Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

O familie de crestini a ajutat o familie de imigranti din Ucraina

Dasa isi va aminti mereu momentul cand avioanele rusesti au lansat rachete spre casa ei din Ucraina. Am auzit un zgomot asurzitor si nu stiam ce se intampla, asa ca am fugit speriata la mama. N-aveam unde sa ne ascundem. Dasa tremura, asa ca am strans-o in brate cat de tare am putut si ma rugam in timp ce exploziile se auzeau tot mai aproape.

Rachetele nu au lovit cladirea lor de apartamente, dar cladirea vecina a fost lovita.

Ce tragedie, oamenii sa se omoare unii pe altii...

Stiu, vecinul meu a fost omorat de o bomba. Stiam ca trebuie sa parasim acel loc, era o chestiune de viata sau de moarte si ma temeam pentru sotul si pentru fiica mea.

Parintii fetitei Dasa sunt crestini mesianici si au facut pregatiri rapid pentru a zbura in Israel.

La putin timp dupa ce au plecat, casa lor a fost distrusa intr-o explozie.

Apoi au aflat de o biserica locala sustinuta de CBN Israel.

Cu ajutorul CBN Israel, familia Dasei a trecut de acele momente dificile. Acum amandoi parintii lucreaza, iar Dasa merge la scoala si invata ebraica.

„Apreciem in mod deosebit CBN Israel si pe toti din intreaga lumecare ne-au sustinut. Voi le aratati oamenilor dragostea lui Isus si suntem recunoscatori.Va multumim ca ne-ati ajutat sa locuim aici si ca ati avut grija de familia mea!”

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 217 - 24 februarie 2017, la Alfa Omega TV.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x
spr adoptie premiera live