Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Organizatiile crestine intervin in Texas in zonele lovite de inundatii

Ma aflu langa Houston, in orasul Richmond, Texas, la casa lui Jereamiah Johnston. El este profesor la Universitatea Baptista din Houston si conduce institutul Christian Thinkers Society. Cand uraganul Harvey a lovit, acum trei saptamani, El si familia sa au trecut prin momente de groaza. Au trecut de la adapostirea obligatorie noaptea, pana la evacuarea obligatorie dimineata devreme. Meteorologii au avertizat populatia cu privire la cresterea apei unui rau aflat in zona, care urma sa fie cea mai grava inundatie din ultimii 800 de ani. Din fericire, asta nu s-a intamplat. Familia Johnston se considera binecuvantata avand in vedere ca au supravietuit, iar casa lor a suferit daune minime si, ce e cel mai important, cu totii sunt in siguranta. Ei s-au confruntat pentru prima data cu un uragan si, in calitate de supravietuitori, sunt si mai multumitori pentru sustinerea si rugaciunea bisericii.

Conform unora, crestinismul nu mai este la moda. Dumnezeu este irelevant. Biserica este irelevanta si nu mai avem nevoie de ea. Dupa uraganul Harvey nimeni nu mai spune asa ceva. Biserica intrece pana si guvernul local, din punct de vedere organic. Cand vorbesc de biserica, ma refer la oamenii care apartin diverselor denominatii. Ma refer la Biserica globala.

Johnston are dreptate. Suntem cu echipa in Beaumont Texas si in Rockport de o saptamana. Am vazut voluntari din toata tara care colaboreaza cu bisericile. Am vazut la Operation Blessing si alte organizatii ca Samaritan’s Purse ca oamenii au renuntat la timpul lor liber si i-au ajutat cu resurse pe supravietuitorii acestei catastrofe incredibile. L-am vazut pe Isus lucrand in Texas. Lucrarea va continua pentru ceva vreme.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 688 - 24 septembrie 2017, la Alfa Omega TV. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri 

Mai multe resurse crestine gasiti pe site-ul http://alfaomega.tv/ 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de evanghelizare

Mulți nu ar intra într-o biserică, însă, prin media, noi intrăm în casele lor, în biroul și palma lor, prin canalul Alfa Omega TV, 40 de TV comerciale partenere, media digitală și proiecte speciale de știință-creaționism și apologetică. Dorința noastră este ca prin toate proiectele și canalele media, milioane de români să audă mesajul Evangheliei. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!