Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Pe urmele bunicului său: Will Graham predică iar sute de oameni se predau lui Isus

Photo Credit: Billy Graham Evangelistic Association

Will Graham, nepotul evanghelistului Billy Graham și fiul cel mare al lui Franklin Graham a predicat Evanghelia la un eveniment tip crucidă-evanghelistică numit „Celebrare” care a avut loc în Fort Wayne, Indiana, la începutului lunii octombrie.

Mii de oameni din zonă au participat la eveniment și peste 430 de persoane au luat decizia de a deveni urmași ai lui Isus.

„Unii dintre voi ați mers la biserică toată viața și credeți că Dumnezeu este aici pentru a vă sluji", a spus Graham în timpul predicării sale. „Ați crezut greșit tot timpul. Asta vrea Satana să credeți”.

„În loc să se concentreze pe cine este Isus, ei vorbesc doar despre Isus și despre lucrurile bune pe care El le-a făcut”, a explicat el. „Suntem ocupați să ne concentrăm asupra multor cauze mari, dar pierdem din vedere faptul că cel care se află chiar în inima mișcării este Isus”.

Voluntari din aproximativ 150 de biserici din zonă s-au implicat în organizarea evenimentului din Fort Wayne.

Mai mult de 4.400 de persoane au participat la eveniment și alte 46.000 din 62 de țări au vizionat programul prin intermediul internetului, potrivit paginii BillyGraham.org.

„Am avut un weekend binecuvântat în Fort Wayne, proclamând Vestea Bună!” a scris pe Facebook Graham, care are în prezent 42 de ani.

William Franklin Graham IV (Will) urmează să vină în România pentru a vesti Evanghelia în data de 21 și 22 octombrie, anul acesta, la Cluj-Napoca.

Pe lângă activitatea sa de evanghelist, el este vicepreședinte al Asociației Evanghelistice Billy Graham și directorul executiv al Centrului de Formare Billy Graham din The Cove din Asheville, N.C.

În 1997 el a absolvit Universitatea Liberty cu o diplomă de licență în Științe ale Religiei și, de asemenea, deține o diplimă de master al Seminarul Teologic Baptist din Sud-Est.

Sursă: CBN News

Doneaza - sustine Alfa Omega TV