Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Evenimentul Harvest din America e plin de surprize

Acestea sunt doar cateva poze facute la evenimentul Harvest America care a atras in jur de opt milioane de oameni de-a lungul anilor. Acest numar este in crestere.

Greg Laurie: Imi place acest loc. Am vrut sa vin aici de multa vreme.

Pastorul Greg Laurie este gazda evenimentului de duminica pentru a transmite mesajul: America, am vesti bune. Este un mesaj dificil de transmis in 2017 avand in vedere atacurile teroriste si alte evenimente in tara?

Greg Laurie: Este mesajul cel mai oportun. In mod ciudat, a cazut in dizgratie.

Greg Laurie: Nu inteleg de ce nu transmitem acest mesaj mai des in biserica. E mesajul de care oamenii au nevoie. De exemplu, sa consideram cazul atacurilor teroriste. Traim in vremuri periculoase. Am o lista lunga de temeri pentru americani. Coreea de Nord se pregateste de lupta. Am citit recent ca cea mai cautata fraza pe Google este: Se apropie cel de-al Treilea Razboi Mondial? Acesta e momentul ca Biserica sa se impuna si sa spuna: Am vesti bune. Evanghelia inseamna vestea cea buna. Vesti bune intr-o lume periculoasa.

Acest eveniment este organizat de obicei in Texas insa, in acest an este organizat in Arizona, la University of Phoenix Stadium unde au participat invitati ca MercyMe, Phil Wickham, Trip Lee, Jordin Sparks.

Greg Laurie: Haideti sa ii uram bun venit lui Mel Gibson la evenimentul Harvest Crusade.

Actorul si regizorul Mel Gibson a surprins audienta cu aparitia sa la evenimentul tinut anul trecut. Ne poti da cateva indicii cu privire la evenimentul din acest an?

Greg Laurie: Vom vedea ce se va intampla, ce va aparea. Dar nu am niciun plan secret. Daca as avea, tu ai fi primul care ar afla.

Reportaj difuzat in emisiunea Mapamond crestin 675 - 25 iunie 2017. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din toamna 2016, ne concentrăm pe generația tânără, dezvoltând proiectul de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Ajungem la mulți copii cu Evanghelia, prezentată prin desene animate, prin televiziune, prin site-ul www.carteacartilor.tv, prin resurse tipărite și prin evenimente. Să investim împreună în generația de mâine!. Urmărește reportajul!