Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Incendii devastatoare în California: 45.000 de oameni afectați

Potrivit The Associated Press, autoritățiile statului american California au emis joi ordine de evacuare pentru aproximativ 200.000 de persoane, după ce incendiile din zonă s-au extins masiv.

Mii de case din zona metropolitană a orașului Los Angeles au fost distruse începând de luni, când în zonă au început 5 incendii. Acestea s-au răspândit rapid din cauza vântului puternic iar în momentul de față sunt controlate doar în proporție de 5%.

Autostrăzile și școlile din zonă au fost închise. Producțiile TV de asemenea au încetat transmisiunile iar un nor periculos de fum s-a format deasupra zonei afectate.

Deocamdată nu au fost înregistrate decese, fiind raportate doar câteva persoane rănite.

În total, aproximativ 45.000 de oameni au fost afectați. Peste 300 de angajaţi ai Departamentului de Pompieri din Los Angeles intervin la faţa locului, iar la nivel statal sunt peste 2.000 de membri ai serviciilor de intervenţie.

Serviciul american de meteorologie a extins avertizarea de cod roşu în mare parte din regiunea Californiei de Sud până sâmbătă.

În luna octombie, 36 de persoane au murit în urma incendiilor de vegetaţie care au afectat timp de o săptămână nordul statului american California.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din toamna 2016, ne concentrăm pe generația tânără, dezvoltând proiectul de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Ajungem la mulți copii cu Evanghelia, prezentată prin desene animate, prin televiziune, prin site-ul www.carteacartilor.tv, prin resurse tipărite și prin evenimente. Să investim împreună în generația de mâine!. Urmărește reportajul!