Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Suedia: Atac antisemit asupra unei sinagogi

Trei persoane au fost arestate pentru că ar fi aruncat cu cocktailuri Molotov într-o sinagogă din orașul suedez Goteborg.

Atacul a avut loc în timpul unei întălniri de tineret sâmbătă seară însă nimeni nu a fost rănit. Purtătorul de cuvânt al poliției din Goteborg, Peter Nordengard, a declarat duminică că se invetighează o tentativă de incendiere. Oficialii au mărit securitatea în jurul sinagogii și la un centru evreiesc din capitala Stockholmului.

Martorul Allan Stutzinsky a declarat agenției de știri TT că a văzut un grup mare de tineri mascați care au aruncat obiecte în grădina din jurul sinagogii.

În ultima săptămână au avut loc proteste în Stockholm și în Malmö după declarația peședintelui SUA Donal Trump prin care a recunoscut Ierusalimul drept capitala Israelului.

Sursă: CBN News

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de evanghelizare

Mulți nu ar intra într-o biserică, însă, prin media, noi intrăm în casele lor, în biroul și palma lor, prin canalul Alfa Omega TV, 40 de TV comerciale partenere, media digitală și proiecte speciale de știință-creaționism și apologetică. Dorința noastră este ca prin toate proiectele și canalele media, milioane de români să audă mesajul Evangheliei. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!