Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Mii de oameni din Puerto Rico L-au acceptat pe Isus la Festivalul Sperantei

Portoricanii au auzit Evanghelia la sfarsitul saptamanii trecute, la Festivalul Sperantei al lui Franklin Graham. In jur de 33 de mii de oameni din mica natiune insulara au umplut stadionul ca sa asculte Cuvantul lui Dumnezeu. Mai bine de o mie de oameni s-au rugat cu pastorul Graham ca sa se increada in Hristos.

Franklin Graham: Doamne, recunosc ca sunt un pacatos. Ma pocaiesc de pacatele mele. Iarta-ma! Cred ca Isus Hristos este Fiul Tau, cred ca a luat pacatele mele pe cruce.

Organizatia lui Graham a declarat ca multi au ramas sa se roage si sa se inchine chiar si dupa incheierea programului.

Este uimitor. „Festivalul Sperantei” este organizat in intreaga lume. E minunat sa vezi raspunsul oamenilor nu numai in cazul „Festivalului Sperantei”, dar si in cazul organizatiei Samaritan’s Purse.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond Crestin 658 - 26 februarie 2017. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Etichete: evanghelizare, franklin graham, cruciada, puerto rico, festivalul sperantei

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x
popup luna proviata mobile