Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Un zid de sticlă antiglonț va fi construit în jurul Turnului Eiffel

Un perete de sticlă permanent va fi construit în jurul Turnului Eiffel pentru a proteja construcția de atacuri teroriste.

Peretele va înlocui barierele temporale de metal care au fost instalate în zonă după valul de atacuri terioriste care au lovit Franța în 2015. Pe două laturi ale construcţiei va fi amplasat un gard din sticlă securizată, înalt de 2,5 metri. Pe celelalte două laturi vor fi instalate mai multe puncte de acces în turn. În plus, vor fi montate şi camere de supraveghere. De asemenea, pe străzile din apropiere vor fi amplasate dispozitive care vor împiedica accesul maşinilor.

Costul proiectului se ridică la 20 de milioane de euro și va fi finalizat în maxim nouă luni.

Turnul Eiffel, simbolul Parisului, a fost inaugurat cu ocazia Expoziției Universale din 1889 și este cel mai popular monument cu plată în lume, primind anual în jur de șase milioane de vizitatori.

Sursă FOTO: pixabay

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x
popup luna proviata mobile