Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Asociatia Mic News se implica in actiuni sociale

Asociatia Mic News este o organizatie non-profit fondata de un tanar care a crescut in orfelinat.

Mihai Caldararu a decis sa-si dedice viata copiilor aflati in dificultate si in anul 2010 a pus bazele acestei asociatii.

Organizatia a initiat mai multe proiecte, intre care cel numit „Daruieste un pic de soare, nu totala nepasare”. Astfel, recent, 20 de copii de la Centrul de Plasament Ciresarii 2 din Bucuresti au putut sa serveasca o masa calda in oras.

Prin intermediul campaniei „Ce ne costa sa fim oameni?” Asociatia Mic News a reusit sa ofere 200 de ghiozdane echipate cu rechizite scolare unor elevi din judetul Ilfov.

Tanarul Mihai Caldararu, presedintele Asociatiei Mic News, alaturi de ceilalti membri ai echipei, se implica in domeniul serviciilor sociale, in vietile copiilor institutionalizati, a celor din familii sarace si in vietile persoanelor varstnice. Ei isi doresc sa aduca o schimbare, bucurie si sa ofere ajutor.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond Crestin 693 - 29 octombrie 2017, la Alfa Omega TV.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!