Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Fost subsecretar al politicii de securitate: Iranul este o amenitare pentru SUA si Orientul Mijlociu

Din Mexic, Netanyahu s-a indreptat catre SUA, inaintea sarbatorii evreiesti Rosh Hashanah, unde se va intalni cu presedintele Trump si va tine un discurs la Adunarea Generala a ONU.

Se pare ca Netanyahu va continua sa spuna lumii despre amenintarea pe care o reprezinta Iranul si Hezbollah pentru Orientul Mijlociu si dincolo de acesta. Fostul subsecretar al politicii de securitate comuna, Douglas Feith, a fost la noi in studio si ne-a impartasit parerile lui despre starea acestei duble amenintari.

„Iranul reprezinta o problema majora pentru SUA, din mai multe motive. In ultimii ani, atentia noastra a fost indreptata mai mult asupra programului nuclear iranian, care constituie si el o problema foarte importanta, insa e doar o mica parte, deoarece iranienii fac multe, pe langa programul lor nuclear, lucruri ostile intereselor americane, precum sustinerea Hezbollah, agresiunile lor in regiune, sustinerea gruparii Houthis din Yemen, sustinerea lui Assad in Siria, felul cum inarmeaza si doteaza Hezbollah in Liban, amenintarile impotriva Israelului si a Statelor Unite. Avem multe probleme in privinta Iranului.”

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 197 - 23 septembrie 2017, la Alfa Omega TV. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri 

Doneaza - sustine Alfa Omega TV