Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

O familie a pierdut 9 membrii în masacrul de la biserica din Texas

Joe Holcombe, în vârstă de 86 de ani, și soția sa, Claryce, au pierdut nouă membri ai familiei în timpul masacrului de la First Baptist Church din Sutherland Springs, Texas. Credința lor în Dumnezeu, însă, rămâne neschimbată.

Joe și Claryce participau la slujba unei alte biserici baptiste din Floresville, la aproximativ 20 de minute distanță. Prima dată au auzit despre tragedie printr-un apel telefonic la scurt timp după tragedia de duminică.

Imediat au început să se confrunte cu o sumbră teamă. Ei și-au pierdut fiul, Bryan, și pe soția acestuia, Karla. Nepotul lor, Marc, fiica lui și strănepoata lor de asemenea au fost uciși. Soția nepotului lor, Crystal, copilul ei nenăscut și trei strănepoți și-au pierdut viața.
Atât Joe cât și soția lui rămân „foarte aproape de Dumnezeu”, a declarat el pentru Faithwire. „Suntem puternici”, a spus el, afirmând că îi va revedea pe toți în ceruri”.

„Vom fi cu Bryan, cu soția sa și cu întreaga familie într-o bună zi. Așteptăm cu nerăbdare acest lucru”. Ei nu au arătat niciun semn de ură față de Devin Kelley, autorul masacrului, despre care se crede că suferea de diverse boli mintale și de influențe demonice.

„Nu am niciun resentiment față de el”, a adăugat Joe. „Aș vrea să nu fi făcut ceea ce a făcut, iar tot ceea ce pot spune este că va fi răsplătit pentru ceea ce a făcut - și nu-i va plăcea acea recompensă”, a spus el. „Nu-l urăsc deloc. Îmi pare rău pentru el.”

Nepotul lui Joe, John, care și-a pierdut soția însărcinată și împreună cu ea, copilul nenăscut și alți trei copii în tragedia groaznică, se află încă într-un spital din San Antonio cu fiica sa de 5 ani.

Joe i-a îndemnat pe oameni să se încreadă în Dumnezeu chiar și atunci când nu înțeleg circumstanțele. „Dumnezeu nu vrea ca noi să îl înțelegem; vrea să avem încredere în El. Nu-l înțelegem mereu cum lucrează, dar avem încredere în tot ceea ce face”.

 Sursă: God Reports 

Etichete: texas, masacru

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de evanghelizare

Mulți nu ar intra într-o biserică, însă, prin media, noi intrăm în casele lor, în biroul și palma lor, prin canalul Alfa Omega TV, 40 de TV comerciale partenere, media digitală și proiecte speciale de știință-creaționism și apologetică. Dorința noastră este ca prin toate proiectele și canalele media, milioane de români să audă mesajul Evangheliei. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!