Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Coreea de Nord a anulat întâlnirea cu vicepreşedintele american Mike Pence

Vicepreşedintele american Mike Pence ar fi trebuit să participe la o întâlnire cu oficialii nord-coreeni prezenţi la Jocurile Olimpice de iarnă de la PyeongChang, printre care şi sora lui Kim Jong-un. Oficialii americani au declarat însă că nord-coreenii au anulat întâlnirea în ultimul moment, scrie Reuters.

„Coreea de Nord a aranjat întâlnirea în speranţa că vicepreşedintele îşi va înmuia mesajul, care ar fi dus la o cedare a scenei mondiale în faţa propagandei lor în timpul Jocurilor Olimpice”, a declarat Nick Ayers, şeful de personal al lui Pence.

Vicepreşedintele american a subliniat importanţa consolidării alianţei cu Japonia şi Coreea de Sud în timpul vizitei din Coreea de Sud. Totuși, el a condamnat ferm încălcările drepturilor omului de către regimul de la Phenian şi a anunţat „cele mai dure şi mai agresive” sancţiuni împotriva Phenianului, pentru dezvoltarea programelor nucleare şi cu rachete balistice. 

Întâlnirea ar fi fost prima întrevedere între oficiali înalţi din administraţia Trump şi cei ai Coreei de Nord.

 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x
spr adoptie premiera live 2018 03 darurile spirituale footer live