Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Viktor Orban: Ungaria va fi împinsă către declin dacă va deveni o ţară de imigranţi

Premierul ungar Viktor Orban a declarat, marţi, că Ungaria va prospera dacă nu va deveni o "ţară de imigranţi", în caz contrar se va confrunta cu "regres, declin sau stagnare", relatează agenţia MTI.

„Pentru ca Ungaria să progreseze în următorii patru ani, niciun imigrant nu ar trebui să intre în ţară, iar gardul de la frontieră trebuie protejat. Bruxelles-ul ar trebui să plătească cel puţin jumătate dintre costurile gardului de la frontiera Ungariei şi toţi cei implicaţi activ în organizarea imigraţiei ar trebui să fie interzise din ţară", a spus Orban în cadrul unui discurs susţinut în Camera de Comerţ şi Industrie a Ungariei.

Premierul ungar a mai spus că, în baza celei mai recente propuneri a UE privind gestionarea migraţiei, Ungaria ar trebui să primească peste 10.000 de refugiaţi, iar costurile pentru implementarea măsurilor s-ar ridica la 286,6 milioane de euro din bugetul Ungariei.

"Ungaria are un parcurs mai bun astăzi întrucât nu am lăsat pe nimeni să ne deposedeze de libertatea noastră de a lua decizii, pentru că ne-am fi aflat într-o situaţie dificilă dacă Bruxelles-ul sau FMI ar fi luat decizii de importanţă naţională în numele nostru", a mai declarat Orban.

La 2 martie, Guvernul Ungariei a aprobat 12 propuneri de amendamente la pachetul de măsuri întocmit de ONU privind migraţia şi l-a trimis Adunării Generale a Naţiunilor Unite, Uniunii Europene şi NATO.

Sursă: Mediafax

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x
spr adoptie premiera live 2018 03 darurile spirituale footer live