Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Sute de oameni uciși în cutremurul de la granița dintre Iran și Irak

Mii de persoane au fost rănite și 70.000 au nevoie de adăpost în regiunea predominant kurdă. Cutremurul s-a resimțit până în Israel și Turcia.

Cel puțin 350 de persoane au fost ucise și alte mii au fost rănite în Iran și Irak în urma unui  care a zguduit regiunea.

Epicentrul este regiunea nordică a frontierei dintre cele două țări, o zonă predominată de populația kurdă.5a098ca9c78fc bbcgraph420

Peste 5.300 de persoane au fost rănite, deoarece multe case din această zonă montană sunt făcute din cărămizi de noroi.

Se estimează că aproximativ 70.000 de locuitori ai Iranului vor avea nevoie de adăpost după cutremurul de duminică.

„Situația este foarte critică”, a declarat Redawt Hama Rasheed, ministrul sănătății kurde, pentru Reuters.

Cutremurul este cel mai grav din 2012 în Iran, unde majoritatea victimelor au fost găsite. Cutremurul a fost resimțit până în sud, la capitala Bagdad, și în multe părți ale Israelului și ale Turciei.

Sursă: Evangelical Focus

 

Etichete: iran, irak, cutremur

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de evanghelizare

Mulți nu ar intra într-o biserică, însă, prin media, noi intrăm în casele lor, în biroul și palma lor, prin canalul Alfa Omega TV, 40 de TV comerciale partenere, media digitală și proiecte speciale de știință-creaționism și apologetică. Dorința noastră este ca prin toate proiectele și canalele media, milioane de români să audă mesajul Evangheliei. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!