Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Atac terorist in Spania, in Barcelona

Gary Lane: Teroristii islamici au atacat din nou in inima Europei, nu la Paris, Londra, Bruxelles sau Berlin. In acest caz, au avut loc doua atacuri cu vehicule in Spania. Cele doua atacuri au avut loc la un interval de cateva ore. Primul atac a avut loc joi seara in Las Ramblas, un loc indragit de turisti in Barcelona.

Martor ocular: Nu am vazut trupurile neinsufletite sau soferul. I-am auzit, au fost in spatele meu.

Gary Lane: Politia a arestat doi barbati. Unul dintre ei este marocanul Driss Oukabir care a inchiriat camioneta folosita in atacul terorist. Soferul vehiculului inca nu a fost prins. Un al doilea atac a avut loc vineri dimineata devreme, la o distanta de 113 km de Barcelona, la Cambrils. A fost un alt atac care a vizat pietonii. In acest caz, au fost raniti 6 oameni inainte ca politia sa impuste teroristul. Cei cinci teroristi au purtat centuri explozive false. Conform investigatiilor, ei au planuit si un atac cu gaze. CIA a informat Spania cu doua luni inainte de atac ca Las Ramblas este o tinta. Avertizarea a urmat afirmatiile jihadistilor conform carora au planificat sa imprastie teroare la destinatiile mediteraneene indragite de turisti. Conform politistilor, cele doua incidente ar avea legatura cu o explozie care a avut loc miercuri intr-un alt oras din Spania. Conform autoritatilor spaniole, unii raniti ai atacului din Barcelona sunt in conditie critica. Din nefericire, numarul celor decedati poate creste. Statul Islamic a revendicat atacul din Barcelona. Conform expertilor terorismului international, unii jihadisti care s-au alaturat organizatiei SIIL au fost alungati din Siria si Irak, iar acum se intorc acasa. Astfel, vor avea loc mai multe atacuri teroriste asemenea celui din Barcelona in Europa si in alte locuri in perioada urmatoare.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 685 - 3 septembrie 2017, la Alfa Omega TV. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!