Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Fost subsecretar al politicii de securitate: Iranul este o amenitare pentru SUA si Orientul Mijlociu

Din Mexic, Netanyahu s-a indreptat catre SUA, inaintea sarbatorii evreiesti Rosh Hashanah, unde se va intalni cu presedintele Trump si va tine un discurs la Adunarea Generala a ONU.

Se pare ca Netanyahu va continua sa spuna lumii despre amenintarea pe care o reprezinta Iranul si Hezbollah pentru Orientul Mijlociu si dincolo de acesta. Fostul subsecretar al politicii de securitate comuna, Douglas Feith, a fost la noi in studio si ne-a impartasit parerile lui despre starea acestei duble amenintari.

„Iranul reprezinta o problema majora pentru SUA, din mai multe motive. In ultimii ani, atentia noastra a fost indreptata mai mult asupra programului nuclear iranian, care constituie si el o problema foarte importanta, insa e doar o mica parte, deoarece iranienii fac multe, pe langa programul lor nuclear, lucruri ostile intereselor americane, precum sustinerea Hezbollah, agresiunile lor in regiune, sustinerea gruparii Houthis din Yemen, sustinerea lui Assad in Siria, felul cum inarmeaza si doteaza Hezbollah in Liban, amenintarile impotriva Israelului si a Statelor Unite. Avem multe probleme in privinta Iranului.”

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 197 - 23 septembrie 2017, la Alfa Omega TV. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de evanghelizare

Mulți nu ar intra într-o biserică, însă, prin media, noi intrăm în casele lor, în biroul și palma lor, prin canalul Alfa Omega TV, 40 de TV comerciale partenere, media digitală și proiecte speciale de știință-creaționism și apologetică. Dorința noastră este ca prin toate proiectele și canalele media, milioane de români să audă mesajul Evangheliei. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!