Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Ce parerea au participantii despre Sarbatoarea Corturilor

In fiecare an, de Sucot, se tine un mars in Ierusalim, unde natiunile isi pot arata iubirea pentru Israel. Julie Stahl a fost in multime, pentru a afla despre pasiunea pentru statul evreu si poporul sau.

„E foarte interesant sa vezi atatia oameni din diferite natiuni. E foarte frumos sa-i vedem cum ne sustin.”

„Sunt niste oameni nemaipomeniti si de aceea am venit sa-i binecuvantam.”

„Am venit aici pentru Israel si binecuvantam aceasta natiune.”

„Suntem din Samoa si sustinem Israelul fiindca il iubim.”

„E ceva special si minunat sa-i vezi pe acesti oameni impreuna. E ceva special!”

„Sunt foarte miscata de modul cum sustin ei Israelul. E minunat!”

„Imi place sa stau si sa vad cum natiunile vin sa-si arate sustinerea fata de Ierusalim, iubirea si aprecierea lor, si e ceva minunat.”

„Cred ca e minunat. Toata lumea ar trebui sa vina aici!”

„Ne place sa ne uitam la ei si de aceea am venit aici.”

„Oricine sustine Israelul e binevenit.”

„Trebuie sa ne rugam pentru ei, fiindca asa ne spune Biblia, sa ne rugam pentru pacea Israelului. Am intalnit evrei, musulmani, crestini de aici, si majoritatea oamenilor vor pace. Sunt oameni pretiosi si cred ca trebuie sa le aratam iubirea si sustinerea noastra, dar, mai ales, poporul evreu este cel ales de Dumnezeu.”

„Ne-am gandit sa vizitam Israelul si ne place sa vedem toti acesti oameni veniti aici. Suntem foarte bucurosi ca putem vizita Ierusalimul.”

Marsul Ierusalimului e un punct de atractie nu numai pentru israelieni, ci si pentru pelerinii crestini care vin din toate natiunile pamantului. Poate veti veni si voi anul viitor in Ierusalim.

Iata-ne la finalul editiei de azi.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 201 - 21 octombrie 2017, la Alfa Omega TV.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de evanghelizare

Mulți nu ar intra într-o biserică, însă, prin media, noi intrăm în casele lor, în biroul și palma lor, prin canalul Alfa Omega TV, 40 de TV comerciale partenere, media digitală și proiecte speciale de știință-creaționism și apologetică. Dorința noastră este ca prin toate proiectele și canalele media, milioane de români să audă mesajul Evangheliei. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!