Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Evanghelistii au aplaudat anuntul lui Trump

Aici, in Ierusalim, liderii israelieni au salutat cu entuziasm anuntul facut. Iata ce spuneau ei despre declaratia istorica a lui Trump, si cum un lider evanghelic vede in aceasta profetia in decurs de implinire.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a condus un cor de oficiali israelieni care au multumit si l-au ovationat pe presedintele Trump.

„Aceasta e o zi istorica. Ierusalimul a fost capitala poporului evreu de 3 000 de ani si capitala Israelului modern de aproape 70 de ani. Domnule presedinte Trump, va multumesc pentru decizia istorica de astazi de a recunoaste Ierusalimul drept capitala a Israelului. Poporul evreu si Israelul va vor fi vesnic recunoscatori...”

La doar cateva minute dupa declaratia presedintelui Trump, la ora 20 a Israelului, administratia Ierusalimului a impodobit zidurile Orasului Vechi de aici cu o poza proiectata, unde scria „6 decembrie, Ierusalimul il aplauda pe presedintele Trump.”

„Cred ca aceasta mutare va aduce pace, fiindca vecinii nostri trebuie sa isi dea seama ca, indiferent de situatie, Ierusalimul ramane capitala poporului evreu.”

Multi evanghelici au salutat decizia. Mike Evans de la Muzeul „Friends of Zion din Ierusalim a ridicat un panou publicitar pe care scria:

„Domnul sa-l binecuvanteze pe Trump din Jerusalem DC, la Washington DC!”

„Credem ca ceea ce a facut va aduce binecuvantarea lui Dumnezeu peste America.”

Evans l-a comparat pe presedintele Trump cu un alt presedinte al SUA, Harry Truman, care, in urma cu 70 de ani, contrar indrumarii Departamentului de Stat si a altor consilieri, a recunoscut existenta statului Israel nou infiintat. Evans e de parere ca putem vedea profetia implinindu-se.

„Ca unul care m-am rugat si am sperat la acest moment de mai bine de 40 de ani, pot spune ca suntem acum in centrul profetiei.”

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 209 - 16 decembrie 2017, la Alfa Omega TV.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de evanghelizare

Mulți nu ar intra într-o biserică, însă, prin media, noi intrăm în casele lor, în biroul și palma lor, prin canalul Alfa Omega TV, 40 de TV comerciale partenere, media digitală și proiecte speciale de știință-creaționism și apologetică. Dorința noastră este ca prin toate proiectele și canalele media, milioane de români să audă mesajul Evangheliei. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!