Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Festivalul ProMisiune 2017 - O aventura cu Dumnezeu printre natiuni!

Tineri crestini din Romania si strainatate au participat anul acesta la cea de-a 12-a editie a Festivalului ProMisiune, organizat de Tineri pentru Misiune Medias.

Viziunea TPM este trimiterea tinerilor pe campul de misiune, in Romania si in afara granitelor, implicarea lor in lucrarea lui Dumnezeu in diferite comunitati sau la nivel individual.

Anual zeci de tineri participa, timp de o luna, la Festivalul ProMisiune.

Editia aceasta, din 2017, Dumnezeu ne-a binecuvantat cu 70 de tineri care au venit, foarte multi dintre ei pentru prima data. Cu ajutorul lui Dumnezeu am putut sa-i trimitem in mai multe locatii. Am avut in Romania trei echipe: in Oltenia, in Moldova – zona Bacau, Craiova si in zona Drobeta Turnu-Severin. Acestea au fost in tara. Dupa aceea am avut si in afara tarii: in Uganda, India, Republica Moldova, Grecia si in Iordania. Fiecare misiune in parte a avut specificul ei. Cei din tara, unii au lucrat cu biserici locale, altii cu copii, tabere de copii. Cei din afara tarii, unii dintre ei, de exemplu in Iordania si Grecia, au lucrat cu refugiatii sirieni si au facut mai mult munca practica, de a ajutora. In India am ajutat misionari romani care sunt acolo si am vrut sa-i sprijinim, sa fim alaturi de ei. A declarat Beniamin Simion, Tineri Pentru Misiune Medias.

Echipele de misiune pe termen scurt au mers, in acest an, in Grecia, India, Uganda, Iordania, Republica Moldova, in Oltenia, in judetul Bacau, iar o echipa mobila a acoperit si alte zone din Romania.

Editia din 2017 a festivalului ProMisiune a avut cateva aspecte specifice in ceea ce priveste interesul pentru misiunile transculturale.

Unul dintre ele, am vazut o crestere a numarului de persoane care sunt interesate sa mearga pe campul de misiune. Anul acesta am avut opt echipe fata de anul trecut cand am avut, cred, doar cinci echipe. Al doilea lucru, la fel de interesant, si eu zic ca e o minune, este prima data cand avem in Festivalul ProMisiune si in proiectele noastre, ale TPM Medias, asa de multi tineri care vin din Oltenia. Intotdeauna am gandit ca noi trebuie sa mergem in Oltenia si in fiecare an, nu stiu daca am facut exceptie intr-un singur an, am trimis cate o echipa acolo. Anul acesta, in echipa care a mers in Oltenia, in Craiova, au fost majoritari tineri din Oltenia. Asta a fost un lucru fenomenal pentru mine, sa vad ca Dumnezeu ridica acum tineri din Craiova, din zona Olteniei, care merg ei in misiune. A declarat Daniel Pop, Tineri Pentru Misiune Medias.

Festivalul ProMisiune este un proiect adresat tinerilor si nu numai. In special ne focalizam pe tinerii romani pentru ca dorim sa ii provocam la ceva mai mult decat o relaxare de vara. Dorim sa ii provocam la misiune. Dorim sa ii provocam la sacrificiu. Romania se ridica daca oamenii invata sa sacrifice. Festivalul ProMisiune nu doar te indeamna la sacrificiu. Ai ocazia unei aventuri extraordinare cu Dumnezeu. Vrei sa-L cunosti pe Dumnezeu in profunzime? Festivalul ProMisiune este pentru tine! A spus Cristina Suciu, Tineri Pentru Misiune Craiova.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 686 - 10 septembrie 2017. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de evanghelizare

Mulți nu ar intra într-o biserică, însă, prin media, noi intrăm în casele lor, în biroul și palma lor, prin canalul Alfa Omega TV, 40 de TV comerciale partenere, media digitală și proiecte speciale de știință-creaționism și apologetică. Dorința noastră este ca prin toate proiectele și canalele media, milioane de români să audă mesajul Evangheliei. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!