Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Suedia: Atac antisemit asupra unei sinagogi

Trei persoane au fost arestate pentru că ar fi aruncat cu cocktailuri Molotov într-o sinagogă din orașul suedez Goteborg.

Atacul a avut loc în timpul unei întălniri de tineret sâmbătă seară însă nimeni nu a fost rănit. Purtătorul de cuvânt al poliției din Goteborg, Peter Nordengard, a declarat duminică că se invetighează o tentativă de incendiere. Oficialii au mărit securitatea în jurul sinagogii și la un centru evreiesc din capitala Stockholmului.

Martorul Allan Stutzinsky a declarat agenției de știri TT că a văzut un grup mare de tineri mascați care au aruncat obiecte în grădina din jurul sinagogii.

În ultima săptămână au avut loc proteste în Stockholm și în Malmö după declarația peședintelui SUA Donal Trump prin care a recunoscut Ierusalimul drept capitala Israelului.

Sursă: CBN News

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiectul Creștinul și societatea

Rolul nostru ca și creștini în societate este de a fi sare și lumină în toate domeniile de activitate, prin integritate, competență și compasiune pentru cei din jur și prin manifestarea puterii lui Dumnezeu. Prin proiectul Creștinul și societatea, promovăm aplicarea principiilor creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!