Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Soția lui Nabeel Quershi a declarat că-i va continua lucrarea

Photo Credit: YouTube

Soția apologetului fost musulmanului convertit la creștinism, Nabeel Qureshi a declarat că este hotărâtă să continue lucrarea soțului ei.

Qureshi a murit la 16 septembrie 2017, la vârsta de numai 34 de ani după ce a pierdut lupta cu cancerul la stomac.

Qureshi a fost un cunoscut avocat al creștinismului. El a avut mii de urmăritori pe rețelele sociale prin organizația sa online. El a fost, de asemenea, autorul mai multor cărți despre islam, creștinism și despre credința sa în Isus.

Într-un videoclip recent, soția lui Qureshi, Michelle, a promis că va continua lucrarea bună pe care soțul ei a început-o.

„Un lucru pentru care nu mai trebuie să lupte sau să lucreze este împărtășirea Evangheliei, pentru că toată lumea care este în cer stă cu Isus față în față.”, a spus Michelle Qureshi. „Dar noi încă suntem aici, pe pământ. Oamenii încă au nevoie să audă Evanghelia. Lucrarea trebuie să continue.”

De asemenea, ea a mai spus că este încurajată că soțul ei nu mai simte durere și nici nu mai este sub stresul vieții, dar știe că mai sunt încă multe lucruri de făcut aici pe pământ.

„Principalul scop al acestui video este să vă aduc la cunoștiință că m-am angajat să continui lucrarea pe care Nabeel a început-o”, a adăugat ea. „Nu știu exact cum va arăta exact, dar pentru început vom lua resursele pe care le avem și le vom posta online sub formă de video. Le vom împărtăși prin intermediul rețelelor sociale și ale site-urilor pe care le-a deschis Nabeel: Facebook, Twitter, YouTube și Patreon.”

Sursă: ChristianHeadlines.com

Doneaza - sustine Alfa Omega TV