au in oferta lor
canale crestine cum ar fi alfa si omega
credo tv si altele interesativa pentru satu mare.multumesc.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # Mykens 30-07-2013 12:27
1. Pentru clienţii Focussat, nimic, nimic ?
2. Se pot înseria 2 antene/receiver e pt a prinde Alfaomegatv ?
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # Mihai Hutanu 14-08-2013 10:43
Doresc sa stiu cum pot receptiona prin satelit programul Alfa Omega TV in conditii bune in Romania fara sa fiu abona la alt operator. Va multumesc!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+2 # stefan m 15-08-2013 18:39
Pentru a receptiona alfa-omega .radio vocea evangeliei etc se poate cumpara de la magazine de satelit o parabola de minim 90.cm, un receptor de satelit pentru programe libere (FTA), cablu coaxial mufe,cablu rca sau scart pentru conectarea receptorului la televizorul dumneavoastra,u n suport de perete (sau o teava )trebuie sa aveti vizibilitate spre sud, Informatii tel 0746388232
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+1 # DanB 01-09-2013 00:06
nici la Arad cei de la RDS nu binevoiesc sa introduca in grila de prograne acest post ''Alfa si Omega'' desi apelurile telefonice care se fac cu acest scop sunt fara rezultat !
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+1 # lifegoeson 10-09-2013 11:37
Sunt din Campulung Moldovenesc si am depus o cerere la UPC.
Grila de Canale din Campulung Moldovenesc cuprinde un numar de 51 de programe, iar UPC are obligatia sa introduca din lista de programe „must carry” primele 12 canale (reprezentand 25 % din numărul total de servicii de programe distribuite prin reţeaua respectivă), Alfa Omega TV nefiind inclus in aceste 12 canale.

In mesajul primit de la ei, concluzia arata astfel: "In masura in care inregistram solicitari in acest sens si din partea altor clienti, speram sa o solutionam favorabil. Solicitarea dumneavoastra a fost indreptata catre Departamentul de Continut TV."

Intrebarea mea este: Ce pot face ca sa vizionez AOTV pe televizor? sau: Poate fi introdus optional?
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+1 # Admin Alfa Omega TV 23-10-2013 14:36
Insistati, si spuneti si prietenilor dvs si la biserica unde mergeti sa sune. Daca sunt mai multe cereri, ei vor introduce canalul, au facut asta deja in mai multe orase in Romania, la cererea abonatilor.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+1 # catalin moldovan 23-11-2013 18:52
Deja am am printat cereri pentru cele 3 biserici si vor ajunge in atentia directorilor TV cablu din Campulung Moldovenesc. Un al doilea pas ar fi promovarea AOTV la nivel de oras. Cateva mii de fluturasi vor ajunge un cutiile postale. Mergem inainte pantru ca AOTV este un necesar urgent in casele tuturor romanilor. Ne rugam sa atingeti acest scop cat mai curand.

Va iubim familia Moldovan
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # crisancornel 08-01-2014 15:51
De unde as putea salva predica din 6 ian 201o depre profetiile privitoare la vremurile sfarsitului?
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+4 # Stefan S 01-05-2014 02:05
Sunt profund indignat de faptul ca acum trebuie sa cumpar alt receiver HD pentru ca vechiul nu mai poate sa receptioneze standardul DVB S2. Noi cei care urmaream zilnic prin antena de satelit acum nu va mai putem urmari. Si nici macar nu emiteti in format HD. Nu era mai bine sa treceti pe Thor 1W laolalta cu Credo, Speranta si Vocea Evangheliei? Costa asa de mult??
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+3 # marius marius 02-06-2014 19:57
Sunt foarte suparat pe acest post de tv.
Foarte multa lume doreste sa urmareasca acest post tv si face foarte multe sacrificii financiare. Semnalul este ff slab chiar si cu o antena satelit de 100 cm. Stiam ca aceeasta televiziune este pentru oameni si asa as dori sa fie. Este asa de greu sa emiteti cu un SR mai mare decat 3000.
Am cumparat aparate noi pentru fregventa dvbs2 si acum ne lovim la fel de semnalul foarte slab receptionat. Va rog Incercati sa rezolvati aceeasta problema. Va multumim
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # marius marius 02-06-2014 20:01
Reeditez Sr 6000
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
+1 # marius marius 04-06-2014 00:13
Domnule admin pot primi un raspuns corect din partea dvs daca tot am postat aici . Asa lumea ar avea un raspuns . Nu toata lumea sta la oras sa faca petitii la providerii de cablu. Asteptam raspunsul nu dorim sa fie o postare fara valoare.
Domnul sa va binecuvanteze.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
-1 # johny. 06-06-2014 10:45
Stai linistit nu o sa raspunda nimeni este o pagina web de fatada ca si postul de altfel.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # Sorin 15-07-2014 18:38
@marius marius, ne cerem scuze pentru problemele pe care le aveti. Statia care ne ridica canalul pe satelit a avut o problema tehnica la emitator, si functioneaza in parametri mai redusi, cu o solutie de backup. Speram sa se remedieze cat de repede se poate acest lucru, chiar nu tine de noi, si cred ca intelegeti faptul ca suntem la fel de dornici sa avem un semnal ok pe satelit.
Inca o data, ne cerem scuze.
Webmaster Alfa Omega TV
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # viagra price 26-07-2014 03:41
I'm not sure exactly why but this site is loading extremely slow for me.
Is anyone else having this issue or is it a problem on my end?
I'll check back later and see if the problem still exists.


