Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Se anunță temperaturi mai scăzute decât pe Marte

CNN a publicat un rapot în această săptămână confrom căruia în partea nord-estică a Statelor Unite vor fi temperaturi mai scăzute decât pe planeta Marte, unde temperatura maximă a fost de -19 grade Celsius. Observatorul meteorologic Taylor Regan, citat în articol, prezice că temperatura în unele părți ale statului New Hampshire va scădea sub -35 grade la începutul acestui weekend.

În această iarnă s-au înregistrat temperaturi extrem de scăzute iar statele în care în mod normal nu ninge au văzut zăpada după mulți ani. Considerate zone fără zăpadă, regiuni precum South Carolina, Florida și Georgia s-au confruntat cu ninsori abundente.

Iubitorii de iarnă au fost încântați de schimbarea climatică, însă frigul a adus cu el și părți negative.

Mii de zboruri au fost anulate iar sute de școli au fost închise.

Datele oficiale arată că cel puțin 12 persoane au decedat în ultimele săptămâni din cauza friguli. Jumătate dintre decese au avut loc în Wisconsin. Celălalte au avut loc în Texas, în Dakota de Nord și în Missouri. Doi dintre decedați erau persoane fără adăpost care nu au avut unde să se ascundă de îngheț.

Povești tulburătoare precum acestea îmi amintesc de ceea a zis Isus în Matei 25. Creștinii sunt chemați să ajute persoanele fără adăpost. În versetele 35 și 36, Hristos spune: „Eram străin și m-ați primit, aveam nevoie de haine și m-ați îmbrăcat”. El a mai spus „Adevărat vă spun că, ori de câte ori aţi făcut aceste lucruri unuia din aceşti foarte neînsemnaţi fraţi ai Mei, Mie Mi le-aţi făcut.” (Matei 25:40).

În această iarnă, în acest sezon cu temperaturi extrem de scăzute nu uitați să țineți cont de „cel mai neînsemnat” din comunitatea voastră. Puneți-vă casa la dispoziția celor mai care nu au casă sau măcar pătura. Astfel veți împărăși dragostea lui Hristos care are la fel de multă nevoie de El precum ai tu.

 Sursă: Christian Headlines

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de evanghelizare

Mulți nu ar intra într-o biserică, însă, prin media, noi intrăm în casele lor, în biroul și palma lor, prin canalul Alfa Omega TV, 40 de TV comerciale partenere, media digitală și proiecte speciale de știință-creaționism și apologetică. Dorința noastră este ca prin toate proiectele și canalele media, milioane de români să audă mesajul Evangheliei. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!