Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Un fost musulman radical s-a convertit la crestinism

Jay era un musulman radical care voia sa ucida crestini si evrei, asta pana cand L-a intalnit pe Isus. Desi nu a comis niciodata un atac terorist, el spune ca drumul de la jihad la Isus a fost un mare miracol.

„Am citit Predica de pe Munte. Mi-au curs lacrimile si m-am intrebat: „Ce este asta?”Am stiut ca face parte din Biblie, ca este o carte din Biblie. Mai tarziu, am aflat ca este vorba despre Predica de pe Munte. Este interesant faptul ca Domnul spune in Noul Testament sa iubiţi pe vrajmaşii voştri si sa binecuvantaţi pe cei ce va blestema. Apoi, Coranul spune sa ii ucizi pe evrei si pe crestini oriunde ii vezi. Acesta a fost un punct de cotitura in viata mea.” a spus el.

Uimitor! Jay este persecutat zilnic din cauza deciziei sale de a-L urma pe Hristos si le cere credinciosilor din intreaga lume sa se roage pentru siguranta lui. Lucrarea Pakistani British Christians l-a ajutat sa traiasca in siguranta si sa inceapa o viata noua.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 714 - 25 martie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiectul Creștinul și societatea

Rolul nostru ca și creștini în societate este de a fi sare și lumină în toate domeniile de activitate, prin integritate, competență și compasiune pentru cei din jur și prin manifestarea puterii lui Dumnezeu. Prin proiectul Creștinul și societatea, promovăm aplicarea principiilor creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!