Feel free to surf to my blog; [censored] price: http://pregnancymiraclereview.org
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # generic viagra 26-07-2014 22:56
Pretty part of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to claim that
I acquire in fact loved account your weblog posts. Any way I will be subscribing on your feeds and even I fulfillment
you get entry to constantly fast.

My webpage; generic [censored]: http://realhousewivesofbuckscounty.com
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # cash advance 27-07-2014 14:26
Thanks for any other great article. Where else may anybody get that kind of
information in such a perfect approach of writing? I have a presentation next week, and I'm at the search for
such info.

Feel free to surf to my webpage; cash advance: http://clipperscurse.com
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # viagra online 28-07-2014 12:12
Hello just wanted to give you a quick heads up. The words in your content seem
to be running off the screen in Chrome. I'm not sure if this is a formatting issue or something to do with
web browser compatibility but I figured I'd post to let you know.

The design look great though! Hope you get the problem solved
soon. Cheers

My web page ... [censored] online: http://realhousewivesofbuckscounty.com
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # Madie 01-08-2014 02:41
This is a topic that's close to my heart... Best wishes!

Where are your contact details though?
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # payday loans 12-08-2014 12:33
Hello there! This article couldn't be written much better!
Looking at this post reminds me of my previous roommate!
He constantly kept preaching about this. I am going to forward this article to him.
Fairly certain he's going to have a great read.
Thanks for sharing!

Also visit my blog post ... payday loans: http://bestsatnav.org
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # cash advance online 14-08-2014 08:01
Hey there! I realize this is somewhat off-topic but I had
to ask. Does running a well-establishe d website such
as yours require a lot of work? I am completely new to operating a blog but I do
write in my diary on a daily basis. I'd like to start a blog so I can share my own experience and views online.

Please let me know if you have any kind of suggestions or tips for new aspiring bloggers.

Appreciate it!

My weblog: cash
advance online: http://clipperscurse.com
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # cheap viagra 15-08-2014 02:22
I enjoy what you guys are up too. This type of clever work and exposure!
Keep up the amazing works guys I've included you guys to blogroll.


Feel free to visit my web site - cheap [censored]: http://pregnancymiraclereview.org
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # Bathroom Remodeling 15-08-2014 03:44
Hi! Do you uuse Twitter? I'd like too follow you if that would
be okay. I'm undoubtedly enjoying your blog and look forward to new
updates.

Also visit my web-site; Bathroom Remodeling Questions: http://shabby2chicsalon.com/ActivityFeed/MyProfile/tabid/60/userId/23682/Default.aspx
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # generic viagra 16-08-2014 03:40
I am really grateful to the holder of this web page who has shared this enormous article at here.


Look at my web-site; generic [censored]: http://realhousewivesofbuckscounty.com
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # payday loans 17-08-2014 14:41
Thank you for sharing your info. I really appreciate your efforts and I
am waiting for your further write ups thank you once again.

My site ... payday loans: http://bestsatnav.org
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # เครื่อ 17-09-2014 21:39
That is very attention-grabb ing, You're an excessively skilled blogger.
I have joined your rss feed and sit up for in the hunt for more of your great
post. Additionally, I have shared your site in my social networks
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # toboganium.com 26-09-2014 19:19
Leave some space between the various perennials you
choose for more impact. You may want to include a vegetable garden in your landscaping plan. Crushed and made into soft,
tumbled stone, glass becomes a practical and visually appealing
second-hand product.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # home buyer programs 15-10-2014 02:45
Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote
the book in it or something. I think that you can do with
some pics to drive the message home a bit, but instead of that, this is wonderful blog.
A great read. I will certainly be back.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 

Adaugă comentariu

Comentariile postate de catre utilizatori nu reprezinta opinia Alfa Omega TV. Ne rezervam dreptul de a modera comentariile si a sterge pe cele care contin reclame, insulte sau nu corespund unui dialog civilizat. Insa respectam parerea dvs chiar daca nu corespunde cu a noastra.


Codul de securitate
Actualizează

Alte articole

Doneaza - sustine Alfa Omega TV