Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Primele vizite oficiale ale lui Donald Trump in strainatate

Prima oprire a presedintelui a fost in Arabia Saudita unde s-a intalnit cu lideri din peste 50 de tari. Acesta a tinut un discurs important despre nevoia de a se confrunta si invinge islamul radical.

H.R. McMaster, consilier pentru securitate: Discursul va uni comunitatea islamica mai mare impotriva dusmanului comun al tuturor civilizatiilor si sa demonstreze angajamentul Americii fata de partenerii musulmani.

David Brody de la stirile CBN a calatorit cu presedintele: Steven Miller care a lucrat pentru Jeff Sessions si Michele Bachmann este un mare conservator. El a scris acel discurs referitor la islam. Pregatiti-va pentru niste cuvinte dure.

Se spera la restabilirea relatiilor dintre Arabia Saudita si Statele Unite.

Simon Henderson, Institutul pentru Politicile Orientului Apropiat din Washington: Arabia Saudita este incantata. Au fost foarte dezamagiti de presedintele Obama care, considera ei, a favorizat mai degraba Iranul, decat pe ei.

Apoi, presedintele s-a indreptat spre Israel unde s-a intalnit luni cu prim-ministrul Netanyahu si marti cu liderul palestinian Mahmoud Abbas in Betleem. In cadrul acestei vizite, presedintele nu a anuntat mutarea ambasadei SUA din Tel Aviv la Ierusalim, o mutare promisa in timpul campaniei electorale. Insa el a vizitat Biserica Sfantului Mormant si s-a rugat la Zidul Plangerii in Ierusalim. Apoi s-a indreptat spre Roma unde s-a intalnit cu Papa Francisc. In timpul campaniei a existat o disputa intre cei doi cu privire la zidul de la granita propus de domnul Trump.

Marti a avut loc Summitul NATO in Belgia unde presedintele a vizitat Sediul UE din Bruxelles, numit „imperiul raului” in timpul campaniei. Presedintele s-a intalnit cu liderii UE si liderii Consiliului European. Trump s-a intalnit si cu noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron. Apoi, presedintele a participat la reuniunea G-7 care a avut loc in Sicilia. Si-a incheiat vizita cu un discurs adresat soldatilor americani si aliatilor, dar si familiilor lor.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 672 - 4 iunie 2017, la Alfa Omega TV. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x
spr adoptie premiera live 2018 03 darurile spirituale footer live