Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Pentru Dumnezeu niciodata nu e prea tarziu

Niciodata nu e prea tarziu. Dale Hurd e alaturi noi in studio. Zoltán a spus ca nu a vrut sa devina crestin insa, mai tarziu, asa cum ai spus, el a fost mantuit in mod radical. Este ceva neobisnuit pentru o tara europeana ca Ungaria?

Dumnezeu protejeaza in mod deosebit Ungaria. Noi credem ca Europa de Est are traditii diferite fata de traditiile noastre, insa Ungaria a fost devotata lui Dumnezeu deja cu multe secole in urma. A fost atacata de Imperiul Otoman care a ocupat tara si de Uniunea Sovietica ateista. Si revine. Este socant.

Imi place asta, Dumnezeu nu uita niciodata de promisiunile pe care le face unei tari sau unui popor.

Exact. Ca si in cazul acestui fotbalist, nimeni nu poate sta in calea planului Sau.

Miscarea evanghelica este tot mai puternica in Ungaria.

In ce priveste influenta crestinilor in Ungaria. Nu cred ca evanghelicii sunt majoritari, ci romano-catolicii insa, chiar si asa ei influenteaza politica. Nu imi place sa vorbesc despre politica, dar au o cota unica de impozitare, au granite, nu au atacuri teroriste.

Ei procedeaza asa cum trebuie.

Da. Tara are o politica buna, deoarece multi oameni in Ungaria cred in Dumnezeu.

Zoltán si sotia sa spuneau ca urmaresc emisiunea Club 700 si ca sunt fani ai emisiunii, nu-i asa?

Ar fi o onoare pentru ei sa te intalneasca, dar si pentru multi alti maghiari.

Cred ca ar vrea sa-l intalneasca pe George.

Am fost surprins sa aflu, cand am mers sa le iau interviu, ca ma cunosc din emisiunea Club 700.

E interesant, nu-i asa? Ma bucur ca putem ajunge in multe tari din lume. Dale, a fost o stire fascinanta. Mesajul acestui reportaj a fost ca niciodata nu e prea tarziu.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond Crestin 694 - 5 noiembrie 2017, la Alfa Omega TV.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!