Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Realitati si perspective 37 - Rugaciune pentru tara Romania la rascruce

Dumnezeu ne cheama sa avem perspectiva Lui asupra lucrurilor care au loc in tara, in contextul protestelor contra guvernului privind modificarea legilor codului penal, in contextul divizarii societatii. Dumnezeu cand scutura lucrurile, este pentru a face sa ramana in picioare lucrurile ce nu pot fi clatinate si acestea sunt valorile Imparatiei lui Dumnezeu. Trebuie sa ne bucuram pentru aceasta vreme de scuturare pe care El o ingaduie in tara noastra, ca sa se decanteze principiile Imparatiei lui Dumnezeu in natiunea romana.

Ne rugam pentru trezire in Romania si Dumnezeu lucreaza diferit fata de modul in care noi gandim sau ne asteptam. Trezire inseamna o intoarcere la valorile fundamental-crestine, la valorile de esenta ale caracterului crestin. Lucrurile incep sa prinda contur in ce priveste ridicarea la suprafata a valorilor ce au fost ingropate.

Reteaua de Rugaciune a avut ca si motivatie in mod perseverent implinirea voii lui Dumnezeu in Romania, aducerea revelatiei persoanei Lui in inimile oamenilor, schimbarea mentalitatii in acord cu principiile Imparatiei Lui. De asemenea, Dumnezeu sa scoata oamenii din tipare invechite de frica, religiozitate, de necunoastere a lui Dumnezeu, aducandu-i in aceasta dimensiune noua a unei realitati spirituale ce se manifesta in plan natural, din belsug.

Realitati si perspective 37 - Rugaciune pentru tara; Romania la rascruce - 8 februarie 2016, pe canalul Alfa Omega TV. Urmariti emisiunile REALITATI SI PERSPECTIVE, o perspectiva crestina asupra contextului actual in care traim - in fiecare sambata, de la ora 21, la Alfa Omega TV.

http://alfaomega.tv/mediacenter/category/realitati-si-perspective

Etichete: realitati si perspective, rugaciune, mijlocire, reteaua de rugaciune pentru romania, romania, proteste, guvern, legislatie, cod penal, coruptie

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!